29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Aaa yinede dizilerde olurya benim avukat dostum var diye demesi bile havalı yanı @Yiğitt in işe yaramadığını sonucta onlar bilmiyor biz havamızı atarız avukat dostum var ayağını denk al diye :A :A :A
çözmeş işi ama süründürür seni :) sen davadan vazgeçip öyle kurtulursun anca :))
İlk 13 bölüm harikaydı :X
Dedim gel şu diziyi izle bunu izle diye ama burun kıvırdı burnunu kırdığım :A
İzindeydim ama işlerim vardı, izindeyim diye yan gelip yatmıyorum. Hem Medcezir'i yetiştirmeye çalış, üstüne üstün geçen hafta 4 gün dışardaydım. :( Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya tatlılığını kıskananlar çatlasın, Allah ömür verirse 3. kez de izleyeceğim. :Z

İzindeydim ama işlerim vardı, izindeyim diye yan gelip yatmıyorum. Hem Medcezir'i yetiştirmeye çalış, üstüne üstün geçen hafta 4 gün dışardaydım. :( Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya tatlılığını kıskananlar çatlasın, Allah ömür verirse 3. kez de izleyeceğim. :Z
sorulara cevap vermeden kaçmış codmin :)
biz avukatlık işlini soruyorduk al çağatayını başına çal :) sanki çağatayı sorduk ta gelip bize parlağı anlatıyor ? :)

Okumadım tüm mesajları aşkım, bir daha sor? :bhr:
@Çiğdem- ve @Forumdash la iddiaya girdik dedikki şimdi normalde üç ay ceza alacak biri, bizim codmini avukat olarak tutarsa kaç yıl ceza alır? :)
hogatha beş yıl dedi
forumdash 8 yıl dedi
ben ömür boyu hapisten çıkmaz dedim :)
kim doğru söylüyor sence :) sen kendini tanıyorsun az çok benim rakama yakın bişey söyle arkadaşlara mahcup etme beni :)

@Çiğdem- ve @Forumdash la iddiaya girdik dedikki şimdi normalde üç ay ceza alacak biri, bizim codmini avukat olarak tutarsa kaç yıl ceza alır? :)
hogatha beş yıl dedi
forumdash 8 yıl dedi
kim doğru söylüyor sence :) sen kendini tanıyorsun az çok benim rakama yakın bişey söyle arkadaşlara mahcup etme beni :)
@destere aşkım beni tanımış, sesli güldüm. :F @Çiğdem- @Forumdash

Uzun bir süre kaybolmaya niyetim yok şu an :A :A

Mesela tam 1 Şubat'ta açılabilirdi. Şubat'ta atılan mesajlar girebilir. :A

hogatha beş yıl dedi
forumdash 8 yıl dedi

@destere aşkım beni tanımış, sesli güldüm. :F @Çiğdem- @Forumdash
Öyle olmuyor sisteme Pazartesi düşüyor @Arslan Bey :A :A :A

Ohaaa @destere daha uyumamış ayoll 😱😱😱

İşte yönetimde olduğum sıralar böyle şeylerle uğraşmadım. Daha doğrusu kimse uğraşmıyordu. Kurucu bey açıyordu sadece. :A
Ohh o dönem iyiymiş :A

Kaan açardı enleri o gidince Atanacana emanet etti , Atacan giderkende bana emanet etti :A Miras gibi sevdiklerlerimize bırakıyoruz :bhr: Ben giderkende bakalım kime bırakacam :A

Ohh o dönem iyiymiş :A

Kaan açardı enleri o gidince Atanacana emanet etti , Atacan giderkende bana emanet etti :A Miras gibi sevdiklerlerimize bırakıyoruz :bhr: Ben giderkende bakalım kime bırakacam :A
Ne gitmesi, daha evlendireceğiz seni. Bu görev sende uzun zaman, forum devam ettiği süre zarfında. :A