3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

Güneşi Beklerken inanılmaz gitmiş. 😱
Helal olsun diziye. Zeynep'i gören bakmış diziye.:D

EveN post: 1438745' Alıntı:
Sen baştan izlemedin çünkü. Sana Bir Sır Vereceğimi nasıl netten izlediysen bunu da izlersen seversin eminim. :)
ama yeni sezonda izleyemem bu diziyi pazartesi o ses türkiyesalı o ses türkiyeçarşamba muhteşem yüzyılperşembe intikamcuma medcezir sana bir sır vereceğim belki haftasonu olur ozaman bi ihtimal izleyebilirim ama güneşi beklerken bence haftasonu olmayacak bu gidişle salı kalacak o yüzden izleyemem

HachiKo post: 1438767' Alıntı:
ama yeni sezonda izleyemem bu diziyi pazartesi o ses türkiyesalı o ses türkiyeçarşamba muhteşem yüzyılperşembe intikamcuma medcezir sana bir sır vereceğim belki haftasonu olur ozaman bi ihtimal izleyebilirim ama güneşi beklerken bence haftasonu olmayacak bu gidişle salı kalacak o yüzden izleyemem
Her yapımı tv`den izleyeceksin diye bir kaide yok ki. :):)

1 Erkek 1 Kadın da bana ters zamanda yayınlanıyor ama netten izliyorum. Eğer SBSV`e başladıysan mecburen onu da netten izleyeceksin ve ya Medceziri. :)

atv@atvcomtr<small class="time" style="font-size: 12px; color: rgb(187, 187, 187); position: relative; float: right; margin-top: 1px;">7 dk</small>
Kapanmadan Kazan, yeni bölümüyle şimdi atv'de! İyi seyirler... #kapanmadankazan

EveN post: 1438784' Alıntı:

Her yapımı tv`den izleyeceksin diye bir kaide yok ki. :):)

1 Erkek 1 Kadın da bana ters zamanda yayınlanıyor ama netten izliyorum. Eğer SBSV`e başladıysan mecburen onu da netten izleyeceksin ve ya Medceziri. :)
medceziri neden ki sbsv cuma olamayacak karagül var unuttun mu

HachiKo post: 1438796' Alıntı:
medceziri neden ki sbsv cuma olamayacak karagül var unuttun mu
Ama haftasonu olacak diye bir belirti de yok. Babam Sınıfta Kaldı var Pazar eğer devam ederse o Çarşamba ve ya Perşembeye alınabilir. :)

EveN post: 1438799' Alıntı:

Ama haftasonu olacak diye bir belirti de yok. Babam Sınıfta Kaldı var Pazar eğer devam ederse o Çarşamba ve ya Perşembeye alınabilir. :)
evet yok ama bence büyük ihtimal pazar olacak babam sınıfta kaldı bitecek