28 Eylül 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Şu Acun hiç çekmediği kadar Samanyolu'ndan çekti yazık yaa.:D

Bah izleyicileri dizinin hafta sonuna alınmasını istiyor, twitterda çok sık görüyorum bu tip yorumları. E normal sonuçta gençlik dizisinin hafta içinde 22.30 da başlatılması akıl alır gibi değil.. Ona rağmen reytinglerimiz şahane. A/B mizide toparladık. Bu günde Fatih Harbiye'nin arkasında +4 garanti aslında ama işte..

Bir Aşk Hikayesi Fox için Salı günü yeterli görünüyor Ama Pazartesi çok kötü.İstenilebilir ama olmaz bence.:)

yst özeti uzattı işte bu 21:00'dan sonra başlayacak yeni bölüm yarın rahat zirvede🙂

BBEB bu akşam da var ve Kanal D hiç reklamını yapmadı.

Geçen hafta iyi gitmişti, ama 02.00`a kadar sürüyor ve reytingleri genel olarak düşüyor. İlk bölümleri gibi 1 saat falan olsa daha iyi gider.

acun ve star tv akıllanmış biraz şefkat tepeden etkilenmemek için geç bitiriyor özeti. Rahatça meydanda at koşturcak anlaşılan.
Birazda şu perşembe ve cuma günlerine el atsa star fena olmaz.Aramızda kalsın ve medcezir 23.00 a kadar uzasa daha fazla reyting alırlar ama biz yönetmiyoruz işte kanalları.:)

Geçen hafta iyi gitmişti, ama 02.00`a kadar sürüyor ve reytingleri genel olarak düşüyor. İlk bölümleri gibi 1 saat falan olsa daha iyi gider.
o proğramdan daha hayır gelmez kanal d hata yaptı
O proğram 3 ay tatilinin sonunda bitirilip daha sonra yine 3 ay tatilinde devam ettirilmeliydi bence.
Gerçi bu kanal d nin ilk hatası değil.:D

Ben demiştim en geç 2'de biter diye ama siz inanmadınız. 😎 :X

Arka Sokaklar çok güzel şuan izliyorum. :) Sonra Harry Potter var TRT'de. :X

acun ve star tv akıllanmış biraz şefkat tepeden etkilenmemek için geç bitiriyor özeti. Rahatça meydanda at koşturcak anlaşılan.
Birazda şu perşembe ve cuma günlerine el atsa star fena olmaz.Aramızda kalsın ve medcezir 23.00 a kadar uzasa daha fazla reyting alırlar ama biz yönetmiyoruz işte kanalları.:)
22.15`te yayınlananlar da birer dizi. Onların da yapımcısı ve izleyicisi var. Birini Salıya, diğerini Pazartesiye koysun o zaman. İlla reyting için 4 gün Acun mu yayınlamalı? :)

o proğramdan daha hayır gelmez kanal d hata yaptı
O proğram 3 ay tatilinin sonunda bitirilip daha sonra yine 3 ay tatilinde devam ettirilmeliydi bence.
Gerçi bu kanal d nin ilk hatası değil.:D
A/B`de Arka Sokakları geçti.

Başrollerini Ginnifer Goodwin ve Kate Hudson'ın paylaştığı "Ödünç Sevgili", Var Mısın Yok Musun'dan hemen sonra Show TV'de!

Trt 1 Harry Potter'ın hiç reklamını yapmıyor ya sonra da reytingleri berbat geliyor. Bol bol reklamı yapsa açık ara zirvede yer alacak ama nerede ...

Aga biraz daha geç saatlere kadar yayınlansa Acun'u geçer

20:30 - 20:45 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 6.48 2) FOX: 6.18 3) KANALD: 3.97 4) STAR: 3.31 5) KANAL7: 2.36
Helal olsun valla kanal d nin dizilerinin yapamadığını samanyolu tv ve foxun dizileri yapıyor kanal d bu hallere mi düştü
eskiden kanal d 4 reyting alan dizilerini stara yolluyordu yada final yaptırıyordu şimdi kanal o reytingleri zor alıyor:D
şu anda en önemli dizisi gb
hı bide ab dizisi yalan dünya var totali zaten düşük dizinin 3.90 mı ne almıştı
son anda kayıp pt2 de yükseldi ama haftaya düşeceğini sanıyorum o da medcezirden yırttı diye medcezir 23 e kadar sürse bu kadar alamaz.