28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

okadar muhteşemin reklamı yapıldı muhteşeme bir gram yaramamış :)))) ya muhteşemi izleyenler haber maber okumuyor zaten haber okuyanlarda uyduruk bişeyi niye izleyelim demiş :)))) sanırım bir efsanede bitmiş oldu çok konuşulan dizi reytingi artar. ben bu tartışmalar çıktığında dizinin reytinginin ilk başta hafif artasa sonra düşeceğini çünkü dizinin gerçek oldugunu sanan kişilerin oo bizi kandırıyorlarmış diye başbabaknın sözlerinden sonra böyle düşeceneği tahmn ettim. pekte yanılmadım dizsi minumum düzeyde artmış. sonraki haftalarda muhteşemin düşeceğini sanıyorum

asıl şok muhteşeme ab de vuruldu ab de 2 puan civarı düşmüş. demekki ab halkı gazete okuyan haberleri takip eden kesim oldugundan taihçilerin dizideki herşey uydurmaymış diyetartışmalardan etkilendiği gözleniyor. totalin fazla etkilenmeme sebebi totalin pek gündemle haberle ilgilenmemsinden kaynaklanıyor olabilir malum gündemi daha çok ab halkı takip ediyor..

neyse artık reklamın iyisi kötüsü olmaz tezi yerle bir olmuş durumda :)))))))))

okadar muhteşemin reklamı yapıldı muhteşeme bir gram yaramamış :)))) ya muhteşemi izleyenler haber maber okumuyor zaten haber okuyanlarda uyduruk bişeyi niye izleyelim demiş :)))) sanırım bir efsanede bitmiş oldu çok konuşulan dizi reytingi artar. ben bu tartışmalar çıktığında dizinin reytinginin ilk başta hafif artasa sonra düşeceğini çünkü dizinin gerçek oldugunu sanan kişilerin oo bizi kandırıyorlarmış diye başbabaknın sözlerinden sonra böyle düşeceneği tahmn ettim. pekte yanılmadım dizsi minumum düzeyde artmış. sonraki haftalarda muhteşemin düşeceğini sanıyorum

asıl şok muhteşeme ab de vuruldu ab de 2 puan civarı düşmüş. demekki ab halkı gazete okuyan haberleri takip eden kesim oldugundan taihçilerin dizideki herşey uydurmaymış diyetartışmalardan etkilendiği gözleniyor. totalin fazla etkilenmeme sebebi totalin pek gündemle haberle ilgilenmemsinden kaynaklanıyor olabilir malum gündemi daha çok ab halkı takip ediyor..

neyse artık reklamın iyisi kötüsü olmaz tezi yerle bir olmuş durumda :)))))))))

yazdıgın yorumun %99 sende bilion haftaya 14 ü kesin geçer ab maç 8 almis bak bakim gecen hafta :) maçın ilk devresi ikinci devresini geçmis

malum fenerin rakibi pendikspor :d :d buna ragmen muhtesem yüzyıl fark atmıs :d :d

totalde yükselmis maça ragmen

muhtesem 1.75 düsmüs maçın etkisiyle diger diziler etkilenmemismi saniyon

Kuzey güney 1.53 Reyting Düsmüs

Haftaya Onu Telafi Eder Malum Maç Yok :)

Fenerbahçe maçı derbi olmasına ragmen muhtesemin özetini geçememis :d :d :d

ahahahhahahahahahhahah muhteşem 14. mü geçecek :))))))))))))))))))))) başka sözüm yok hakim beyyyyy .

ha bide sen kurtlarcıydın dimi :))) yani my nin kurtları geçeceğini söylüyon . kurtlarcılara duyurulur..

hani my yükselecek başbakan dizinin reklamını yapıyor diyenler nerde sanırım şok yaşıyorlar şoku üstlerinden atsınlar gelirler. ki fenerin maçı ikinci yarı berbat ötesi geçti fener klasik olarak öne geçince geriye çekilme hastalıgı devam etti bide pendik 10. dakika gol atsaydı muhteşem acaba kaç reyting düşerdi Alalh bilir :))))))))))

ahahahhahahahahahhahah muhteşem 14. mü geçecek :))))))))))))))))))))) başka sözüm yok hakim beyyyyy .

ha bide sen kurtlarcıydın dimi :))) yani my nin kurtları geçeceğini söylüyon . kurtlarcılara duyurulur..

hani my yükselecek başbakan dizinin reklamını yapıyor diyenler nerde sanırım şok yaşıyorlar şoku üstlerinden atsınlar gelirler. ki fenerin maçı ikinci yarı berbat ötesi geçti fener klasik olarak öne geçince geriye çekilme hastalıgı devam etti bide pendik 10. dakika gol atsaydı muhteşem acaba kaç reyting düşerdi Alalh bilir :))))))))))

ab de totalde degil :)

ab diyorum ab 2 poan falan bisiyler yazmıssın total diyen yok :)

haftaya 15 alir ab kesin ve net

fenerbahçe derbisinde sonuc hüsran

muhtesemin özetini geçememis :d :d :d

- - - Ekleme - - -

fb maçı fark yemis :d :d :d maçı ezdik :)

muhteşemde dün okadar çok hata var ki anlatamam izleyenlerde sanırım diziyi izleyenlerken beynini bir yere bırakıyor şuan özetini bir kanal veriyor ordan baktım tamamını izlemedim tamamanı izlesem ne kadar hata bulurum allah bilir :))))

