ilk bölümüne bakıcam yapmacık değilse izlerim yapmacıksa izlemem.kanal d ve atv'ye ne olmuş öyle reytinglerde yerlerde sürünüyorlar
yanlız fatihin son fragmanı dehşet olmuş
ama yıldırım kardeş dediğin gibi gamze özçelik ve dağhanı bende yakıştıramadım diziye
Evet Çalıkuşunun tekrarında gördüm o da tozuttu.Ama Kanal D 'de artık öyle yapıyor GEçen seni bi posta etiketlemiştim görmedin mi 😱
Tabii ki yaptı Çiçek Taksi ve Yabancı Damat.merak ettim türker inanoğlu hiç ab'yede hitap eden bir dizi yaptımı acaba?
bencede bitmeliydi gerçi kanal d önce diziyi bitirmeden gününü değiştirir daha sonra o günde iyi gitmez ise final yapar gibime geliyor.Kanal D'nin tüm sene boyunca bu reytinglerle Arka Sokaklar'a tahammül edeceğini sanmıyorum. Bir zamanlar totalde şov yapardı şimdi o da yok, kanalın diğer dizilerinin aksine ab'si de çok kötü. Dizinin bu sezona başlaması hataydı bence artık final yapmalı.
fatih harbiye bir fox mucizesi arkasından kesin haluk çıkar
Hayır Kayp dizisiydi 2.bölüm müydü ne 😕 Yeni dizi yazıyordu. @mrt-06 ve @xBUGRAx görmüşlerdi o postuEvet Çalıkuşunun tekrarında gördüm o da tozuttu.
Ama o ilk bölüm tekrarında yeni dizi olduğunu belirtiyor.
2. bölümden itibaren o yaz gidecek. Ama FOX 1 ay Yeni Dizi yazısını hem yeni bölümde hem tekrarda yazıyor.
1 aya indirdi şimdi eskiden 2-3 ay sonra çıkartırdı yazıyı.
evet evet yabancı damatı hatırlayamadım,engin akyürek ilk o dizidemi başaladı acaba dizi oyunculuğuna?Tabii ki yaptı Çiçek Taksi ve Yabancı Damat.
Kanal D`nin şu aşamada hiçbir dizinin gününü değiştireceğini sanmıyorum.Şefkat Tepeyi unuttum onunda büyük etkisi var. Yalnız unutma güneşi beklerken pazara gelmeden önce acun pazarları daha iyi sonuç alıyordu. Cumartesi ergen erkek ve çocuklara hitap eden çok yapım var. Muhtemel kanal d arka sokakları hafta içine alacak ama tek pazartesi çarşamba günü erkek dizisi yok birde pazartesi
Dedim ya ilk bölümünde o da yazıyor artık o da tozuttu.
İzleriz o haldeuzun hikayenin fragmanları hiç iyi değildi millet izlemez tabi kenanı beğenmedim fragmanlarda yakışmamış
şefkat tepe değişmiş beğenmiyorum artık kordon yok onu geçtim leyla saçmalığı var inanılcak gibi değil
arka sokaklar gitmiyo artık
fatih harbiye iyi gitmiş
ah ah şefkat tepe geçen seneki gibi olcaktı acuna şov yapardı şimdi 8-9 u kesin görmüştü
söylemeden edemicem bu ekip1 dizisi var ya tam bir kurtlar vadisi çakması ya da yapımcısı vadi hayranı mı nedir
dizide sürekli fırtına türküsü çalar hadi onu geçtim olabilir geçen sene ki ihtiyarlar heyetinin mekanını almışlar ekibin yeni mekanı yapmışlar dizide daha demin fragmanı gördüm oha dedim bu kadar olmaz ya zülfiakr ağayı almışlar diziye vadideki karakterinin aynısı alevilerin lideri falan yine de güzel dizi be
gururla gelir fox çok iyi gidiyor .F1 ekim'e az kaldı Haluk gelecek mi.?
Ben twitter'dayım Uzun Hikaye'nin TT oldugunu göremedim😕 Gerçi bi an girip çıkmıştır😕uzun hikaye twitter'da trendic topic oldu ama ben twitter'dakilerin filmi izlediklerinden bile şüpheliyim
leyla ile mecnun zamanları twitter yıkılıyor ama reytinglere bakıyorsun 1-2
Evet klasik taktik ama kanalın günleri öyle dolu ki başka güne alınması çok zor açıkçası. 8 yıldır yayında olan efsane bir dizinin sonu yayından kaldırılmak olmamalı açıkçası. Bakalım kanal ne yapacak?bencede bitmeliydi gerçi kanal d önce diziyi bitirmeden gününü değiştirir daha sonra o günde iyi gitmez ise final yapar gibime geliyor.