3 Eylül 2013 Salı Reyting Sonuçları

ÇD bugün de var GGK ne reyting aldı ki? Bir Aşk Hikayesi daha iyi reyting alıyor. Bugün de TV`de ilk kez film vardı atv`de 7 reytinge yaklaştı neredeyse.

Bence rakipler bahane. Geçen hafta 10 reytinglik maç vardı. Ne değişti? Açık ara yaptı haftalıklarda Güneşi Beklerken yine.

EveN post: 1438965' Alıntı:

İlk cümleyi anlamadım? Diziyi izliyormusun?

9.58 almış ya
dünya 100 metre rekoru da usain boltun derece 9.58
anlığı görünce aklıma geldi

- - - Ekleme - - -

dur hele haftalık falan daha tahtın sahibi gelmedi o gelsin de sonra

Lale Devri 19.45'te başlayıp 00.30'da bitiyordu.

Garip ama katılıyorum.

Güneşi Beklerken bittikten sonra bi ara Bir Aşk Hikayesi açıktı tv`de. 3 kere aynı 30 saniyelik sahneyi gösterip 3 kez reklama girdi. İzleyiciyle dalga geçiyorlar sanki.

Pazartesi bence rakip makip yok. Benim Hala Umudum Var iki grupta da lider. Onun dışında Görüş Günü Kadınları daha yeni başladı ve ilk bölümden aldığı reyting ortada. Çocuklar Duymasın keza öyle tam anlamıyla ortalama başladı reytingleri. Güzel Çirkin bu sezonun en vasat işi oldu bence reyting anlamında. Onun da yeni sezonda ömrü kısa. Bebek İşi desen ortalama o da.

@haluk792 görseydi bilemiyorum.

9.58 almış ya
dünya 100 metre rekoru da usain boltun derece 9.58
anlığı görünce aklıma geldi

- - - Ekleme - - -

dur hele haftalık falan daha tahtın sahibi gelmedi o gelsin de sonra
Dizide de 100 metre rekoru koşusu var başroldeki kızın. Onu izleyip de söyledin sandım.

Bu hafta böyle Güneşi Beklerken alır. Eğer bu reytingleri devam ettirirse zaten yeni sezonda ilk 5'ten çıkması zor.

Dizide de 100 metre rekoru koşusu var başroldeki kızın. Onu izleyip de söyledin sandım.

Bu hafta böyle Güneşi Beklerken alır. Eğer bu reytingleri devam ettirirse zaten yeni sezonda ilk 5'ten çıkması zor.

oha tesadüfe bak
izlemiyorum yanlış anlaşılmasın he

- - - Ekleme - - -

@haluk792 görseydi bilemiyorum.

gören görsün valla yalan atacak halimiz yok gerçekler bunlar kanalın yayın politikası tuhaf

Offf Başbakanın annesini gösteriyolar.Başbakanın hapis yılları ağlıyorum ya Başbakan da ağlıcak şimdi.Bir de Ahmet Kayanın annem türküsü

örümcek adam ı izledim yarıda bıraktım iğrenç olmuş her şey sansürlü amerikadaki şeyin reklamı olsa noalcak gidip satın mı alıcaz

çocuklarduymasın post: 1438984' Alıntı:
Offf Başbakanın annesini gösteriyolar.Başbakanın hapis yılları ağlıyorum ya Başbakan da ağlıcak şimdi.Bir de Ahmet Kayanın annem türküsü
hemen açtım aga süper bişeye benziyo başbakanımı görmek süper

takas post: 1438989' Alıntı:
hemen açtım aga süper bişeye benziyo başbakanımı görmek süper

Aga o yerler geçti ağlamamak mümkün değildi
Şu anda Başbakan konuşuyor birazdan yine gösterirler bir şeyler

- - - Ekleme - - -

Mektuplar !!

Barış ile Zeynep aşkı başlar. Gelece hafta 10 reytingi geçerse şaşırmayın.

- - - Ekleme - - -

Yine reklam!