29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Evet pek beceremiyor ciddi olmayı yılın sonunda en ciddi üye seçilmeyi beklerken en komik üye seçilir belki :A :A
Bu işin Kral'ından daha çok beceriyorum ciddiliği. Yıl sonunda kürsünün arkasından elimdeki ''en ciddi üye'' ödülüm ile sizlere pis bir gülüş atacağım.
@DarkLegenD in ciddi hali asıl komik oluyor zaten :A :A :A

Amann o hallerini biliyorum ben senin 30 üstü sanıyordum seni yaşını duyunca şok geçirmiştim @Arslan Bey :F :F :F
Bu demek oluyor ki hem ciddilik hem de komiklik ödülünü alacağım. Kalitemin doruklarını yaşayabilirim ödülleri kazandığım gün.

Bu işin Kral'ından daha çok beceriyorum ciddiliği. Yıl sonunda kürsünün arkasından elimdeki ''en ciddi üye'' ödülüm ile sizlere pis bir gülüş atacağım.

Bu demek oluyor ki hem ciddilik hem de komiklik ödülünü alacağım. Kalitemin doruklarını yaşayabilirim ödülleri kazandığım gün.
O günleri görebilecek miyiz acaba başkanım :A :A

@Çiğdem- ablacım ayıp değil mi ya :) bu ne hız biraz yavaş gel :) @Dosi ablacım sende iyi yazmışsın :) ama ben seni pek görmüyorum, ne ara yazdın bu kadar mesaj :) ve @eskici senide tebrik ederim ikinci olmak büyük bir başarı :)

Bu arada bende iyi yazmaya başlamışım :)
nasıl görmedin 😱 20 konu açtım haliyle iyi yazdım :F

Bu hafta fazla aktif değildim, işlerim vardı. :( Ona rağmen iyi yazmışız, forum da coşmuş maşallah. :D

Tebrikler @Çiğdem- ve @eskici :bhr:
Teşekkürler kanka :A
MayısKralı'nın boşluğundan faydalanıp seni yerleştirecektim o mevkiye ama aşağıdaki mesajın ile bu şansı kaybettin, üzgünüm.
Ama siz artık o konuyla uğraşmıyorsunuz zaten ciddilikle uğraşıyorsunuz o yüzden sizi ilgilendirmiyor o yazdığım :A :A

Teşekkürler kanka :A

Ama siz artık o konuyla uğraşmıyorsunuz zaten ciddilikle uğraşıyorsunuz o yüzden sizi ilgilendirmiyor o yazdığım :A :A
Çiğdem ciddi halimin komik olduğunu söyledi ve sen de buna katılıp, ek olarak ödülü alabileceğimi söyledin. Niye döndün şimdi? Gittikçe gözümden düşüyorsun. Şunu mu demek istiyorsun; ''hem ciddi hem de komik olamazsınız başkanım, sizde o yetenek yok''?

Çiğdem ciddi halimin komik olduğunu söyledi ve sen de buna katılıp, ek olarak ödülü alabileceğimi söyledin. Niye döndün şimdi? Gittikçe gözümden düşüyorsun. Şunu mu demek istiyorsun; ''hem ciddi hem de komik olamazsınız başkanım, sizde o yetenek yok''?
Yok başkanım ne alakası var olabilirsiniz tabii ki ama komiklikteki rakibiniz daha güçlü o yüzden öyle dedim ama ciddi olabilirsiniz onda sorun yok :A :A

5 yıllık forum hayatım boyunca 2. en yuksek haftalık mesjaım :X tebrik ederim kendimi:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking