sanırım bu bir rekor senin açından en fazla ulaştığın rakamı hatırlıyormusun? ben ilk onda seni hiç hatırlamıyorum5 yıllık forum hayatım boyunca 2. en yuksek haftalık mesjaımtebrik ederim kendimi
![]()
güvenim sonsuz tabiki? ama sana değilde hogathayaBana da mı güvenmiyorsun reyiz![]()
hoıgathamın korumaya ihtiyacı yok ben öyle kendi haline bıraktım onu zaten rahatsız eden olursa kafasına oklavayı geçirir
Ben onu rahatsız etmediğim için benim kafama oklava indirmez diye düşünüyorum ama yine de tetikteyim tabihoıgathamın korumaya ihtiyacı yok ben öyle kendi haline bıraktım onu zaten rahatsız eden olursa kafasına oklavayı geçirir
şu anda ona en yakını sensin bir oklavalık mesafe var aranızda kendini korumaya alman lazımben bilerek fazla yaklaşmıyorum çok darbe yedim zamanında
![]()
sanırım bu bir rekor senin açından en fazla ulaştığın rakamı hatırlıyormusun? ben ilk onda seni hiç hatırlamıyorum
güvenim sonsuz tabiki? ama sana değilde hogathaya![]()
@eskici iyidir güvenebilirsin bencede @destereBen onu rahatsız etmediğim için benim kafama oklava indirmez diye düşünüyorum ama yine de tetikteyim tabi![]()
![]()
aslında benim gibi kayboluşlarını bir düzene soksalar daha iyi mesela ben altı ay varım altı ay yokum ayrılışlarım bile düzenli harbiden ne kadar düzenli bir insanım ben ben çok iyiyim ben varya ben .. neyse dağıldı konu@eskici iyidir güvenebilirsin bencede @destere@Forumdash gece sohbetlerimizden iyi noktada ama eskicide Forumdashta sürekli kaybolan üyeler umarım bu sefer bir yere gitmezler forum için önemli üyeler
@Yiğitt de fena yazmamış hemen altında @destere![]()
![]()
![]()
Haftalık ile aynı gün açılmıyor karışıklık olmaması için , Aylıkta yarın gelecekBu arada aylık enler açılmıyor mu @Çiğdem-?
Seninde dönüşlerin sıkıntılı hep 1 ay geç geliyorsunaslında benim gibi kayboluşlarını bir düzene soksalar daha iyi mesela ben altı ay varım altı ay yokum ayrılışlarım bile düzenli harbiden ne kadar düzenli bir insanım ben ben çok iyiyim ben varya ben .. neyse dağıldı konuasıl anlatmak istediğim şeyi unuttum
![]()
neee @Yiğitt altında mı kalmiş @destere 'nin@eskici iyidir güvenebilirsin bencede @destere@Forumdash gece sohbetlerimizden iyi noktada ama eskicide Forumdashta sürekli kaybolan üyeler umarım bu sefer bir yere gitmezler forum için önemli üyeler
@Yiğitt de fena yazmamış hemen altında @destere![]()
![]()
![]()
Medceziri 1 defa izlemek bile zulüm 2.defa izlemek 😕😕😕Yooo tatildeyim diyordu. Medcezir izliyor hattahem de 2.kere
![]()
İlk 13 bölüm harikaydıMedceziri 1 defa izlemek bile zulüm 2.defa izlemek 😕😕😕
Kim ayoll hangi diziyiİlk 13 bölüm harikaydı
Dedim gel şu diziyi izle bunu izle diye ama burun kıvırdı burnunu kırdığım![]()
Stranger Dark filan önermiştimKim ayoll hangi diziyi![]()
Aaa kitap okusun afferim @Yiğitt kadınlar duyarlıdır bu konudaStranger Dark filan önermiştimİzlemek istemedi. Medcezir izleyip kitap okumak istedi
Oysa ben ona hem okumalı hem de maceralar yaşatacak çok diziler önermiştim
Kitap okumak da nedir
![]()
üç ay cezayla kurtulacak adamı idama götürür @YiğittYooo tatildeyim diyordu. Medcezir izliyor hattahem de 2.kere
![]()
çözmeş işi ama süründürür seni
Aaa yinede dizilerde olurya benim avukat dostum var diye demesi bile havalı yanı @Yiğitt in işe yaramadığını sonucta onlar bilmiyor biz havamızı atarız avukat dostum var ayağını denk al diyeçözmeş işi ama süründürür senisen davadan vazgeçip öyle kurtulursun anca
)