28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Atv listeye girmeyi başarmış biraz sonra diziler bitince uçuşa geçer

22:45 - 23:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
STAR: 11.91 , 2) KANALD:
4.96 , 3) SHOW: 4.01 , 4)
ATV: 3.77 , 5) TRT1: 1.87

Ak çarşamba iyi iş yapıyo zaten atv çarşamba çok kötü çarşamba için iyi bir dizi

seller basacak kaç bence :d[/QUhürremmessi kurtarır artık....reklamdan o kadar para kırıyor...nereye gidiyor bunlar...mihrimesta nın çeyizine mi....

- - - Ekleme - - -

atv hala tayyip amcanın kanalımıydı sattımıydı ne oldu papnpa....

koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmez:d

- - - Ekleme - - -

bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sanki :D oyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için :D

koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmez:dben öyle küçük işlere bakmam ebussuudilla yı görevlendirdim o işler için...şaka maka osmanlının haremi fıstık fıstık.....ab deki 14 reytingden en az 10 u hürremle hareme gidiyordur..

- - - Ekleme - - -

bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sanki :D oyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için :D

- - - Ekleme - - -

koskoca osmanlı hanedanının parasını hesaplamak sana düşmez:d

- - - Ekleme - - -

bu aralıkta my nin hiç sahnesi var mıydı fuull reklamdı sanki :D oyüzden 23:15-23.30 a bakıcaz final sahnesi reytingi için öyle küçük işlerle ilgilenmem ben...ebu suudillayı görevlendirdim...şaka maka osmanlının haremi fıstık fıstık....zaten abdelki 14 reytingden en az 10 u hürremle hareme gidiyor....