adamlar para basıyor reklam vermesi normal. Birde verdikleri reklamın kalitesi önemli tabii
vadinin günü olunca zaman su gibi akıyor...ibretlik hata o kadar saat sonra 09.04 olacak
vadinin günü olunca zaman su gibi akıyor...
seller basacak kaç bence [/QUhürremmessi kurtarır artık....reklamdan o kadar para kırıyor...nereye gidiyor bunlar...mihrimesta nın çeyizine mi....
- - - Ekleme - - -
atv hala tayyip amcanın kanalımıydı sattımıydı ne oldu papnpa....Ak çarşamba iyi iş yapıyo zaten atv çarşamba çok kötü çarşamba için iyi bir dizi
seller basacak kaç bence [/QUhürremmessi kurtarır artık....reklamdan o kadar para kırıyor...nereye gidiyor bunlar...mihrimesta nın çeyizine mi....
- - - Ekleme - - -
atv hala tayyip amcanın kanalımıydı sattımıydı ne oldu papnpa....
koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmez
- - - Ekleme - - -
bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sanki oyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için
koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmezben öyle küçük işlere bakmam ebussuudilla yı görevlendirdim o işler için...şaka maka osmanlının haremi fıstık fıstık.....ab deki 14 reytingden en az 10 u hürremle hareme gidiyordur..
- - - Ekleme - - -
bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sanki oyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için
- - - Ekleme - - -
koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmez
- - - Ekleme - - -
bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sanki oyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için öyle küçük işlerle ilgilenmem ben...ebu suudillayı görevlendirdim...şaka maka osmanlının haremi fıstık fıstık....zaten abdelki 14 reytingden en az 10 u hürremle hareme gidiyor....