29-4 Şubat 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

:F:FAyol Kanal d de Güneşin kızları iç in onca kızın arasından seçildi olmasa seçerlermi neyse daldan dala gidek biraz Sen anlat karadenizin fragmana ne diyosun Tahir nişanlanıyo
Güzel diye seçmişler başka bir numarası yok yani :A yeni fragman mı çıktı ben izlemedim :A
Doğal olması işe yarıyor , bir şeye olmak için uğraşırsan yapmacık kalıyon o hesap
:A :A :A
Bu sene reyizi komik üye seçmek lazım :A :A

@Çiğdem- ablacım ayıp değil mi ya :) bu ne hız biraz yavaş gel :) @Dosi ablacım sende iyi yazmışsın :) ama ben seni pek görmüyorum, ne ara yazdın bu kadar mesaj :) ve @eskici senide tebrik ederim ikinci olmak büyük bir başarı :)

Bu arada bende iyi yazmaya başlamışım :)

:Fevet 2.fragman çıktı bak izle getirdim sana fragmanı Tahiri nişanlıyorlar

Fragman güzelmiş beğendim ilk fragman aksiyon ağırlıklıydı bu duygusal olmuş merakla bekliyoruz bölümü :A
Harika attım ama @destere tahtını bırakmamalı hele @xemrexxx e inat :A
İkinci olsun sorun değil :A gerçi reyiz birinci olamadığı için mi üzülüyor yoksa listeye giremediği için mi bilmiyorum :A :A

Fragman güzelmiş beğendim ilk fragman aksiyon ağırlıklıydı bu duygusal olmuş merakla bekliyoruz bölümü :A

İkinci olsun sorun değil :A gerçi reyiz birinci olamadığı için mi üzülüyor yoksa listeye giremediği için mi bilmiyorum :A :A
Aaa onu değil yılbaşı enlerinde , enler seçiliyorya 4 yıldır falan en komedyen seçiliyor üst üste :F

Dimiii yaw bu tahiri bu nişandan nasıl kurtulacakk çoktan Nefese aşık oldu yavrucuğum ya:F

@Çiğdem- ablacım ayıp değil mi ya :) bu ne hız biraz yavaş gel :) @Dosi ablacım sende iyi yazmışsın :) ama ben seni pek görmüyorum, ne ara yazdın bu kadar mesaj :) ve @eskici senide tebrik ederim ikinci olmak büyük bir başarı :)

Bu arada bende iyi yazmaya başlamışım :)
Teşekkür ederim :A
Aaa onu değil yılbaşı enlerinde , enler seçiliyorya 4 yıldır falan en komedyen seçiliyor üst üste :F
Bir kişi seçilmiyor diye biliyorum ben yani 3-4 tane en çıkmıyor mu bir kategoriden :A :A

Dimiii yaw bu tahiri bu nişandan nasıl kurtulacakk çoktan Nefese aşık oldu yavrucuğum ya:F
Kurtulur elbet bir gün :A