orası hiç belli olmax
Hee.Bu hayatı doya doya yaşa öbür ki tarafta ben tadını çıkaracam:applouse:
orası hiç belli olmax
Hee.Bu hayatı doya doya yaşa öbür ki tarafta ben tadını çıkaracam:applouse:
Arizalanmamiştir...Yalakaliğa ayar çekiyordur 😡SBT arızalandı galiba anlıklar açıklanmıyor.
Arizalanmamiştir...Yalakaliğa ayar çekiyordur 😡
Arizalanmamiştir...Yalakaliğa ayar çekiyordur 😡
mynin yıldızları varda bizim yokmu arkadaş...yarınki andromeda galaksi geçidini yazıyorum...dikkatle okuyun...POLATOVSKİ-LEYLAZARA-KARAMARA-ABDÜLKEYSKİ-CAHİTEV-İNCİLİCİ-METEYEEV-ERHANARD-ÇAKIRARD-AYNURAV-GAYELUCİO....of be kadroya bak vallha..yemede yanında yat...
yıldızlar her çarsamba star da
Off be kadroya bakmynin yıldızları varda bizim yokmu arkadaş...yarınki andromeda galaksi geçidini yazıyorum...dikkatle okuyun...POLATOVSKİ-LEYLAZARA-KARAMARA-ABDÜLKEYSKİ-CAHİTEV-İNCİLİCİ-METEYEEV-ERHANARD-ÇAKIRARD-AYNURAV-GAYELUCİO....of be kadroya bak vallha..yemede yanında yat...
sen biim takımı ne kadar iyi tanıyonda kadroyu kurabileceksin...karamara dışındakiler sadece ismi var sahada pek iyi değiller özenmeyelim bu arada önce mahoni şimdi sen bu işi ben başlattım takımlara bn karar veririrm
Spoi verme haci ben izlemedim Gece anca izlerim olmadı yarinmy o sahnede 12 nin altıysa vardır bir iş .
AB'yi bilmiyoruz sonucta...AB'yide kısabilirler
Diziler yayındayken arıza yoktu
bu kadro barcelona da bile yok valllaha bizimkiler yarın sbt de bir maç yapsınlarda kanallarla nasıl oynanıyor görsün hürrem yenge..
Off be kadroya bak
Paf takımımız böyleyse 2004 deki kadroyu düşünmek bile istemiyorumÇakmayı parçalar,ikiye böler,ezer ve geçer bu kadrodaefsane kadro 2004 te kaldı çd bu kadro onun paf takımı anca olur
bu kadro barcelona da bile yok valllaha bizimkiler yarın sbt de bir maç yapsınlarda kanallarla nasıl oynanıyor görsün hürrem yenge..
Paf takımımız böyleyse 2004 deki kadroyu düşünmek bile istemiyorumÇakmayı parçalar,ikiye böler,ezer ve geçer bu kadroda
Sayfa büyüdü oha@çocuklarduymasın bu ne yahuuuu nasıl post kasma Lütfen silin şunun mesajını sayfanın acılmasınıda engelliyor
Sen anca gülersin Ama hayatında hiçbir dizin bu kadroyu geçemezhürrem yengenin tırnağındaki yetenek polat ta olsa neyse
- - - Ekleme - - -
anca güldürür bu mesaj