Sen bir öğren öyle gel tartış
ben biliyorum zatren hangi grup neye yarıyor sen de biliyosan no problema
Sen bir öğren öyle gel tartış
Yok yanlış oldu Sen bilmiyorsun ben biliyorumben biliyorum zatren hangi grup neye yarıyor sen de biliyosan no problema
Yok yanlış oldu Sen bilmiyorsun ben biliyorum
Bende seni ALLAHA Havale ediyorumtamam seni haluk reyize havale ediyorum hatta kal
Hayalsbt-trt- başbakan üçgeni hürreme karşı birleşti ama sonuç alamıcaklar hürreem tek yumrukta indirir hepsini
Aynen aga.Süper bir bölüm olacak süperbu arada şaka maka...efsaneye son 21 saat kusur dakka kaldı...zaman bir tarihi reytinge daha akıyor...yarın prıme tıme teslim alacağız....
Bende seni ALLAHA Havale ediyorum
trt nin ne günahı varda ekledin listeye ....sbt-trt- başbakan üçgeni hürreme karşı birleşti ama sonuç alamıcaklar hürreem tek yumrukta indirir hepsini
trt nin ne günahı varda ekledin listeye ....
Hee.Bu hayatı doya doya yaşa öbür ki tarafta ben tadını çıkaracam:applouse:iyi bari öteki tarafa kadar rahat bırakıyosun sevindim
takas ne zaman geliyor foruma ....onun yorumlarını arayacağız yarınki mücadelede....Hayal
- - - Ekleme - - -
Aynen aga.Süper bir bölüm olacak süper
onun cezası ne o zaman sultanım...40 katır mı 40 satır mı....zaten kelin merhemi olsa başına sürer..trt o kadar oyuncudan 1 hürrem çıkaramadı cezasını çekiyor...my karşıtı dizi yaptı ünlü isimlerle doldurdu ellerinde patladı
onun cezası ne o zaman sultanım...40 katır mı 40 satır mı....zaten kelin merhemi olsa başına sürer..trt o kadar oyuncudan 1 hürrem çıkaramadı cezasını çekiyor...