okadar muhteşemin reklamı yapıldı muhteşeme bir gram yaramamış ))) ya muhteşemi izleyenler haber maber okumuyor zaten haber okuyanlarda uyduruk bişeyi niye izleyelim demiş ))) sanırım bir efsanede bitmiş oldu çok konuşulan dizi reytingi artar. ben bu tartışmalar çıktığında dizinin reytinginin ilk başta hafif artasa sonra düşeceğini çünkü dizinin gerçek oldugunu sanan kişilerin oo bizi kandırıyorlarmış diye başbabaknın sözlerinden sonra böyle düşeceneği tahmn ettim. pekte yanılmadım dizsi minumum düzeyde artmış. sonraki haftalarda muhteşemin düşeceğini sanıyorum
asıl şok muhteşeme ab de vuruldu ab de 2 puan civarı düşmüş. demekki ab halkı gazete okuyan haberleri takip eden kesim oldugundan taihçilerin dizideki herşey uydurmaymış diyetartışmalardan etkilendiği gözleniyor. totalin fazla etkilenmeme sebebi totalin pek gündemle haberle ilgilenmemsinden kaynaklanıyor olabilir malum gündemi daha çok ab halkı takip ediyor..
neyse artık reklamın iyisi kötüsü olmaz tezi yerle bir olmuş durumda ))))))))
asıl şok muhteşeme ab de vuruldu ab de 2 puan civarı düşmüş. demekki ab halkı gazete okuyan haberleri takip eden kesim oldugundan taihçilerin dizideki herşey uydurmaymış diyetartışmalardan etkilendiği gözleniyor. totalin fazla etkilenmeme sebebi totalin pek gündemle haberle ilgilenmemsinden kaynaklanıyor olabilir malum gündemi daha çok ab halkı takip ediyor..
neyse artık reklamın iyisi kötüsü olmaz tezi yerle bir olmuş durumda ))))))))