beyazsoy ne ispatlamaya çalışıyon kadın mektupta bugün mahi yi dövdüm yarın mustafayı zehirlicem mi yazıcak
beyazsoy konuda görünmüyor
beyazsoy ne ispatlamaya çalışıyon kadın mektupta bugün mahi yi dövdüm yarın mustafayı zehirlicem mi yazıcak
mesajımda açıkça yazdım ne demek istediğimi bi zahmet oku ))
mesajımda açıkça yazdım ne demek istediğimi bi zahmet oku ))
bazı komedi dizileri var "komiklikten öte"zaten o komedi dizisi mehmet ?
yaş komnusunu düzelttim sen yazmadan önce keşke okuyarak yazsaydın )))
ikincisi eklediğim hüremin mektubunda ne kadar dindar oldu kurana ne kadar hakim oldugu açık. böyle birinin hırsına yenilip olmamış şeyleri olmuş gibi gösterip yalan söyleyip günaha girmesi daha kötüsü dünyadaki en büyük günahı olan yalanla insanın ölümüne sebep olmasın hiç inandırıcı değil mektubu tekrar okumanın dilerim ))
bak mektubundaki dini doktalar ki bu bir mektubdan :
Sana kavuşabilmek için sabahlara kadar dua etmekteyim. İçimi yakan dudaklarına bir daha dokunabilir miyim diye avazım çıktığı kadar Allah'a yalvarmaktayım.
Biliyorum şu an Allah adına seferdesin. Zafer kazanmak ve cihadı yüceltmek için yollardasın. Muvaffak olmanı dilerim.
Sizin ömrünüze benim ömrümü de katsın ki Hak emrinin bizi ayırdığına şahit olmayayım.
Çektiğim ayrılık acısını anlamak isteyen varsa Yusuf Peygamber kıssasını okusun. O zaman bana hak verirler. Mübarek yüzünüzü tekrar görmek arzusuyla
Özet bile dev maçı geçmiş