Polat Şaşmaz
Favori Üye
5 dk.sı reklamdı diğer anlık girer gibi.22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri 1) STAR: 9.61 2) KANALD: 5.94 3) FOX: 2.44 4) SMNYL TV: 2.07 5) ATV: 1.96
Harry Potter listeye girememiş
Onun zaten sorunlu konuşması var Fatih Aksoy hangi kafa ile seçmiş hakikatten belki onuda birisi seslendirir ileri de.Ben en çok dahan'a güldüm ağzını yamultarak konuşması çok komik böyle Paşa yada şehzade ise bayagi komik. Dahan tercihini kim yapmış özel ilgilenmek lazım.)))
belki medyapım işin içine bilim kurgu katmak istedi adam hugo ya benziyyor fatih yönlendirecek o da cadıdan kurtaracak milleti olamaz mı olabilirOnun zaten sorunlu konuşması var Fatih Aksoy hangi kafa ile seçmiş hakikatten belli onuda birisi seslendirir ileri de.
Aynen demiştim listeye gireceğini. Savaş başlayınca daha da yükselecektir.harry potter 4. dahada yuksele bilir
fragmanda gördüm oraya girmiş abi bu bişey mi geçen sene vadiden çok farklı desenler dizisinde oynuyodu orda başrol gibi bişeydiİOha zülfikar ağa ordada mı oynuyor
valla ilk defa yalan dünyayı savuncam eğer yalan dünya cumartesiye gelse acunu ab de rahat geçer gibime geliyor cuma zorlu bir gündü hem totalde artar hem ab de 7 i rahat geçip gün birincisi olur.Arka Sokaklar bir kez Cumartesi yayınlanmıştı ama Pazartesi yayınlanan tekrarı daha fazla reyting almıştı.
Geçen sene Pazartesi Totalde 7 alırken Kanal D tahammül etmedi Cumaya geçirdi hem totali hem A/B`yi yükseltmek için.
Diyeceğim o ki, Arka Sokaklar PT2`ye geçmeli. Ya da hafta içi bir gün yayınlanmalı ama boş gün kalmadı.
Arka Sokaklar Pazartesiye geri dönse, Fatih Cumartesi başlasa daha verimliydi gibi.
Bence asıl düşmesinin nedeni total dizileriyle karşılaşması. Acunun reytinglerinden pek bir şey kapamıyor.
Fatih Harbiye ve Şefkat Tepe ikisi de ağır total dizileri. Arka Sokaklar da o tür.
Yapma ya ekip 1anlatmışsın resmen vadinin kopyasıymışfragmanda gördüm oraya girmiş abi bu bişey mi geçen sene vadiden çok farklı desenler dizisinde oynuyodu orda başrol gibi bişeydi
yok kopyası değil klasik bir özel hareket var polis gibiler öyle bi dizi konusu senaryosu flan alakası yok ama vadiye özendiği çok nokta var zülfikar ağa bildiğimiz gibi vadide alevilerin lideri bi karakterde bunlar da kendi dizilerine aynı şekidle almışlar aleivlerin lideri diyeYapma ya ekip 1anlatmışsın resmen vadinin kopyasıymış