Polat Şaşmaz
Favori Üye
ÇD bugün de var GGK ne reyting aldı ki? Bir Aşk Hikayesi daha iyi reyting alıyor. Bugün de TV`de ilk kez film vardı atv`de 7 reytinge yaklaştı neredeyse.cemre03 post: 1438961' Alıntı:pazartesi günki gibi rakibi yok diyorum ben pazartesi benim hala umudum vargüzel çirkinbebek işiçocuklar duymasınggkadınları daha varmı ydı aklıma gelmiyo
Siz yeni sezonda 10 rahat alır diyosunuz ama alamaz salı kalsa bile o ses benim için üzülmeben onu cok sevdim var eger alırsa o zaman helal olsun deriz
EveN post: 1438965' Alıntı:
İlk cümleyi anlamadım? Diziyi izliyormusun?
EveN post: 1438973' Alıntı:
ÇD bugün de var GGK ne reyting aldı ki? Bir Aşk Hikayesi daha iyi reyting alıyor. Bugün de TV`de ilk kez film vardı atv`de 7 reytinge yaklaştı neredeyse.
Bence rakipler bahane. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Ne değişti? Açık ara yaptı haftalıklarda Güneşi Beklerken yine.
Lale Devri 19.45'te başlayıp 00.30'da bitiyordu.ben bu fox tv yi hala anlamış değilim böyle ilginç bi kanalda görmedim
günde 10 tane dizi oynar haberler tuhaf tuhaf saatlerde başlar
diziler tuhaf tuhaf saatlerde başlar özet değil geçen bölüm tekrarı verir
dizileri bazen sabah namazına müteakip biter
dizi 20.bölümüne gelir hala yeni dizi yazar
ne bilim ya çok değişik bi kanal düzen müzen oyk neyin ne olduğu belli değil
Pazartesi bence rakip makip yok. Benim Hala Umudum Var iki grupta da lider. Onun dışında Görüş Günü Kadınları daha yeni başladı ve ilk bölümden aldığı reyting ortada. Çocuklar Duymasın keza öyle tam anlamıyla ortalama başladı reytingleri. Güzel Çirkin bu sezonun en vasat işi oldu bence reyting anlamında. Onun da yeni sezonda ömrü kısa. Bebek İşi desen ortalama o da.cemre03 post: 1438961' Alıntı:pazartesi günki gibi rakibi yok diyorum ben pazartesi benim hala umudum vargüzel çirkinbebek işiçocuklar duymasınggkadınları daha varmı ydı aklıma gelmiyo
Siz yeni sezonda 10 rahat alır diyosunuz ama alamaz salı kalsa bile o ses benim için üzülmeben onu cok sevdim var eger alırsa o zaman helal olsun deriz
@haluk792 görseydi bilemiyorum.takas post: 1438970' Alıntı:ben bu fox tv yi hala anlamış değilim böyle ilginç bi kanalda görmedim
günde 10 tane dizi oynar haberler tuhaf tuhaf saatlerde başlar
diziler tuhaf tuhaf saatlerde başlar özet değil geçen bölüm tekrarı verir
dizileri bazen sabah namazına müteakip biter
dizi 20.bölümüne gelir hala yeni dizi yazar
ne bilim ya çok değişik bi kanal düzen müzen oyk neyin ne olduğu belli değil
Dizide de 100 metre rekoru koşusu var başroldeki kızın. Onu izleyip de söyledin sandım.
9.58 almış yadünya 100 metre rekoru da usain boltun derece 9.58anlığı görünce aklıma geldi
- - - Ekleme - - -
dur hele haftalık falan daha tahtın sahibi gelmedi o gelsin de sonra
Dizide de 100 metre rekoru koşusu var başroldeki kızın. Onu izleyip de söyledin sandım.
Bu hafta böyle Güneşi Beklerken alır. Eğer bu reytingleri devam ettirirse zaten yeni sezonda ilk 5'ten çıkması zor.
hemen açtım aga süper bişeye benziyo başbakanımı görmek süperçocuklarduymasın post: 1438984' Alıntı:Offf Başbakanın annesini gösteriyolar.Başbakanın hapis yılları ağlıyorum ya Başbakan da ağlıcak şimdi.Bir de Ahmet Kayanın annem türküsü
EveN post: 1438973' Alıntı:
ÇD bugün de var GGK ne reyting aldı ki? Bir Aşk Hikayesi daha iyi reyting alıyor. Bugün de TV`de ilk kez film vardı atv`de 7 reytinge yaklaştı neredeyse.
Bence rakipler bahane. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Ne değişti? Açık ara yaptı haftalıklarda Güneşi Beklerken yine.[/QUOT
eger salı günü kalırsa düşcek diyorum.her dizide oldugu gibi yeni sezona basladıgında düşcek çünkü ciddi rakipleri olucak salı kalsa o ses var ve atv de ben onu çok sevdim.cumartesi olsa yeteneksizsiniz ve lale devri var.hangi güne konarsa konsun düşüş yaşayacak.12 bölüm yüksek aldı diye böyle devam edecek diye bir şey yok.
cemre03 post: 1438990' Alıntı:EveN post: 1438973' Alıntı:
Bence rakipler bahane. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Ne değişti? Açık ara yaptı haftalıklarda Güneşi Beklerken yine.[/QUOT
eger salı günü kalırsa düşcek diyorum.her dizide oldugu gibi yeni sezona basladıgında düşcek çünkü ciddi rakipleri olucak salı kalsa o ses var ve atv de ben onu çok sevdim.cumartesi olsa yeteneksizsiniz ve lale devri var.hangi güne konarsa konsun düşüş yaşayacak.12 bölüm yüksek aldı diye böyle devam edecek diye bir şey yok.
Böyle devam etmeyecek diye bir şey de yok O Ses hergün zirveyi alacak diye bir kaide de yok.
Karadayı da geldi ve bir süre sonra zirveyi aldı.
takas post: 1438989' Alıntı:hemen açtım aga süper bişeye benziyo başbakanımı görmek süper
EveN post: 1438994' Alıntı:karadayı gibi kaliteli bir diziyle bunu bir tutmamak lazım.dediğim gibi karadayının karşısında rakip varken yükseldi.3 ay tatili boşlugundan yararlanarak değil.yeni sezon da muhteşem yüzyıl karadayı veya kurtlar vadisi gibi dizilerin aldıgı reytingleri alacak diyosun sen ama alamazcemre03 post: 1438990' Alıntı:Böyle devam etmeyecek diye bir şey de yok O Ses hergün zirveyi alacak diye bir kaide de yok.
Karadayı da geldi ve bir süre sonra zirveyi aldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?