28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi'nin yokluğu en çok İnadına Yaşamak'a yaramış. :D

İnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.
Bence AB grubunda yüksek alacak. :)

Diziye öyle bir kaptırdım ki kendimi anlıklar için uğrayamadım foruma. :D Tek kelimeyle muhteşem bir dizi. Sezonun en iyi dizilerinden biri olmaya aday. 7 görmüş anlıkta sonuna kadar hak ediyor. Kanal D sonunda basiretsizliğini kırdı. Kanal yöneticileri halay falan çekiyorlardır herhalde şu an. :X

İnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.
izliyo musun

Seksenler mi bir bak istersen Salı günü SBT Tablosuna....
Bu Salı demiyorum. "Çıkmışlığı var" diyorum. :)

SBT'de geçen sene Vadiyi geride bırakıp AB'de 10 reytingle 1. Olan ZKFO'dan bahsediyoruz. Neredeyse ilk ikiyi kapayacakdı ama TNS'de 4 alıyordu.

İnadına yaşamak 7 almış, ilk bölüm için çok iyi oranlar. :) 21.30-21.45 arası reklam varmı yoksa full yayın mı ?? :d