Sen bir öğren öyle gel tartış![]()
ben biliyorum zatren hangi grup neye yarıyor sen de biliyosan no problema
Sen bir öğren öyle gel tartış![]()
Yok yanlış olduben biliyorum zatren hangi grup neye yarıyor sen de biliyosan no problema![]()
Yok yanlış olduSen bilmiyorsun ben biliyorum
Bende seni ALLAHA Havale ediyorumtamam seni haluk reyize havale ediyorum hatta kal![]()
Hayalsbt-trt- başbakan üçgeni hürreme karşı birleşti ama sonuç alamıcaklar hürreem tek yumrukta indirir hepsini![]()
Aynen aga.Süper bir bölüm olacak süperbu arada şaka maka...efsaneye son 21 saat kusur dakka kaldı...zaman bir tarihi reytinge daha akıyor...yarın prıme tıme teslim alacağız....
Bende seni ALLAHA Havale ediyorum![]()
trt nin ne günahı varda ekledin listeye ....sbt-trt- başbakan üçgeni hürreme karşı birleşti ama sonuç alamıcaklar hürreem tek yumrukta indirir hepsini![]()
trt nin ne günahı varda ekledin listeye ....
Hee.Bu hayatı doya doya yaşa öbür ki tarafta ben tadını çıkaracamiyi bari öteki tarafa kadar rahat bırakıyosun sevindim![]()
takas ne zaman geliyor foruma ....onun yorumlarını arayacağız yarınki mücadelede....Hayal
- - - Ekleme - - -
Aynen aga.Süper bir bölüm olacak süper![]()
onun cezası ne o zaman sultanım...40 katır mı 40 satır mı....zaten kelin merhemi olsa başına sürer..trt o kadar oyuncudan 1 hürrem çıkaramadı cezasını çekiyor...my karşıtı dizi yaptı ünlü isimlerle doldurdu ellerinde patladı![]()
onun cezası ne o zaman sultanım...40 katır mı 40 satır mı....zaten kelin merhemi olsa başına sürer..trt o kadar oyuncudan 1 hürrem çıkaramadı cezasını çekiyor...