Bence AB grubunda yüksek alacak.İnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.
Seksenler mi bir bak istersen Salı günü SBT Tablosuna....SBT TNS farklarını tartışmayalım bence. Seksenlerin 8 reyting farkla yük çıkmışlığı, İntikamın 6 reyting farkla aşağı çekilmişliğu var.
izliyo musunİnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.
daha ortada vadi ile firuze yok yavaş gidelim7 reyting almis Dizi tuttu
Bu Salı demiyorum. "Çıkmışlığı var" diyorum.Seksenler mi bir bak istersen Salı günü SBT Tablosuna....
Umarım bu akşam Umutsuz Ev Kadınları'm reytinglerde artış yaşar. Merakla bekliyorum 22:15'i. @xBUGRAx @Billy Kane
daha ortada vadi ile firuze yok yavaş gidelim
Hayır 1 dakika bile açamadım henüz.izliyo musun
Firuzenin afişindeki kızın elbisesinin rüzgardan efillenmesinden belli o diziden pek bir şey bekleme.daha ortada vadi ile firuze yok yavaş gidelim
belli olmaz küçük gelin 10 alırken her şey mümkünFiruzenin afişindeki kızın elbisesinin rüzgardan efillenmesinden belli o diziden pek bir şey bekleme.