28 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

samanyolu fox ve star iyi gitmiş

Şimdi 1 dk Acun'a denk geldim Acun'un gereksiz şaşkınlığı Hülya'nın espirileri kaç senedir aynı format ömrünü tamamlıyor artık bence.
ben ys türkiyeden bassetmedim o ses ten bahsettim.:D
ömrünü tamamlıyor diyorsun da arka sokaklar mı reytinglere göre tamamladı yoksa acun mu?
acun bu programı kolay kolay bitirmez hem masrafsız hemde izlettiriyor sadece bir kişiye yani kazanana 500 bin veriyor çalışanları maaşı katmıyorum buna:D
7 alan programın ömrü doluyor ama 3 alan arka sokaklar ın hala devam ediyor anlamıyorum.

pazartesi akşamı iki 10 reytinglik iş var.bir 10 reyting daha çıkarmı pazartesiden
AGB dönemi olsaydı çıkar derdim ama tns'den umudum yok

O Ses'in verdiği tadı vereceğini ben de sanmıyorum ama reytinglerde iyi gitmemesi için hiçbir sebep yok bence. Baksana Arka Sokaklar ne hallere düştü. Yakında Cumartesi'ye de bir ayar gelebilir Kanal D'den.
ya arka sokaklardan iyi gideceği kesin ama o kadro ile olmaz ya o ses kadar izletmez

pazartesi akşamı iki 10 reytinglik iş var.bir 10 reyting daha çıkarmı pazartesiden
AGB dönemi olsaydı çıkar derdim ama tns'den umudum yok
katılıyorum 6 alsın öpsün başına koysun allah aşkına fatihi heyecanla bekliyordum diziye öyle oyuncular dahil ettiler ki soğudum gamze özçelik ve dağhan ne ya

ya arka sokaklardan iyi gideceği kesin ama o kadro ile olmaz ya o ses kadar izletmez

katılıyorum 6 alsın öpsün başına koysun allah aşkına fatihi heyecanla bekliyordum diziye öyle oyuncular dahil ettiler ki soğudum gamze özçelik ve dağhan ne ya
allahtan fedai başlayacak muhteşem yüzyılın yerine çarşamba günü iboyu izlerim fatih dizisinin bütün oyuncuları 1 ibo etmez:D

ben ys türkiyeden bassetmedim o ses ten bahsettim.:D
ömrünü tamamlıyor diyorsun da arka sokaklar mı reytinglere göre tamamladı yoksa acun mu?
acun bu programı kolay kolay bitirmez hem masrafsız hemde izlettiriyor sadece bir kişiye yani kazanana 500 bin veriyor çalışanları maaşı katmıyorum buna:D
7 alan programın ömrü doluyor ama 3 alan arka sokaklar ın hala devam ediyor anlamıyorum.
Olsun ben Yst için dedim sana sordum say. :D

Ben oturup ta YST izlemedim hiçbir zaman her 5 DK filan baktım ama her baktığım zamanlar ve gördüğüm fragmanlarda aynı şeyler var iyice baydı beni.

Eskiden 11 filan alıyordu şimdi 7 düşmüş işte. :)

Neyse her hafta Acun muhabbetine giriyorum uzatmıyım. :X

kanal d ve atv'ye ne olmuş öyle reytinglerde yerlerde sürünüyorlar

yanlız fatihin son fragmanı dehşet olmuş
ama yıldırım kardeş dediğin gibi gamze özçelik ve dağhanı bende yakıştıramadım diziye

Anlaşılan Şefkat Tepe yine başarılı bir reyting alacak yarın :)

Fatih harbiye yada Şevkat tepe bu hafta Acun'u Total'de indirir gibime geliyor hadi bakalım.Olay büyük.:)

Uzun Hikaye beklentilerin altında ilerliyor beklediğim gibi :)

SBT ye güvenmeyin derim ilk üç belli ama oranlar böyle olmayacaktir