1. normalde süleyman ibrahimin kardeşini aynı zamanda eşini ALDATTIGINI duyunca ibrahimin boynunu aldırması lazım.

süleyman halife tüm islam islam alemini temsil ediyor babası boşuna mı alldı halifeliği yahuu :))) eşini aldattan adamın halifenin yanında ne işi var.

hadi halifeliği bırakalım bir devlet adamı sag kolu, eşini aldatıyorsa benide aldatır diye düşünür anında görevinden azleder.

ibrahim sokkatan geçen birini aldatmadı osmanlının sultanını aldattı malum sultanların padişahların egosu yüksek. normalda bir abi kardeşinin aldatılmasına kardeşimi nasıl aldatırsın diye posta koyup enişteyi vurdugu olur. ama sülüman oralı bile olmuyor :))))))))))))

2. normalde saraya alınırken tüm cariyeler hamamda güzelce zorla kıkatılır hastalıgı varmı yok mu kontrol edilir. o sırada firuzenin herşeyi bilinir kusuru oldugu an hemen sokaga atılır. firuzenin o dövmesini kimse görmedi mi bu nasıl komedididr yahu biri bana anlatabilir mi tam bir saçmalamışlar . dizi ne tarihi düzgün anlatıyor nede kurgusu dogru ama hala diziye toz kondurmayanlar var :)))))))))

muhteşemde dün okadar çok hata var ki anlatamam izleyenlerde sanırım diziyi izleyenlerken beynini bir yere bırakıyor şuan özetini bir kanal veriyor ordan baktım tamamını izlemedim tamamanı izlesem ne kadar hata bulurum allah bilir :))))

1. normalde süleyman ibrahimin kardeşini aynı zamanda eşini ALDATTIGINI duyunca ibrahimin boynunu aldırması lazım.

süleyman halife tüm islam islam alemini temsil ediyor babası boşuna mı alldı halifeliği yahuu :))) eşini aldattan adamın halifenin yanında ne işi var.

hadi halifeliği bırakalım bir devlet adamı sag kolu, eşini aldatıyorsa benide aldatır diye düşünür anında görevinden azleder.

ibrahim sokkatan geçen birini aldatmadı osmanlının sultanını aldattı malum sultanların padişahların egosu yüksek. normalda bir abi kardeşinin aldatılmasına kardeşimi nasıl aldatırsın diye posta koyup enişteyi vurdugu olur. ama sülüman oralı bile olmuyor :))))))))))))

2. normalde saraya alınırken tüm cariyeler hamamda güzelce zorla kıkatılır hastalıgı varmı yok mu kontrol edilir. o sırada firuzenin herşeyi bilinir kusuru oldugu an hemen sokaga atılır. firuzenin o dövmesini kimse görmedi mi bu nasıl komedididr yahu biri bana anlatabilir mi tam bir saçmalamışlar . dizi ne tarihi düzgün anlatıyor nede kurgusu dogru ama hala diziye toz kondurmayanlar var :)))))))))

ne hatasi neden bahsedion 1 saati reklam dizinin zaten :d :d hata yok kıskanma diziyi :d :d :d

haftaya rekor var askı derun geri dönüyor :D

ab de totalde degil :)

ab diyorum ab 2 poan falan bisiyler yazmıssın total diyen yok :)

haftaya 15 alir ab kesin ve net

fenerbahçe derbisinde sonuc hüsran

muhtesemin özetini geçememis :d :d :d

- - - Ekleme - - -

fb maçı fark yemis :d :d :d maçı ezdik :)

mahoni zaten ab de şuan 14 de nereye yükselecek 14 e :)))))))) açık seçik totalde 14 dedin

mahoni zaten ab de şuan 14 de nereye yükselecek 14 e :)))))))) açık seçik totalde 14 dedin

467247_356039251158934_214854379_o.png

yıldızlar kadrosu her çarsamba star da

Muhteşem Yüzyıl yine iki grubtada farkla zirvenin sahibi olmuş, tebrik ediyorum. Dizi Total de 11 Reytinge yaklaşmış olsada AB de yaklaşık 1.5 Reyting kadar düşmüş.

FB - Pendikspor maçı çok iyi gitmiş. Eğer FB ilk yarının sonunda o golü atamasaydı veya Pendik sayısız pazisyonlarından birini gole çevirebilseydi maç zirvede olurdu.

