Sabah uyku memurluğuna veriyorum bu onerini.@Forumdash Beyaz Show başka güne alınabilir. Sonuçta Kayıp Şehirin aldığı oran daha iyi. Beyaz Cumartesiye alınabilir mesela
YD ACILAY:hiç Gülesim yoktu tatlım.espirine sağlık.ben biraz surda uyucam.
Sabah uyku memurluğuna veriyorum bu onerini.@Forumdash Beyaz Show başka güne alınabilir. Sonuçta Kayıp Şehirin aldığı oran daha iyi. Beyaz Cumartesiye alınabilir mesela
Reklamlar hesaba mı katılmış??? O zaman Yalan Dünya iki grupta zirvede olmalıydı desene
Reklamlar hesaba mı katılmış??? O zaman Yalan Dünya iki grupta zirvede olmalıydı desene
Reklamlar hesaplanmaz o nerden çıktı
TNS niye reklamlarında hesaba katmış? Bu veriyi bugün duzenleseler de gerçek reytingi görsek.Bu sebepten oranlarda düşük.
yaa arkadaşlar şimdi çizgiler belirginleşiyo ama kimin ne olduğunnu kasımın başı gibi görüceğiz.. şuan herşey çok yeni, zamanla bazı diziler kalkıcak bazılarının hangi rakamlar arasında gidip deldiği belli olacak şimdiden kesin bişey söylemek olmaz.. ( ama yinede insan dayanamıyo söylüyo herşeyi )
afk 2 ggrupta da geçmiş
Kayip Sehir'in günü degismemeli, oranlari çok basarili.. Kanal D daha ne isteyebilir ki..
Emin misin ? Bence öyle bir şey olamaz
evet ya gerçekten de öyle. çok saçma bir şey ama. ben baktım sadece bugün için değil perşembe reytingleri de öyle
Akşam yd indirip izledim.1s 50dk
sbt de sure aynı tns de 2s 30dk taniyorum ya tablo şekil a1 ilk sayfa.
Sabah uyku memurluğuna veriyorum bu onerini.
YD ACILAY:hiç Gülesim yoktu tatlım.espirine sağlık.ben biraz surda uyucam.
uyku memurluğu değilde uyku mahmurluğu olmasın o kelime forumdash ))
ayrıca datlım kıymatlım kelimeside bana burak arkadaşımızı çağrıştırdı ))
Oo reklamlar dahil olamaz peki çarşambada öyle mi