Enteresanyok kopyası değil klasik bir özel hareket var polis gibiler öyle bi dizi konusu senaryosu flan alakası yok ama vadiye özendiği çok nokta var zülfikar ağa bildiğimiz gibi vadide alevilerin lideri bi karakterde bunlar da kendi dizilerine aynı şekidle almışlar aleivlerin lideri diye
Bide guzel cirkin var 😉Tabii ki yaptı Çiçek Taksi ve Yabancı Damat.
Aga daha bu hiç bir şey süper sahneler reklamdan sonra sonlarında ağlarsın belkiHarry Potter süper ya muhteşem olmuş Ölüm Yadigarları 1 çok iyi değildi ama 2. si süper olmuş ya süper.
Aga listeye giriyor işte alacağı bu kadar. 20 reyting mi alsın. Keyfini çıkar sadece.Harry Potter çok az alıyor ya
Bekliyoruz agam bundan sonra kaç film kaldı son değil demi?Harry Potter çok az alıyor ya
Aga daha bu hiç bir şey süper sahneler reklamdan sonra sonlarında ağlarsın belki
Tamam aga ben yüksek bekliyordum Tuncel Kurtiz öldü ama reklamlarda çıkıyorAga listeye giriyor işte alacağı bu kadar. 20 reyting mi alsın. Keyfini çıkar sadece.
SonBekliyoruz agam bundan sonra kaç film kaldı son değil demi?
Son mu ben 3'de var diye biliyordum.Tamam aga ben yüksek bekliyordum Tuncel Kurtiz öldü ama reklamlarda çıkıyor
Son
3 yok maalesefSon mu ben 3'de var diye biliyordum.
Lale Devri inş A/B de 1'e, Totalde 2 ye kadar düşer. @sokak sanati