28 Kasım 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

a.k tns de daha düşük çıkıyor. sbt de komedi dizileri uçuyor genelde seksenler ve z.kf.o da bayagı yüksek çıkıyor

pargaldoda az malın gözü değilmiş ha seferlerden falan çocuk peydahlamaya ne zaman fırsat bulmuş bu adam ...bu arada ilk defa bi my izleyeyim dedim dizi bitti...dizi bu büyük fırsatı kaybetti...

Ak totalde aynı çıkıyo abde düşük çıkıyo genelde bu bölüm uçmuş resmen dizi

Atv yüksek çıkmış. Alemin Kralı var.. Demekki maçtan sonra kanal değişmedi fazla

my bu akşam beklentilerin çokçok altında kaldı....dağ fare doğurdu....en fazla oran aldığı 12 küsur...vadinin totali yine garanti....

- - - Ekleme - - -

2 reyting farka ezme diyosan artık
my nin totali aynı kalırsa yarın fark artacaktır ama buna ne deeeeeerrrrsinnn....

my kalitenin sembolü ab de zirve yapacak gene
totalde iddaası olduğunu söyleyen oldu mu biz vadici değiliz totalde17 diyip 12 almayız

My düşmüş dizinin oranları sbtde özellikle totalde yüksek çıkıyo tnsye göre

vadiye lafmı atıyorum ordan onumu çıkardın

muhtesem yüzyıl ve kuzey güney sürekli reklam yayınlıyolar blok reklam kullanmıyolar
Sen de o zaman böyle söyle be kardeşim

- - - Ekleme - - -

totalde iddaası olduğunu söyleyen oldu mu biz vadici değiliz totalde17 diyip 12 almayız
Ab önemli değildir.Önemli olan Total(Tüm Kişiler)dir

birileri ağzını açıpta my konuşmazsa my öbür haftalar düşebilir tekrardan....

aman da aman.kalitesini sevsinler mahidevranardın.....hareme 3-5 mıymıymıy kız çocuğu koymuşlar sonrada yıldızlar karması starda..5-10 dakka bakayım dedim yıldızlar başımı döndürdü vallha...bu osmalı kalitesi de adamı konuşturuyor ha..