28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

aramızda kalsını hiç izlemedim nedir ne değildir bilmiyorum çok güzel bir yapımda olabilir dediğin gibi, heleki uğur yücelle alakalı bişeyse kesin güzeldir zatn haberim olsa bakardım, bahsettiğin canım ailemin tek bölümünü kaçırmadım çok güzel bir diziydi, bugün sadece izlediğim dizi üzerinden tahmin yapıyordum, bir ara onada bakarım kesin...
ama vadiyi izledinmi diyorsan? zamanında çok izledim, onun için vadi hakındaki yorumlarımın doğruluğundan en ufak bir şüphem yok:)
bende canım ailemi baştan sonuna kadar izledim,uğur yüceli çok sevdiğimden vadinin reklam araları aramızda kalsın'ı izliyorum.aynı canım ailem gibi sıcacık aile dizisi.binnur kaya,gökçe bahadır ve Caner Cindoruk gibi de ayrıca kaliteli oyuncu kadrosuna sahip.

Niye? Onlari izleyen izleyici degil mi? :)
Çocuk kanalının Reyting Sistemi'nde bulunmasının mantığını açıklar mısın.

He bi de Devlet Kanalı Reyting'i düşünmemeli hele ki o Devlet Kanal'ının Çocuk Yayını Yapan TV'si zaten bizim paralarımızla yayın yapıyorlar neden Reklam'lar pastasına Reyting Sistem'i içinde bulunup girsinler hadi TRT bir nebze neyse ama Çocuk Kanalı'nın Sistem'e girmesini benim aklım mantığım almıyor o giriyor asıl Önemli Program'lar çıkıyor Liste'den. :) Ayrıca benim dediğimden Onları İzle'yen İzleyi'ci değil mi kanısına nereden vardın onu anlamadım. :)

Son düzenleme:
Çocuk kanalının Reyting Sistemi'nde bulunmasının mantığını açıklar mısın.

He bi de Devlet Kanalı Reyting'i düşünmemeli hele ki o Devlet Kanal'ının Çocuk Yayını Yapan TV'si zaten bizim paralarımızla yayın yapıyorlar neden Reklam'lar pastasına Reyting Sistem'i içinde bulunup girsinler hadi TRT bir nebze neyse ama Çocuk Kanalı'nın Sistem'e girmesini benim aklım mantığım almıyor o giriyor asıl Önemli Program'lar çıkıyor Liste'den. :) Ayrıca benim dediğimden Onları İzle'yen İzleyi'ci değil mi kanısına nereden vardın onu anlamadım. :)
Onlarda girsin listeye kardesim sanki trtcocuk hile hurdayla mi listeye giriyor programlari izleniyor oyle giriyor dunya rekabet dunyasi listeye girmek istiyolarsa trtcocuktan cok izlenicek isler yapicaklar :D

Onlarda girsin listeye kardesim sanki trtcocuk hile hurdayla mi listeye giriyor programlari izleniyor oyle giriyor dunya rekabet dunyasi listeye girmek istiyolarsa trtcocuktan cok izlenicek isler yapicaklar :D
Ya bırak hacı hangi ülkede Çizgi Film kanalı sistemdedir neyse aslında o yönden haklısın. :) :A

Ama tekrardan helal olsun Beren'e.. O dövüş sahneleri neydi öyle

aramızda kalsın'ın dün 4 kuşak reklam verdiğini de unutmayalım,inadına yaşamak haliyle yeni dizi olduğu için 1 reklam verdi.
@destere

otesiz insanlarda başörtüsü maduru kız ile albay arasında aşk mı işleniyor konusunu anlatabilirmisin.. eğer 28 şubatta başörtüsü mağduriyeti anlatiliyorsa STV nin aşırı samimiyetsiz bir tutumu olur çünkü malum baş örtüsü fırsattan bir mesele)) bunun üzerinden reyting devşirmek olmaz sanırım.. eğer kırık Testi dizi tanitiyorsa kimse izlemez onu okuyup anlayana pek rastlanmadı))))
evet her 2 konu da isleniliyor beyazsoy eger senin bu dedigin Samanyolu m disindaki bi kanalda yayinlansaydi tmm hakli olabilirdin zaten gecen sene atv nin Huzur Sokagi ni baslatmasi aslinda biraz senin dusuncenle ortusmekte ki benim verecegim ornegime de cuk oturdu bahsetmek istedigim tam olarakta buydu aslinda kirik testi ise yeni bir dizi tanitimi degil Samanyolu mun Hocaefendi nin dershane ve gundem ile ilgili en guncel ve herkesin bilmesi gereken cok onemli bilgilerin yer aldigi vaazi. Mehtap tv de zaten 19:00 da yayinlaniyor Samanyolu Avrupa da da rastlamistim ama ben kendimi bildim bileli SAMANYOLU m İLK KEZ YAYİNLADİ !

evet her 2 konu da isleniliyor beyazsoy eger senin bu dedigin Samanyolu m disindaki bi kanalda yayinlansaydi tmm hakli olabilirdin zaten gecen sene atv nin Huzur Sokagi ni baslatmasi aslinda biraz senin dusuncenle ortusmekte ki benim verecegim ornegime de cuk oturdu bahsetmek istedigim tam olarakta buydu aslinda kirik testi ise yeni bir dizi tanitimi degil Samanyolu mun Hocaefendi nin dershane ve gundem ile ilgili en guncel ve herkesin bilmesi gereken cok onemli bilgilerin yer aldigi vaazi. Mehtap tv de zaten 19:00 da yayinlaniyor Samanyolu Avrupa da da rastlamistim ama ben kendimi bildim bileli SAMANYOLU m İLK KEZ YAYİNLADİ !
hocam kırık Testi vazlara verilmeden önce kitap olarak çıktı çoğu kişinin anlamadığı yeni ümit dergilerinden F. G'nin ağır yazıların toplandigi kitaptti. sonradan sohbetlerinin internetteki ismi oldu. dizide sohbetlere deginilmis demek.

dersaneler konusunda zaten şefkat tepe rasim ozana gönderme yapıyordu))) bu dizide de yapılıyor demek)) yalnız bu dizi başlamadan öncede dedim aşırı samimiyetsiz bir dizi diye.. özgürlük ruzgarindan bizde pay alalım hesabı. STV gurubunun 28 şubatta başörtüsü yasagina karşı bir direnişi ve karşı duruşu olmadı. şimdi tutup bundan nemalanmaya çalışması biraz değil fazlasıyla ayıp kaçıyor. başörtülü kızların göz yaşı dönerken susup. başörtüluker gülünce onlarında yanındayız diye aglasmak ne kadar doğru Allah bilir

haa 28 Şubat öncesi F. G'nin vazlara samnyolunda yayinlanirdi samanyolunun en iyi reyting alan programiydi hatta