Polat Şaşmaz
Favori Üye
çocuklarduymasın post: 1438706' Alıntı:Seksenler kötü gidiyor
Seksenler 10 dakika reklamdı
(yazacaktım nasip olmadı )
çocuklarduymasın post: 1438706' Alıntı:Seksenler kötü gidiyor
ama yeni sezonda izleyemem bu diziyi pazartesi o ses türkiyesalı o ses türkiyeçarşamba muhteşem yüzyılperşembe intikamcuma medcezir sana bir sır vereceğim belki haftasonu olur ozaman bi ihtimal izleyebilirim ama güneşi beklerken bence haftasonu olmayacak bu gidişle salı kalacak o yüzden izleyememEveN post: 1438745' Alıntı:Sen baştan izlemedin çünkü. Sana Bir Sır Vereceğimi nasıl netten izlediysen bunu da izlersen seversin eminim.
Her yapımı tv`den izleyeceksin diye bir kaide yok ki.HachiKo post: 1438767' Alıntı:ama yeni sezonda izleyemem bu diziyi pazartesi o ses türkiyesalı o ses türkiyeçarşamba muhteşem yüzyılperşembe intikamcuma medcezir sana bir sır vereceğim belki haftasonu olur ozaman bi ihtimal izleyebilirim ama güneşi beklerken bence haftasonu olmayacak bu gidişle salı kalacak o yüzden izleyemem
medceziri neden ki sbsv cuma olamayacak karagül var unuttun muEveN post: 1438784' Alıntı:
Her yapımı tv`den izleyeceksin diye bir kaide yok ki.
1 Erkek 1 Kadın da bana ters zamanda yayınlanıyor ama netten izliyorum. Eğer SBSV`e başladıysan mecburen onu da netten izleyeceksin ve ya Medceziri.
FOX'un yeni yayın akışına alışıyor gibi denekler.
Ama haftasonu olacak diye bir belirti de yok. Babam Sınıfta Kaldı var Pazar eğer devam ederse o Çarşamba ve ya Perşembeye alınabilir.HachiKo post: 1438796' Alıntı:medceziri neden ki sbsv cuma olamayacak karagül var unuttun mu
Bence yayın akışı bir fiyasko.Esra Erola o kadar zaman verilmemeli.FOX'un yeni yayın akışına alışıyor gibi denekler.
çocuklarduymasın post: 1438798' Alıntı:Denekler değil insanlar alışıyor
evet yok ama bence büyük ihtimal pazar olacak babam sınıfta kaldı bitecekEveN post: 1438799' Alıntı:
Ama haftasonu olacak diye bir belirti de yok. Babam Sınıfta Kaldı var Pazar eğer devam ederse o Çarşamba ve ya Perşembeye alınabilir.