Kuzey Güney bu hafta düşüşüş yaşamış, hele AB de dizi baya gerilemiş. Bunda FB maçının etkisi vardır ama ben mactan sonra bir göz attımda dizide heyecan denen birşey yok.

Pis Yedili bu sezon Show Tv nin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Bu dizi başka bir hün yayınlansa daha fazla reyting alır.

Sakarya Fırat müthiş bir Bölümlr maça rağmen yine 6 Reytingi görerek rakiplerine meydan okumuş. Başarılarının devamını diliyorum.

muhteşem yüzyıl yine çarşambayı fethetmiş

kuzey güney çok başarılı gitmiş

gelelim değerlemelere..:)

muhtşemin aldığı reytingler ayar verilmediyse düşük gelmiş daha yüksek olmalıydı kuzey güneyinde aldığı oranlar geçen haftaya göre düşük çıkmış dün havalar sıcaktı millet pikniğe gitti sanırım :)

dün izlediğimdede söylemiştim muhteşemin bazı sahneleri kesilmiş gibiydi umarım öyle bişey yoktur eksik sahneler vardı kesik kesik sahneler arası değişim vardı

muhtesem yüzyıl firuze sahnelerini kesmisler :D senaryoya müdahale basladi :D haftaya 16 geçeçegiz ab de

Aşkı Derun Geri Geliyor

muhtesem yüzyıl firuze sahnelerini kesmisler :D senaryoya müdahale basladi :D haftaya 16 geçeçegiz ab de

Aşkı Derun Geri Geliyor

ben tahminen kesilmiş gibiydi diyorum harbiden kesmişlermi acaba kesmişlerse oyuncular ve dizi yapımcısı protesto etmeli önümüzdeki bölüm ona göre bir bölüm hazırlamalı hemde en aşırısından :)

süresi çok kısa bu hafta kesilmis firuzeyi yollarlar

beyazsoyun dediklerinin hiçbirine katılmam ama son cümlede mantıklı birşeyler söylemiş :))

padişah firuzeyle yatıp kalkarken aylarca hiç firuzeye sormamışmı enseni kim morarttı bu resimde ne ayak diye firuzede o resimle ilgili sorarlarsa mantıklı bir cevap verecek zekada neden hürrem karşısında aciz kaldı gözlerinden yaş fışkırdı

o sahnede eksiklikler var.. mantık hatası var..:)

beyazsoy haksız aga .! m.yüzyıl hakkında elestirilerin hepsi çürütücem

son cümlede sadece bir dövme dedi son sahnedee hürrem gerçegi söyleyince surat ifadesi değisti süleymanın

savafi hanedanı mensup isi bitti firuzenin fatiha okuyalim :d

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]33
[/TD]
[TD="align: center"]MELEK[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]28.11.2012[/TD]
[TD="align: center"]14:02:40[/TD]
[TD="align: center"]14:42:19[/TD]
[TD="align: center"]1,56[/TD]
[TD="align: center"]15,09[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]36[/TD]
[TD="align: center"]DOKTORUM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]08:59:17[/TD]
[TD="align: center"]10:59:40[/TD]
[TD="align: center"]1,51[/TD]
[TD="align: center"]17,69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]43[/TD]
[TD="align: center"]MELEK YASAM[/TD]
[TD="align: center"]13:30:32[/TD]
[TD="align: center"]1,34[/TD]
[TD="align: center"]12,36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]57[/TD]
[TD="align: center"]MELEK OZEL[/TD]
[TD="align: center"]15:24:01[/TD]
[TD="align: center"]1,06[/TD]
[TD="align: center"]9,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Melek ve Doktorum coştu. :)

Star'ın prime-time yükselişi gündüz kuşağını da yükseltiyor diye söylüyorum hep, Melek yayınlandığı sürenin bir kısmında birinci olmuş...

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]33
[/TD]
[TD="align: center"]MELEK[/TD]
[TD="align: center"]1,56[/TD]
[TD="align: center"]15,09[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]36[/TD]
[TD="align: center"]DOKTORUM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]08:59:17[/TD]
[TD="align: center"]10:59:40[/TD]
[TD="align: center"]1,51[/TD]
[TD="align: center"]17,69[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]43[/TD]
[TD="align: center"]MELEK YASAM[/TD]
[TD="align: center"]13:30:32[/TD]
[TD="align: center"]1,34[/TD]
[TD="align: center"]12,36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]57[/TD]
[TD="align: center"]MELEK OZEL[/TD]
[TD="align: center"]15:24:01[/TD]
[TD="align: center"]1,06[/TD]
[TD="align: center"]9,04[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Melek ve Doktorum coştu. :)

Star'ın prime-time yükselişi gündüz kuşağını da yükseltiyor diye söylüyorum hep, Melek yayınlandığı sürenin bir kısmında birinci olmuş...

yükselmişte coşmuş sayılmaz

mügenin aldığı reytinglerin yanında hala kadük kalıyor :)