Çakma düşmüş
Vadiye laf mı atıyorsun? Vadi Tüm kişilerde çakmayı ezip geçiyor unutmaezmiş geçmis her zamanki gibi hemde reklamlara ayar çekmeden çatır çatır reklam verdi
Vadiye laf mı atıyorsun? Vadi Tüm kişilerde çakmayı ezip geçiyor unutma
Vadiye laf mı atıyorsun? Vadi Tüm kişilerde çakmayı ezip geçiyor unutma
my nin totali aynı kalırsa yarın fark artacaktır ama buna ne deeeeeerrrrsinnn....2 reyting farka ezme diyosan artık
Sen de o zaman böyle söyle be kardeşimvadiye lafmı atıyorum ordan onumu çıkardın
muhtesem yüzyıl ve kuzey güney sürekli reklam yayınlıyolar blok reklam kullanmıyolar
Ab önemli değildir.Önemli olan Total(Tüm Kişiler)dirmy kalitenin sembolü ab de zirve yapacak gene totalde iddaası olduğunu söyleyen oldu mu biz vadici değiliz totalde17 diyip 12 almayız
Sen de o zaman böyle söyle be kardeşim
- - - Ekleme - - -
Ab önemli değildir.Önemli olan Total(Tüm Kişiler)dir
aman da aman.kalitesini sevsinler mahidevranardın.....hareme 3-5 mıymıymıy kız çocuğu koymuşlar sonrada yıldızlar karması starda..5-10 dakka bakayım dedim yıldızlar başımı döndürdü vallha...bu osmalı kalitesi de adamı konuşturuyor ha..my kalitenin sembolü ab de zirve yapacak gene totalde iddaası olduğunu söyleyen oldu mu biz vadici değiliz totalde17 diyip 12 almayız
Sen bir öğren öyle gel tartışreytingi mi kaliteyi mi hangi yaş grunbunun izlediğini görmek istiyosun istediğin şeyte göre değişir
çd sen nerlerdeydin ya bugün görünmedin hiç.....Bugün Kurtlar Vadisi süperdi ya Maça bakmadım Efsaneye baktım