28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

a.k tns de daha düşük çıkıyor. sbt de komedi dizileri uçuyor genelde seksenler ve z.kf.o da bayagı yüksek çıkıyor

pargaldoda az malın gözü değilmiş ha seferlerden falan çocuk peydahlamaya ne zaman fırsat bulmuş bu adam ...bu arada ilk defa bi my izleyeyim dedim dizi bitti...dizi bu büyük fırsatı kaybetti...

Ak totalde aynı çıkıyo abde düşük çıkıyo genelde bu bölüm uçmuş resmen dizi

my kalitenin sembolü ab de zirve yapacak gene :Dtotalde iddaası olduğunu söyleyen oldu mu biz vadici değiliz totalde17 diyip 12 almayız :D

My düşmüş dizinin oranları sbtde özellikle totalde yüksek çıkıyo tnsye göre

vadiye lafmı atıyorum ordan onumu çıkardın

muhtesem yüzyıl ve kuzey güney sürekli reklam yayınlıyolar blok reklam kullanmıyolar :)
Sen de o zaman böyle söyle be kardeşim

- - - Ekleme - - -

my kalitenin sembolü ab de zirve yapacak gene :Dtotalde iddaası olduğunu söyleyen oldu mu biz vadici değiliz totalde17 diyip 12 almayız :D
Ab önemli değildir.Önemli olan Total(Tüm Kişiler)dir:D

aman da aman.kalitesini sevsinler mahidevranardın.....hareme 3-5 mıymıymıy kız çocuğu koymuşlar sonrada yıldızlar karması starda..5-10 dakka bakayım dedim yıldızlar başımı döndürdü vallha...bu osmalı kalitesi de adamı konuşturuyor ha..

Forum İstatistikleri

Konular
172,300
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam