29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Bana da güvenebilirsin ben,sen @Yiğitt e güvenmiyorsun diye onu geçtim @Çiğdem- i korumaya aldım daha ne istiyorsun :A :A
hoıgathamın korumaya ihtiyacı yok ben öyle kendi haline bıraktım onu zaten rahatsız eden olursa kafasına oklavayı geçirir :)
şu anda ona en yakını sensin bir oklavalık mesafe var aranızda kendini korumaya alman lazım :) ben bilerek fazla yaklaşmıyorum çok darbe yedim zamanında :)

hoıgathamın korumaya ihtiyacı yok ben öyle kendi haline bıraktım onu zaten rahatsız eden olursa kafasına oklavayı geçirir :)
şu anda ona en yakını sensin bir oklavalık mesafe var aranızda kendini korumaya alman lazım :) ben bilerek fazla yaklaşmıyorum çok darbe yedim zamanında :)
Ben onu rahatsız etmediğim için benim kafama oklava indirmez diye düşünüyorum ama yine de tetikteyim tabi :A :A

sanırım bu bir rekor senin açından en fazla ulaştığın rakamı hatırlıyormusun? ben ilk onda seni hiç hatırlamıyorum :)

güvenim sonsuz tabiki? ama sana değilde hogathaya :)

Bana da güvenebilirsin ben,sen @Yiğitt e güvenmiyorsun diye onu geçtim @Çiğdem- i korumaya aldım daha ne istiyorsun :A :A

Ben onu rahatsız etmediğim için benim kafama oklava indirmez diye düşünüyorum ama yine de tetikteyim tabi :A :A
@eskici iyidir güvenebilirsin bencede @destere :A @Forumdash gece sohbetlerimizden iyi noktada ama eskicide Forumdashta sürekli kaybolan üyeler umarım bu sefer bir yere gitmezler forum için önemli üyeler :A

@Yiğitt de fena yazmamış hemen altında @destere :A :A :A

@eskici iyidir güvenebilirsin bencede @destere :A @Forumdash gece sohbetlerimizden iyi noktada ama eskicide Forumdashta sürekli kaybolan üyeler umarım bu sefer bir yere gitmezler forum için önemli üyeler :A

@Yiğitt de fena yazmamış hemen altında @destere :A :A :A
aslında benim gibi kayboluşlarını bir düzene soksalar daha iyi mesela ben altı ay varım altı ay yokum ayrılışlarım bile düzenli harbiden ne kadar düzenli bir insanım ben ben çok iyiyim ben varya ben .. neyse dağıldı konu :) asıl anlatmak istediğim şeyi unuttum :)

Bu arada aylık enler açılmıyor mu @Çiğdem-?
Haftalık ile aynı gün açılmıyor karışıklık olmaması için , Aylıkta yarın gelecek :A

aslında benim gibi kayboluşlarını bir düzene soksalar daha iyi mesela ben altı ay varım altı ay yokum ayrılışlarım bile düzenli harbiden ne kadar düzenli bir insanım ben ben çok iyiyim ben varya ben .. neyse dağıldı konu :) asıl anlatmak istediğim şeyi unuttum :)
Seninde dönüşlerin sıkıntılı hep 1 ay geç geliyorsun :F

Stranger Dark filan önermiştim :X İzlemek istemedi. Medcezir izleyip kitap okumak istedi :A Oysa ben ona hem okumalı hem de maceralar yaşatacak çok diziler önermiştim:X Kitap okumak da nedir:A
Aaa kitap okusun afferim @Yiğitt kadınlar duyarlıdır bu konuda :bhr:

Ama yabancı dizi eksikliği var evet bir ara TWD izliyordu Askerden gelince youtubeden kaldırıldığı için onada bakamadı i şu soygun dizisini izleyebilir :A

çözmeş işi ama süründürür seni :) sen davadan vazgeçip öyle kurtulursun anca :))
Aaa yinede dizilerde olurya benim avukat dostum var diye demesi bile havalı yanı @Yiğitt in işe yaramadığını sonucta onlar bilmiyor biz havamızı atarız avukat dostum var ayağını denk al diye :A :A :A