3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

21:15 - 21:30 #sbt #reyting'leri1) KANALD: 7.492) TRT1: 4.713) STAR: 4.344) SMNYL TV: 1.95) ATV: 1.84

Bu durgun ama bir o kadar da keyifli bölüme rağmen 7.49 mükemmel. :D @EveN @Bully @Reytinger @mrt-06

21:30 - 21:45 anlığında 8 reytinge dayanmış olarak bekliyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Bully post: 1438720' Alıntı:

Aynen böyle bir bölüm bekliyordum zaten. :) Parti fena. Gözümüz gönlümüz açıldı valla. :D
Zeynep çok güzel olmuş keza Melis de öyle. :D

denizz19 post: 1438723' Alıntı:
21:30 - 21:45 anlığında 8 reytinge dayanmış olarak bekliyorum. :D

- - - Ekleme - - -

Zeynep çok güzel olmuş keza Melis de öyle. :D
Özellikle Zeynep fena. 8 alır bu anlıkta . :)

güneşi beklerken 8.96 reyting mi valla bende az önce baktım ama bukadar çok nasıl alıyo anlamıyorum

Güneşi Beklerken çok iyi gidiyor. Bah bu dizinin ilk yarım saatiyle karşılaşacak ve bölümde çok iyi o yüzden artış bekliyorum :D

Off. Müthişş. 9 görmüşüz nerdeyse. Reklama girmese 10 da görürdük. Yok böyle dizi yaaa. :)

Reytingler uçmuş...Bakalım yarın şok yaşayacakmıyız...:)

Fox haber iyi gidiyor...:)

Ne yazacağımı bilemedim. 😱

9 reyting almış resmen. 😱

Reklama girdi girmese 10 alırmıydı acaba? 😱

- - - Ekleme - - -

HachiKo post: 1438739' Alıntı:
güneşi beklerken 8.96 reyting mi valla bende az önce baktım ama bukadar çok nasıl alıyo anlamıyorum
Sen baştan izlemedin çünkü. Sana Bir Sır Vereceğimi nasıl netten izlediysen bunu da izlersen seversin eminim. :)

Kanal d uçmuş a tv iyi gidiyor seksenler normal sanki biraz düşüuk gidiyomuşki gibi

HachiKo post: 1438739' Alıntı:
Şuan izlediğin bölüm en durgun bölümlerden biri. Sağlam bir kitle edindi dizimiz kolay kolay bozulmaz artık senaryo tuhaflaşmadıkça. :) Bu bölüm 9 gördüyse heyecanlı bölümler kaç görür bilemiyorum. :D

- - - Ekleme - - -

21:59 Güneşi Beklerken reklam dönüşü.

Kanal D sen bu diziyi Salı PT1`den çekersen artık hiçbir şey demiyorum. Kayıptan bu kadar reyting mi bekliyorsun? Koy PT2`ye onu da. :bağır: