28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

21:00 - 21:15 #sbt #reyting'leri 1) TRT1: 7.07 2) KANALD: 5.89 3) ATV: 4.52 4) NTV: 3.13 5) FOX: 3.09

İnadına Yaşamak ve Zengin Kız Fakir Oğlan bu anlıkta adeta uçuşa geçmişler. :)

Çocuklar Duymasın 3 reyting alarak gayet iyi gitmiş. :Z

aramızda kalsın..çok kötü etkilenmiş bu ne yaaa batmış dizi...anlıklarda görinmiyi....

Inadina Yasamak'in bugün anliklarda en azindan 6.5 falan görürse gelecek hafta bir umut sansi yüksek olabilir. KVP karsisinda tutunamayabilir. Ki gelecek hafta birde Firuze basliyor.

aramızda kalsın..çok kötü etkilenmiş bu ne yaaa batmış dizi...anlıklarda görinmiyi....

21.00-21.15 arasi reklamdi aramizda kalsin.

Ben şunu anlamıyorum.

SBT anlıklarında Beni Böyle Sev 4'ten aşağı inmiyor ama TNS'de 2 alıyor, Seksenler 5ten aşağı inmiyir 4 alıyor zaten onu söylemeye bile gerek yok TNS ile SBT Seksenler farkı AB'de 8e çıkmışlığı var, ZKFO 6dan aşağı inmiyor aldığı 3-4.

Ama bunlara karşın Yalan Dünya anlıklarda 4ü göremiyor ama nasıl varsa öyle alıyor.

Anlıklara bakarsak BBS çok daha iyi ama aldığı 2.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Inadina Yasamak'in bugün anliklarda en azindan 6.5 falan görürse gelecek hafta bir umut sansi yüksek olabilir. KVP karsisinda tutunamayabilir. Ki gelecek hafta birde Firuze basliyor.

Kurtlar Vadisi ile reytinglerinin bir olduğunu düşünmüyorum. Firuze'nin de iş yapacağını düşünmüyorum nedense. :)

Oktay kaynarca Geziye destek vermediği için iyi gider iki AKP dizisi çekişmesi olacak Bakalım ne olacak Haftaya birtanesinin adı KVP birtanesinin adı inadına Yaşamak

ZKFO sbt`de evet çok yüksek çıkıyor ama yani TNS`de de düşük deyil ki önyargılı olmayın reytinglere bakın :T: yarın zirveye oynayacak AB`de :J

Reklammış bu anlıkta @xBUGRAx dedi. :)

normalde reklamdada iyi giderdi yaa bir dizi geliyor diğeri gidiyor..çokda iyiydi....umarım artış sağlar, umarım inadına yaşamak 6 yı geçer....