Bence AB grubunda yüksek alacak.İnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.
Seksenler mi bir bak istersen Salı günü SBT Tablosuna....SBT TNS farklarını tartışmayalım bence. Seksenlerin 8 reyting farkla yük çıkmışlığı, İntikamın 6 reyting farkla aşağı çekilmişliğu var.![]()
izliyo musunİnadına Yaşamak bu tempoda devam ederse Perşembe 2. Lik koltuğuna çok rahat oturur gibi. A/B'yi bilemem ama orda daha avantajlı. Çünkü Vadi daha düşük alıyor orda. Ama bence total dizisi olacak ya da her iki grup aynı olur. A/B fazla üstünlük sağlamaz.
daha ortada vadi ile firuze yok yavaş gidelim7 reyting almisDizi tuttu
![]()
Bu Salı demiyorum. "Çıkmışlığı var" diyorum.Seksenler mi bir bak istersen Salı günü SBT Tablosuna....
Umarım bu akşam Umutsuz Ev Kadınları'm reytinglerde artış yaşar.Merakla bekliyorum 22:15'i.
@xBUGRAx @Billy Kane
daha ortada vadi ile firuze yok yavaş gidelim![]()
Hayır 1 dakika bile açamadım henüz.izliyo musun
Firuzenin afişindeki kızın elbisesinin rüzgardan efillenmesinden belli o diziden pek bir şey bekleme.daha ortada vadi ile firuze yok yavaş gidelim![]()
belli olmaz küçük gelin 10 alırken her şey mümkünFiruzenin afişindeki kızın elbisesinin rüzgardan efillenmesinden belli o diziden pek bir şey bekleme.![]()