Kenan İmirzalioğlu artık baba rolunde oynamalı Ezel'de baba olmuştu ama oğluyla pekte iyi sahneleri yoktu Karadayı'm bu sene bittikten sonraki projesinde umarim çocugu filan olan bi karakteri canlandırır
valla ezberledim artık harry potterin son filmini 10 kere izledimTrt 1 Harry Potter'ın hiç reklamını yapmıyor ya sonra da reytingleri berbat geliyor. Bol bol reklamı yapsa açık ara zirvede yer alacak ama nerede ...
Aynen bendevalla ezberledim artık harry potterin son filmini 10 kere izledim
kanal d de olsaydı yada atv de 6 alırdı gibime geliyor benim
ben acunun 4 gün yayınlanmasından şikayetçiyim sadece erken başlayan dizilerden izleyiciler bişey anlamıyor.sen yalan dünya erken bittiği için mutsuz olmuyormusun.Belki daha uzun sürseydi yalan dünya daha fazla reyting alabilirdi işte onu anlamıyorum.Bakalım bugün foxta lale devrine yapacak aynısını 22.15 te başlayacak ne anladık biz fatih harbiyeden 23.00 a kadar sürse daha fazla reyting alır ve acunuda etkileyebilirdi.22.15`te yayınlananlar da birer dizi. Onların da yapımcısı ve izleyicisi var. Birini Salıya, diğerini Pazartesiye koysun o zaman. İlla reyting için 4 gün Acun mu yayınlamalı?
A/B`de Arka Sokakları geçti.
Valla kusura bakmada ben x ffacto den umutlu değilim o yarışma sinan akçılla yürümez adamda ses yokkiAcun ne yaparsa yapsın alacağı reyting en fazla 7'dir. Yst çok sıkıcı açıkçası. Şefkat Tepe ve Fatih Harbiye iyi gidiyorlar. Arka Sokaklar ne hallere düştü. Umarım X-Factor Cumartesi'ye gelir de iyi oranlar alır.
hemen acuna laf atılmasın 5 dk si özetti
Şimdi 1 dk Acun'a denk geldim Acun'un gereksiz şaşkınlığı Hülya'nın espirileri kaç senedir aynı format ömrünü tamamlıyor artık bence.Valla kusura bakmada ben x ffacto den umutlu değilim o yarışma sinan akçılla yürümez adamda ses yokki
o ses türkiyenin verdiği tadı vermez o hadise murat kapışması falan yok ya olmaz x factor.
tek hande yener iyi onun dışında olmamış yarışmaya jüri olarak atiye ve mustafa ceceli yada emre aydın olsaydı iyi giderdi ama o iş yaş
O Ses'in verdiği tadı vereceğini ben de sanmıyorum ama reytinglerde iyi gitmemesi için hiçbir sebep yok bence. Baksana Arka Sokaklar ne hallere düştü. Yakında Cumartesi'ye de bir ayar gelebilir Kanal D'den.Valla kusura bakmada ben x ffacto den umutlu değilim o yarışma sinan akçılla yürümez adamda ses yokki
o ses türkiyenin verdiği tadı vermez o hadise murat kapışması falan yok ya olmaz x factor.
tek hande yener iyi onun dışında olmamış yarışmaya jüri olarak atiye ve mustafa ceceli yada emre aydın olsaydı iyi giderdi ama o iş yaş