28 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Kanal D'nin tüm sene boyunca bu reytinglerle Arka Sokaklar'a tahammül edeceğini sanmıyorum. Bir zamanlar totalde şov yapardı şimdi o da yok, kanalın diğer dizilerinin aksine ab'si de çok kötü. Dizinin bu sezona başlaması hataydı bence artık final yapmalı.

Kanal D'nin tüm sene boyunca bu reytinglerle Arka Sokaklar'a tahammül edeceğini sanmıyorum. Bir zamanlar totalde şov yapardı şimdi o da yok, kanalın diğer dizilerinin aksine ab'si de çok kötü. Dizinin bu sezona başlaması hataydı bence artık final yapmalı.

Acun'un karşısına çıkmasından düştü hafta içi ergen ve çocukların işlemediği bir dizinin olmadığı gün daha iyi iş yapar

Ya Fatih harbiye cok iyi gidiyor :Z bu dizi basladigi zaman en fazla 4 alir diye dusunuyordum ama gercekten cok iyi tebrikler :D

Yarın Acun'a bir çelme taksak süper olacak. :) 21.30-21.45 aralığında Şefkat Tepe'den 8 bekliyorum. :)

Arka Sokaklar bir kez Cumartesi yayınlanmıştı ama Pazartesi yayınlanan tekrarı daha fazla reyting almıştı.

Geçen sene Pazartesi Totalde 7 alırken Kanal D tahammül etmedi Cumaya geçirdi hem totali hem A/B`yi yükseltmek için.

Diyeceğim o ki, Arka Sokaklar PT2`ye geçmeli. Ya da hafta içi bir gün yayınlanmalı ama boş gün kalmadı.

Arka Sokaklar Pazartesiye geri dönse, Fatih Cumartesi başlasa daha verimliydi gibi. :X

Acun'un karşısına çıkmasından düştü hafta içi ergen ve çocukların işlemediği bir dizinin olmadığı gün daha iyi iş yapar
Bence asıl düşmesinin nedeni total dizileriyle karşılaşması. Acunun reytinglerinden pek bir şey kapamıyor.

Fatih Harbiye ve Şefkat Tepe ikisi de ağır total dizileri. Arka Sokaklar da o tür.

Tebrikler tebrikler tebrikler başka kelimeler bulamıyorum Şevket tepeye ve Fatih harbiyeye

Fatih Harbiye çok iyi gidiyor, bakalım yarınki sonuçlar ne olacak :)

samanyolu ve foxu bursasporun şampiyonluğuna benzetiyorum
daha az paraya çok iş yapıyor adamlar helal olsun

Tam tersine düşmüş, 1 dakikalık reklam etkilemiş. :D Bir de 1.5 saattir reklam yoktu, millet izlemeyi bırakıp tuvalete gitmiş olmalı ve bu sırada kumandayı ele alan değiştirmiş olmalı. :D:D

Öyle ya da böyle düştü artık. Acun'dan ziyade Fatih Harbiye ve Şefkat Tepe de kötü etkiledi diziyi ki bu saatten sonra hangi gün olursa olsun yükselmez gibi. Tam bir boşluk dizisi belki pt-2'de denenebilir. Rakip gelince çok düşüyor çünkü belli bir kitlesi olmadığı için. Kanal D Cumartesi'ye bir ab dizisi koymalı. Merhamet bile denenebilir aslında.

en iyi dizi program tanıtımını fox tv yapıyor
üstelik adamların gazetesi yazılı basınıda yok

Fatih Harbiyeden anlaşıldığı üzere dizide uyum olmasa da olur. Dizi tutuyor. :D

Bu arada Yeni Dizi yazısı gitmiş yeni bölümden. 😱 Daha 1 aycık oldu.. 😱

Fatih Harbiyeden anlaşıldığı üzere dizide uyum olmasa da olur. Dizi tutuyor. :D

Bu arada Yeni Dizi yazısı gitmiş yeni bölümden. 😱 Daha 1 aycık oldu.. 😱
Ama Kanal D 'de artık öyle yapıyor:X GEçen seni bi posta etiketlemiştim görmedin mi 😱

Bence asıl düşmesinin nedeni total dizileriyle karşılaşması. Acunun reytinglerinden pek bir şey kapamıyor.

Fatih Harbiye ve Şefkat Tepe ikisi de ağır total dizileri. Arka Sokaklar da o tür.
Şefkat Tepeyi unuttum onunda büyük etkisi var. Yalnız unutma güneşi beklerken pazara gelmeden önce acun pazarları daha iyi sonuç alıyordu. Cumartesi ergen erkek ve çocuklara hitap eden çok yapım var. Muhtemel kanal d arka sokakları hafta içine alacak ama tek pazartesi çarşamba günü erkek dizisi yok birde pazartesi