29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Çiğdem

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
126,466
Puanı
1,060
@eskici 😱 Birbirimizden yararlanmışız iyice :F
Pazar gününüde kapsamış çünkü 520 falan yazdım ben :A

@xemrexxx 3 x gibi 333 mesaj yazmış :A

9 ay sonraki en yüksek mesaj sayım. Rekorumun nerdeyse yarısı :A 4 gün evdeydim, normal ve baya konuda açmıştım haliyle yansımış mesaj sayısına :A

9 ay sonraki en yüksek mesaj sayım. Rekorumun nerdeyse yarısı :A 4 gün evdeydim, normal ve baya konuda açmıştım haliyle yansımış mesaj sayısına :A

Valla süpersin ama bundan sonrada olurmu çalışmaya başlıcaksın ya:D

Valla süpersin ama bundan sonrada olurmu çalışmaya başlıcaksın ya:D
Kolay kolay olmaz artık ama bellide olmuyor. Haftaya komple evdeyiz. "Spor tatili" olacağız ama benim yoğunlasacağım özel meselelerim var. Foruma vakit nekadar ayırırım bilemem ama günlük takılırım yine herhalde :D

Kolay kolay olmaz artık ama bellide olmuyor. Haftaya komple evdeyiz. "Spor tatili" olacağız ama benim yoğunlasacağım özel meselelerim var. Foruma vakit nekadar ayırırım bilemem ama günlük takılırım yine herhalde :D

:DHımm tmm hergün olacan ya yeter bana

@Yiğitt ile @destere yarış yaparkan yanıma gelmeye aradan sıyrılıp @eskici gelmiş
:A :A :A

Ama sizde kendiniz altlı üstlü olmuşsunuz @destere @Yiğitt :A :A :A
@Yiğitt i geç dedin geçtim işte @destere bana güvenebilir artık :A :A

Bu hafta baya yazmışım sen de iyi yükselmişsin sayemde :A :A
Son olarak genel bir yorum yapayım forumu canlandıralım dedik ve başarıyoruz mesaj sayıları baya artmaya başladı :A ben de kendi rekorumu kırmışım bu hafta bu kadar beklemiyordum yani 2.olacağımı tahmin etmiştim ama mesaj sayısı da baya yüksek geldi :A @destere nin de deyimiyle güzel bir yere düşmüşüm 2.olarak önümde bir kız arkamda bir kız ne güzel :A :F yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum @destere olsa böyle derdi :A :A

Son olarak genel bir yorum yapayım forumu canlandıralım dedik ve başarıyoruz mesaj sayıları baya artmaya başladı :A ben de kendi rekorumu kırmışım bu hafta bu kadar beklemiyordum yani 2.olacağımı tahmin etmiştim ama mesaj sayısı da baya yüksek geldi :A @destere nin de deyimiyle güzel bir yere düşmüşüm 2.olarak önümde bir kız arkamda bir kız ne güzel :A :F yani yanlış anlaşılmasın ben demiyorum @destere olsa böyle derdi :A :A
Bencede sana @destere güvenir oda @Yiğitt i kontrol altına almıs ne olur ne olmaz :A

Senle konuşmaya başlayan susamıyor zaten bırakılmak istenmiyor mesela sohbetine doyamıyorum benn:F:F

Sen hele en çok konu açmadaki sıralamama bak :A
Valla tam istediğimiz gibi canlandırdık forumu.
Oradada rekor ve artık okadar açmam ama 3-5 katkı gelir yinede :D
Gelişin güzel oldu. Sayende evet benimde aktifliğim tavan yaptı. Izinli olmamda katkı sağladı bu duruma.
Bir amacımiz vardı senle, ulaştık başardık :A

Bencede sana @destere güvenir oda @Yiğitt i kontrol altına almıs ne olur ne olmaz :A
O kadar sizin aranızdaki bağları kuvvetlendirmeye çalıştım güvensin bir zahmet :A :A @Yiğitt le arkalı önlü fingirdesinler bakalım @destere :A :F
Senle konuşmaya başlayan susamıyor zaten bırakılmak istenmiyor mesela sohbetine doyamıyorum benn:F:F
Teveccüğünüz efendim :A
Sen hele en çok konu açmadaki sıralamama bak :A
Valla tam istediğimiz gibi canlandırdık forumu.
Oradada rekor ve artık okadar açmam ama 3-5 katkı gelir yinede :D
Gelişin güzel oldu. Sayende evet benimde aktifliğim tavan yaptı. Izinli olmamda katkı sağladı bu duruma.
Bir amacımiz vardı senle, ulaştık başardık :A
Birazdan bakarım oraya da :A genel olarak forumda bir canlanma başladı bunda bizim de önemli bir katkımız var ben geldiğimde sen de yoktun çünkü :A

O kadar sizin aranızdaki bağları kuvvetlendirmeye çalıştım güvensin bir zahmet :A :A @Yiğitt le arkalı önlü fingirdesinler bakalım @destere :A :F

Birazdan bakarım oraya da :A genel olarak forumda bir canlanma başladı bunda bizim de önemli bir katkımız var ben geldiğimde sen de yoktun çünkü :A

:F:FAyy ayy söze bak ne demek efendimm bugün espriniz yokmu yusuf beycimm

Ekim ayından itibaren aylık yazar gibi gelyor haftalık mesajlarımda :F Umarım bir gün çakılmadan devam eder :A :A :A

Bende senden sonra geldim 24 saat dolmadan :A
Aynı zamanda döndük işte :bhr:

:F:FAyy ayy söze bak ne demek efendimm bugün espriniz yokmu yusuf beycimm
Denizde kum bizde espri bitmez yeri gelince yaparız tabi :A :A

Ekim ayından itibaren aylık yazar gibi gelyor haftalık mesajlarımda :F Umarım bir gün çakılmadan devam eder :A :A :A
Bu hafta baya coşmuşsun geçen hafta bu kadar değildi ben de coşmuşum tabi genel olarak forumda bir hareketlenme var seviniyorum bu duruma :A :A
Bende senden sonra geldim 24 saat dolmadan :A
Aynı zamanda döndük işte :bhr:
Aynen bizim gelişimizle forum kendine geldi :A

Denizde kum bizde espri bitmez yeri gelince yaparız tabi :A :A

Bu hafta baya coşmuşsun geçen hafta bu kadar değildi ben de coşmuşum tabi genel olarak forumda bir hareketlenme var seviniyorum bu duruma :A :A

Aynen bizim gelişimizle forum kendine geldi :A
Forumun Ozan gidiş döneminde olan durgunluğu benide hafif vurmuştu ama son haftalar genel yükseliş var diğer üyelerden ben yarı yarı yukarda oldum için hep onların durumuna göre yükseliyorum :A :A :A

Aaa Ozan ve Atacan gelince daha iyi olacak zaten yaza doğru dahada açılır forum :A