28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

mynin yıldızları varda bizim yokmu arkadaş...yarınki andromeda galaksi geçidini yazıyorum...dikkatle okuyun...POLATOVSKİ-LEYLAZARA-KARAMARA-ABDÜLKEYSKİ-CAHİTEV-İNCİLİCİ-METEYEEV-ERHANARD-ÇAKIRARD-AYNURAV-GAYELUCİO....of be kadroya bak vallha..yemede yanında yat...

mynin yıldızları varda bizim yokmu arkadaş...yarınki andromeda galaksi geçidini yazıyorum...dikkatle okuyun...POLATOVSKİ-LEYLAZARA-KARAMARA-ABDÜLKEYSKİ-CAHİTEV-İNCİLİCİ-METEYEEV-ERHANARD-ÇAKIRARD-AYNURAV-GAYELUCİO....of be kadroya bak vallha..yemede yanında yat...

karamara dışındakiler sadece ismi var sahada pek iyi değiller :d özenmeyelim bu arada önce mahoni şimdi sen bu işi ben başlattım takımlara bn karar veririrm:d

yıldızlar her çarsamba star da

706194_281585655278250_1718000643_o.png

biim yıldızlar sizinkini yener...

- - - Ekleme - - -

trt 1 de x men var...anlıkları düşecektir herhalde...

:D Off be kadroya bak:D

bu kadro barcelona da bile yok valllaha bizimkiler yarın sbt de bir maç yapsınlarda kanallarla nasıl oynanıyor görsün hürrem yenge..

hürrem yengenin tırnağındaki yetenek polat ta olsa neyse :d

- - - Ekleme - - -

Paf takımımız böyleyse 2004 deki kadroyu düşünmek bile istemiyorum:DÇakmayı parçalar,ikiye böler,ezer ve geçer bu kadroda:D

:d anca güldürür bu mesaj

@çocuklarduymasın bu ne yahuuuu nasıl post kasma :bağır: Lütfen silin şunun mesajını sayfanın acılmasınıda engelliyor :bağır: :bağır:
Sayfa büyüdü oha:d

- - - Ekleme - - -

hürrem yengenin tırnağındaki yetenek polat ta olsa neyse :d

- - - Ekleme - - -

:d anca güldürür bu mesaj
Sen anca gülersin:d Ama hayatında hiçbir dizin bu kadroyu geçemez

- - - Ekleme - - -

Forumdash engellemiyor.Herhalde senin bilgisayar çöküyo:d

- - - Ekleme - - -

Yavaşlamış senin pc:(

45 dakika gecikmenin ardından

23:45 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.21 , 2) STAR: 3.03 , 3) ATV: 2.79