28 Kasım 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

İnadına Yaşamak Aramızda Kalsını vurdu galiba en azından SBT anlıklarında öyle görünüyor. TNS'de bakalım nasıl olacak.

Aman bu da dert mi Star Acunu alır Perşembeye. :):)

Bu anlık bitmediyse ve ya reklam değilse İnadına Yaşamak 6 alır bence.

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben şunu anlamıyorum.

SBT anlıklarında Beni Böyle Sev 4'ten aşağı inmiyor ama TNS'de 2 alıyor, Seksenler 5ten aşağı inmiyir 4 alıyor zaten onu söylemeye bile gerek yok TNS ile SBT Seksenler farkı AB'de 8e çıkmışlığı var, ZKFO 6dan aşağı inmiyor aldığı 3-4.

Ama bunlara karşın Yalan Dünya anlıklarda 4ü göremiyor ama nasıl varsa öyle alıyor.

Anlıklara bakarsak BBS çok daha iyi ama aldığı 2.

zkfo uçuyi kopuyi :F
SBT TRT1'i şişiriyor yine :F
Abartma yok TNS'de de 5.5 civarı alacak. :) Daha önceki gibi. 😉

Abartma yok TNS'de de 5.5 civarı alacak. :) Daha önceki gibi. 😉

TNS'de o kadar alabilir ama SBT'de 7'den aşağı olmaz. Zaten ben de SBT'yi kast ettim. :D Diziyi arada sırada izliyorum gayet iyi ama SBT'nin şişireceği derecede bir dizi değil. :D

O Vadi varken Vadi'siz günlerine bak bide. :) Göreceksin. Gayet iyi bir komedi dizisi gözümde Yalan Dünya kadar iyi bir dizi. :)
SBT TNS farklarını tartışmayalım bence. Seksenlerin 8 reyting farkla yük çıkmışlığı, İntikamın 6 reyting farkla aşağı çekilmişliğu var. :):)

6 bekliyordum 7 geldi. 😱

İnadına Yaşamak'ın bugün başlayacağını az önce öğrendim.Boşlukta başlaması iyi olmuş.Dizi çok iyi oranlar ile başlamış.

Genelde Sbt'de Kanal D düşük çıkıyor ama bazen Tns saçmalayıp genellemeyi bozuyor belli olmaz diyorum o nedenle.

Trt arada böyle şişiyor ama yarın anca ilk 52te olur.Zirve muhtemelen Aramızda Kalsın'ın olur.:D

İnadına Yaşamak 7 reytinge ulaşmış, ne diyelim tebrikler. 😎

İnadına Yaşamak uçmuş 😱 ya çok merak ettim diziyi 🙄
ZKFO reklamdı o yüzden yok anlıkta

İnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.