28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
@Forumdash Beyaz Show başka güne alınabilir. Sonuçta Kayıp Şehirin aldığı oran daha iyi. Beyaz Cumartesiye alınabilir mesela
Sabah uyku memurluğuna veriyorum bu onerini.

YD ACILAY:hiç Gülesim yoktu tatlım.espirine sağlık.ben biraz surda uyucam.:F

yaa arkadaşlar şimdi çizgiler belirginleşiyo ama kimin ne olduğunnu kasımın başı gibi görüceğiz.. şuan herşey çok yeni, zamanla bazı diziler kalkıcak bazılarının hangi rakamlar arasında gidip deldiği belli olacak şimdiden kesin bişey söylemek olmaz.. ( ama yinede insan dayanamıyo söylüyo herşeyi :) :d )

yaa arkadaşlar şimdi çizgiler belirginleşiyo ama kimin ne olduğunnu kasımın başı gibi görüceğiz.. şuan herşey çok yeni, zamanla bazı diziler kalkıcak bazılarının hangi rakamlar arasında gidip deldiği belli olacak şimdiden kesin bişey söylemek olmaz.. ( ama yinede insan dayanamıyo söylüyo herşeyi :) :d )

Güzel final cümlesi. :D

yalan dünya klasıgıdır daha doğru gulse bilsenin yazdan sonra yazdığı ilk dört bölüm iyi espriler olur sonra kalite çok düşer. açık ara işler güçler daha iyi yalan dolanda ki gibi karikatür tipler yok en azından

Kayip Sehir'in günü degismemeli, oranlari çok basarili.. Kanal D daha ne isteyebilir ki..

afk 2 ggrupta da geçmiş

hiç ondan bahsetmesek daha iyi bence emre:)

geçen senenin 10 reytingli total birincisi dzisi bu sene 3 lerde neyini anlatalım bir dizi 10 dan 3 e düşmüşse biter.. çıkmaz bir daha :)

- - - Ekleme - - -

Kayip Sehir'in günü degismemeli, oranlari çok basarili.. Kanal D daha ne isteyebilir ki..

bencede süper oranlar almış .. ve günüde iyi çünkü hafta sonu geç saatte iyi gider en iyi gün cuma günü kayık şehir için..

Sabah uyku memurluğuna veriyorum bu onerini.

YD ACILAY:hiç Gülesim yoktu tatlım.espirine sağlık.ben biraz surda uyucam.:F

uyku memurluğu değilde uyku mahmurluğu olmasın o kelime forumdash :)))

ayrıca datlım kıymatlım kelimeside bana burak arkadaşımızı çağrıştırdı :)))

uyku memurluğu değilde uyku mahmurluğu olmasın o kelime forumdash :)))

ayrıca datlım kıymatlım kelimeside bana burak arkadaşımızı çağrıştırdı :)))

Mobile terkim giymetlim:F bende biliyom mahmur olduğunu benim tel akillanacaana aptallasiyo:X

- - - Ekleme - - -

Ama memur kelimesi ayrı bi olay katmış ya cümleye koptum :X

Selam millet.Burda misafirdim aslında ama dayanamadım geldim :D ortam güzel .super yorum yapanlar var ama kreş kackinlari da var bu sitede malesef.Neyse artık .Once bikaç şey yazıcam mobildeyim.su sbt yi yayımlama amacı nedir resmi degil ve uydurma o sonuclar.trt oyle iddialiysa seksenler dizisiyle 2.oluyosa neden tns de yok.o uydurma reytinglere prim vermeyin.Yalan Dünya yi kutluyorum.Huzur sokağı sıradan kalitesiz bir is o ılerde düşecektir.Emirin yolu da giderek b.k yolu oluyor bence :D:D hemen kaldırılsın zaplarken bile görmek sinir bozucu

Yalan Dünya ile Huzur Sokağı çok iyi gitmişler tebrik ediyorum , Kayıp Şehir yeni saatini çok sevmiş ve başarılı gitmiş, Behzat Ç. totalde varlık gösteremesede ab grubunda saatine göre başarılm gitmiş, Dila Hanım düşüş ama ben bu düşüşün devam edeceğini düşünmüyorum önümüzdeki haftalarda total grubunda tekrar 2. sırayı alacaktır , Ağır Roman Yeni Dünya'nın gece yayınlanan tekrarı iki grupta da çok iyi gitmiş ve aynı saatlerde yayınlanan Veda'nın tekrarını yine geçmiş bu dizinin önü açık denedi demeyin :)

İki Dünya Arasında,Yalan Dünya Reklamlarda Huzur sokağı PT2'DE Kayıp Şehir İzledim...
Yalan Dünya Süper Bir Şekilde A/B de 1. olmuş çok güzel bi bölümdü bence sıkıcı değildi öncelikle :D
Huzur Sokağı Totalde Süper gitmiş 1. Olmuş...
Kayıp Şehir Oranlarını arttırmış süper gitmiş ama Totalde 1.lik bekliyodum (b)
Sonuç Olarak İzlediğim Diziler İyi Gitmiş :U

dila hanım stratejik hata yapti özeti kısa tutu haftaya uzun tutacaktir totalde 1 ab 0.78 reyting kaybı yasamısa ma toplam izleyici kitlesinde 3.91 &11 share alarak fena gitmemis

huzur sokagi total toplam izleyici kitlesinde zirvede fakat ab grubuda yalan dünya ciddi bir fark atmış 8.75 28 share çok yüksek bir oran

behzat ç herzamanki gibi total grubunda varlık gösterememis fakat ab grubunda 14 küsür shareyle iyi gitmiş

basbakan da biraz yalan dünya ve dila hanım etkiledi iyi oranlar almış huzur sokagi ab dizisi olmus ab totalden daha fazla izlenmiş

esir sehrin göz yaslari hayal kırıklıgı yarattı dizi ab 2 share aldı çok kötü

dinle sevgili finali beni affet reytingini düsürmüs fakat pazartesi günü tekrar kendine gelecektir beni affet sharesi iyi yine

kayıp sehir yüksek oranlar almıs özellikle totalde huzur sokaginin ensesinde behzat ç etkilememis behzat absi güclü zaten ..