ben neyapıcam bilmiyorum mehmet akif alakurtuda hacı'dan beri takip ediyorum ve seviyorumilk bölümüne bakıcam yapmacık değilse izlerim yapmacıksa izlemem.
İOha zülfikar ağa ordada mı oynuyoruzun hikayenin fragmanları hiç iyi değildi millet izlemez tabi kenanı beğenmedim fragmanlarda yakışmamış
şefkat tepe değişmiş beğenmiyorum artık kordon yok onu geçtim leyla saçmalığı var inanılcak gibi değil
arka sokaklar gitmiyo artık
fatih harbiye iyi gitmiş
ah ah şefkat tepe geçen seneki gibi olcaktı acuna şov yapardı şimdi 8-9 u kesin görmüştü
söylemeden edemicem bu ekip1 dizisi var ya tam bir kurtlar vadisi çakması ya da yapımcısı vadi hayranı mı nedir
dizide sürekli fırtına türküsü çalar hadi onu geçtim olabilir geçen sene ki ihtiyarlar heyetinin mekanını almışlar ekibin yeni mekanı yapmışlar dizide daha demin fragmanı gördüm oha dedim bu kadar olmaz ya zülfiakr ağayı almışlar diziye vadideki karakterinin aynısı alevilerin lideri falan yine de güzel dizi be
gururla gelir fox çok iyi gidiyor .F
şuan 10'uncu sıraya düşmüş hala oradaBen twitter'dayım Uzun Hikaye'nin TT oldugunu göremedim😕 Gerçi bi an girip çıkmıştır😕
Acun vakit geçirtmek için PES oynatıyor galiba Hülyaya.
Anlaşıldı 00.00`da bitecek.
Eser ile Acun Fifa oynuyor ya ne alaka anlamadım?
Fifa'ydı o. Pes olsa anlardım.Hangisini oynuyolar???
destere için beren dream için tuba even için yd takas için kvp semre için show haluk için fox dur o günü kendisi 12 gün olarak görürBende Merak ediyorum.
Fox 2 günde zirveyi zorlayabiliyor onun dışında çok parlak değil hala.
ne mutlu sana desene iki sevdiğin dizi aynı gün allahtan şu nada öyle sorunum yokben neyapıcam bilmiyorum mehmet akif alakurtuda hacı'dan beri takip ediyorum ve seviyorum
bir taraftada karadayı var,neyse pazartesi gelsin bakalım
destere için beren dream için tuba even için yd takas için kvp semre için show haluk için fox dur o günü kendisi 12 gün olarak görür
Birazdan sbt'de yukselirse şaşmamTwitter'da uzun hikayenin listeye girmesi tns de daha yukarda olacağını gösterir. SBT nin deneklerin anca "dayaktaktan" anlar))))
Güldüğüme göre sence?Espri mi yaptın, ciddi mi söyledin?