29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

:F:FBekliyoruz efemm handenin haberine bir esprini göremedim ama
Handenin haberi ne ki :A
Forumun Ozan gidiş döneminde olan durgunluğu benide hafif vurmuştu ama son haftalar genel yükseliş var diğer üyelerden ben yarı yarı yukarda oldum için hep onların durumuna göre yükseliyorum :A :A :A

Aaa Ozan ve Atacan gelince daha iyi olacak zaten yaza doğru dahada açılır forum :A
Tabi @xemrexxx gibi kendi kendine konuşamadığın için birileriyle birlikte konuşman lazım yükselmen için :A :A

Çok ilginç. 195 mesaj yazmışım ama ben daha 120-130 arası mesaj yazdığımı sanıyordum. :)

Bu kadar çok mesaj yazmama vesile olanlar; @Çiğdem- ile atışmalar, @eskici ile @Dosi ile yaptığımız geyikler, @Sherlock ile @mesmeso61 ile Söz tartışması, @xBUGRAx ve tabi ki @Yiğitt ile kanal muhabbetleri. Hatta sonlara doğru @Forumdash ile atışmaları da unutmayalım. Kendilerine teşekkür ediyorum. :A

Çok ilginç. 195 mesaj yazmışım ama ben daha 120-130 arası mesaj yazdığımı sanıyordum. :)

Bu kadar çok mesaj yazmama vesile olanlar; @Çiğdem- ile atışmalar, @eskici ile @Dosi ile yaptığımız geyikler, @Sherlock ile @mesmeso61 ile Söz tartışması, @xBUGRAx ve tabi ki @Yiğitt ile kanal muhabbetleri. Hatta sonlara doğru @Forumdash ile atışmaları da unutmayalım. Kendilerine teşekkür ediyorum. :A
Beklediğinden az çıkmamış işte çok çıkmış daha ne istiyorsun i gerçi 5 daha yazıp 200 yapsaydın :A :A :A

Rica ederiz efendim daha yüksek mesajlar bekliyoruz sizden :A

Başkasına cevap verecekken kendi mesajını alıntılayıp kendi kendine cevap vermiş melun :A :F geçen forumdan resimler bölümünde paylaşılmıştı galiba orda görmüştüm tam hatırlamıyorum ama kendi kendine konuşuyor yani melun :A
Aaa o konuşur :A Bu hafta , bu hafta içide forumdaydı @xemrexxx de burda olması da önemliydi tabi keşke hep olabilse :A Benim en durgum halim bile 800 e dayanıyor ama diğer üyelerin yazmasıda önemli bu genel artışlardan yönetim olarak memnunuz :A :A :A

Aaa o konuşur :A Bu hafta , bu hafta içide forumdaydı @xemrexxx de burda olması da önemliydi tabi keşke hep olabilse :A Benim en durgum halim bile 800 e dayanıyor ama diğer üyelerin yazmasıda önemli bu genel artışlardan yönetim olarak memnunuz :A :A :A
Sen de bir diyorsun hep benimle uğraşıyor gitsin bir diyorsun keşke hep burda olsa bir karar ver artık :A :A
Geyik dediğin şey bende kotalı. Kotayı aşamıyorum. Aşamadığım için uzun mesaj olarak dönüyor konulara. :A
Kotayı yükseltmeyi dene o zaman :A

Rica ederim :A
pazar günüde girmiş listeye ondan dolayı. Yoksa ben 520 civarı yazmıştım :D
Herkes pazar günü yüklenmeli çunkü 90% ekleniyor oda diğer haftaya :F
konu 19 açmıştım ve geçen pazar 1 konu vardı diye 20 olmuş :D

Sen de bir diyorsun hep benimle uğraşıyor gitsin bir diyorsun keşke hep burda olsa bir karar ver artık :A :A

Kotayı yükseltmeyi dene o zaman :A
Deneyemem, yaşlandım artık. Emekli ettiler beni. Geyik yapsam, bir müddet sonra yorulup, "konunun dışına taştık be" diyorum kendi kendime. :A

Rica ederim :A
pazar günüde girmiş listeye ondan dolayı. Yoksa ben 520 civarı yazmıştım :D
Herkes pazar günü yüklenmeli çunkü 90% ekleniyor oda diğer haftaya :F
konu 19 açmıştım ve geçen pazar 1 konu vardı diye 20 olmuş :D
Eskiden olsa abartırdım. Hatta çok iyi konu da açardım. Şimdi hiç uğraşasım gelmiyor. :A

Senin uzun mesajlarını @Tolstoyevski okur ancak :F :F :F

Selim b ölümde var diyebilirdin :A :A :A
@Sherlock da okuyor, o da uzun yazıyor. Söz'ün bölümündeki yorumumu üşenmeden okudu, yani üşenmiştir belki bilemem. bu arada "Sherlock" değil aslında pek. Detay kaçırdı. :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking