29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Evet pek beceremiyor ciddi olmayı yılın sonunda en ciddi üye seçilmeyi beklerken en komik üye seçilir belki
Bu işin Kral'ından daha çok beceriyorum ciddiliği. Yıl sonunda kürsünün arkasından elimdeki ''en ciddi üye'' ödülüm ile sizlere pis bir gülüş atacağım.
@DarkLegenD in ciddi hali asıl komik oluyor zaten

Amann o hallerini biliyorum ben senin 30 üstü sanıyordum seni yaşını duyunca şok geçirmiştim @Arslan Bey
Bu demek oluyor ki hem ciddilik hem de komiklik ödülünü alacağım. Kalitemin doruklarını yaşayabilirim ödülleri kazandığım gün.

O günleri görebilecek miyiz acaba başkanım

nasıl görmedin 😱 20 konu açtım haliyle iyi yazdım

Bu hafta fazla aktif değildim, işlerim vardı.
Ona rağmen iyi yazmışız, forum da coşmuş maşallah.

Tebrikler @Çiğdem- ve @eskici

Bu hafta fazla aktif değildim, işlerim vardı.
Ona rağmen iyi yazmışız, forum da coşmuş maşallah.

Tebrikler @Çiğdem- ve @eskici
Teşekkürler kanka

MayısKralı'nın boşluğundan faydalanıp seni yerleştirecektim o mevkiye ama aşağıdaki mesajın ile bu şansı kaybettin, üzgünüm.
Ama siz artık o konuyla uğraşmıyorsunuz zaten ciddilikle uğraşıyorsunuz o yüzden sizi ilgilendirmiyor o yazdığım

Teşekkürler kanka

Ama siz artık o konuyla uğraşmıyorsunuz zaten ciddilikle uğraşıyorsunuz o yüzden sizi ilgilendirmiyor o yazdığım
Çiğdem ciddi halimin komik olduğunu söyledi ve sen de buna katılıp, ek olarak ödülü alabileceğimi söyledin. Niye döndün şimdi? Gittikçe gözümden düşüyorsun. Şunu mu demek istiyorsun; ''hem ciddi hem de komik olamazsınız başkanım, sizde o yetenek yok''?

Yok başkanım ne alakası var olabilirsiniz tabii ki ama komiklikteki rakibiniz daha güçlü o yüzden öyle dedim ama ciddi olabilirsiniz onda sorun yok

5 yıllık forum hayatım boyunca 2. en yuksek haftalık mesjaım
tebrik ederim kendimi