Ben yine arar bulurumEn iyisi espirilerini uzun mesajlarının içine yerleştir çaktırmadan subliminal mesaj gibi![]()
![]()
![]()
Ben yine arar bulurumEn iyisi espirilerini uzun mesajlarının içine yerleştir çaktırmadan subliminal mesaj gibi![]()
![]()
![]()
Ben espri yaparsam kısa yazarım. Uzun mesaj olursa; ya bilgilendirme amaçlı yorum olur ya da hayat dersi.![]()
Saçmada olsa ben dis atmıyorum , güler en azından kendi adıma hakkını veririmBen yine arar bulurum![]()
![]()
İstersen ciddi tarafımı da gösteririm. Aşırı uzun olur ve espri sıfır. Sadece "Saçmada olsa ben dis atmıyorum , güler en azından kendi adıma hakkını veririm
Bu espiri işinde @DarkLegenD de fenadır![]()
![]()
![]()
O bıraktı artık bu işleri ciddi takılıyorSaçmada olsa ben dis atmıyorum , güler en azından kendi adıma hakkını veririm
Bu espiri işinde @DarkLegenD de fenadır![]()
![]()
![]()
O bıraktı artık bu işleri ciddi takılıyor![]()
![]()
@DarkLegenD in ciddi hali asıl komik oluyor zatenİstersen ciddi tarafımı da gösteririm. Aşırı uzun olur ve espri sıfır. Sadece "" ifadesi görürsün ifade olarak. Bu halimi mum gibi ararsınız.
![]()
Evet pek beceremiyor ciddi olmayı yılın sonunda en ciddi üye seçilmeyi beklerken en komik üye seçilir belki@DarkLegenD in ciddi hali asıl komik oluyor zaten![]()
![]()
Amann o hallerini biliyorum ben senin 30 üstü sanıyordum seni yaşını duyunca şok geçirmiştim @Arslan Bey![]()
![]()
![]()
Hande de oyunculuğun o su yok abla![]()
Doğal olması işe yarıyor , bir şeye olmak için uğraşırsan yapmacık kalıyon o hesapEvet pek beceremiyor ciddi olmayı yılın sonunda en ciddi üye seçilmeyi beklerken en komik üye seçilir belki![]()
![]()
Forumun yarısı öyle zaten. Büyük sanıyor ama değilim işte.@DarkLegenD in ciddi hali asıl komik oluyor zaten![]()
![]()
Amann o hallerini biliyorum ben senin 30 üstü sanıyordum seni yaşını duyunca şok geçirmiştim @Arslan Bey![]()
![]()
![]()
Aaa doğru bu forumda çok var öyle içi çürümüş gençlerForumun yarısı öyle zaten. Büyük sanıyor ama değilim işte.
İşte ciddi üye olmanın farkıyla yaşıyorduk o zamanlar. 😎
Güzel diye seçmişler başka bir numarası yok yaniAyol Kanal d de Güneşin kızları iç in onca kızın arasından seçildi olmasa seçerlermi neyse daldan dala gidek biraz Sen anlat karadenizin fragmana ne diyosun Tahir nişanlanıyo
Bu sene reyizi komik üye seçmek lazımDoğal olması işe yarıyor , bir şeye olmak için uğraşırsan yapmacık kalıyon o hesap
![]()
![]()
![]()
Güzel diye seçmişler başka bir numarası yok yaniyeni fragman mı çıktı ben izlemedim
Bu sene reyizi komik üye seçmek lazım![]()
![]()
Fragman güzelmiş beğendim ilk fragman aksiyon ağırlıklıydı bu duygusal olmuş merakla bekliyoruz bölümüevet 2.fragman çıktı bak izle getirdim sana fragmanı Tahiri nişanlıyorlar
İkinci olsun sorun değil
Aaa onu değil yılbaşı enlerinde , enler seçiliyorya 4 yıldır falan en komedyen seçiliyor üst üsteFragman güzelmiş beğendim ilk fragman aksiyon ağırlıklıydı bu duygusal olmuş merakla bekliyoruz bölümü
İkinci olsun sorun değilgerçi reyiz birinci olamadığı için mi üzülüyor yoksa listeye giremediği için mi bilmiyorum
![]()
![]()
Fragman güzelmiş beğendim ilk fragman aksiyon ağırlıklıydı bu duygusal olmuş merakla bekliyoruz bölümü
İkinci olsun sorun değilgerçi reyiz birinci olamadığı için mi üzülüyor yoksa listeye giremediği için mi bilmiyorum
![]()
![]()
Teşekkür ederim
Bir kişi seçilmiyor diye biliyorum ben yani 3-4 tane en çıkmıyor mu bir kategoridenAaa onu değil yılbaşı enlerinde , enler seçiliyorya 4 yıldır falan en komedyen seçiliyor üst üste![]()
Kurtulur elbet bir günDimiii yaw bu tahiri bu nişandan nasıl kurtulacakk çoktan Nefese aşık oldu yavrucuğum ya![]()
Ben yaşlandım ablacım artık 100 mesajı bile geçemiyorumSende devam et![]()
![]()
![]()