28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Yalan Dünya ile Huzur Sokağı çok iyi gitmişler tebrik ediyorum , Kayıp Şehir yeni saatini çok sevmiş ve başarılı gitmiş, Behzat Ç. totalde varlık gösteremesede ab grubunda saatine göre başarılm gitmiş, Dila Hanım düşüş ama ben bu düşüşün devam edeceğini düşünmüyorum önümüzdeki haftalarda total grubunda tekrar 2. sırayı alacaktır , Ağır Roman Yeni Dünya'nın gece yayınlanan tekrarı iki grupta da çok iyi gitmiş ve aynı saatlerde yayınlanan Veda'nın tekrarını yine geçmiş bu dizinin önü açık denedi demeyin :)

ağır romanın çok izlenmesinin sebebi insanlar hala ağır romanı anlamaya çalışıyor her tekrarına koşuyorlar anlamak için ama anlamıyorlar:))

perşembe bak yine 2 yi geçmez..

Esir Sehrin Gözyaslari TNS'de de çok kötü gitmis, üzücü dizi ekibi adina..

Arkadaşlar reklamlar hesaba katılmış olsaydı A/B'de 8 üstü reyting alınamazdı, gerçekçi olun.

Dedikoduların nedeni şu : TNS dizi sürelerini yanlış hesaplayarak reklamları da dahil etmiş ama reytingin böyle hesaplandığını söylemek çok zor.

- - - Ekleme - - -

Kanal D Veda ile Kayıp Şehir'i çok yanlış gün ve saatlere koydu diye düşünüyorum, ikisi yerlerini değiş-tokuş etse daha başarılı sonuçlar alınabilir ama bu saatten sonra doğru olmaz.

Esir Sehrin Gözyaslari TNS'de de çok kötü gitmis, üzücü dizi ekibi adina..

büyük kanallarla küçük kanallardaki diziler ilk bölümlere çok farklı koşullarda giriş yapıyor aynı esir şehir kanalD de olsa ilk bölümü 4 veya 5 alırdı ma fox da başlamış sanırım onun için çok düşük eğer iyi bir diziyse zamanla yükselecektir .. aynı yer göz aşk gibi lale devri gibi..... kumandayı eline alan şahıs önce kanald ye sonra stara sonra atv ye sonra show a sonra fox a bakıyor 4 kanalda aradığını bulamayan fox a uğruyor durum böyle olunca diğer kanallardan fox a sıra gelmiyor başarısızlık dizinin değil kanalın..

tabi kumandayı eline alıp direk stv ve kanal7 açanlarda var onlar farklı bir dünyanın çocukları ..

ağır romanın çok izlenmesinin sebebi insanlar hala ağır romanı anlamaya çalışıyor her tekrarına koşuyorlar anlamak için ama anlamıyorlar:))

perşembe bak yine 2 yi geçmez..

Perşembe günü gelince görürüz sen 2'yi geçmez diyorsun bende 3.50'yi rahat geçer diyorum bu mesajını unutmayacağım :)

TNS'de iyi gitmiş SBT'de uçmuş [TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]AĞIR ROMAN YENİ DÜNYA (TKR)[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]24:22:07[/TD]
[TD]01:27:01[/TD]
[TD]3,01[/TD]
[TD]18,5[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

- - - Ekleme - - -

tamamda 3.50 neyin nesi ??

ya 3 de ya da 4 de 3.50 diye tahmin olmaz :))

3.50 bir başarı değildir sanırım ağır romanı pt2 ye alacaklar..

nasıl 3.50 diye tahmin olmaz e oluyor işte :)
en kötü 3.50 diyorum 4'ü bile geçebilir

AĞir roman tkr hakİkatten sbt uÇmus fakat dİzİnİn asil reytİngİ 2 kati sbt gÖre dİzİnİn tekrarlarİ umut verİcİ fakat gÜnÜ hatali star aĞir romani sali gÜnÜ yapmasİ gerekİyordu ama yÖnetİm lakalİt davranİyor aĞir roman sali gÜnÜ en azİndan İkİ gruptada İlk 5 e gİrer zİrve sansi yok elbet ama dİzİnİn gelecegİ var star umarim yaptİgİ yanlİs dÜzeltİr sali gÜnÜ h.rolÜ pt1 aĞir roman pt2 olsa gÜnÜ karli kapatir

AĞir roman tkr hakİkatten sbt uÇmus fakat dİzİnİn asil reytİngİ 2 kati sbt gÖre dİzİnİn tekrarlarİ umut verİcİ fakat gÜnÜ hatali star aĞir romani sali gÜnÜ yapmasİ gerekİyordu ama yÖnetİm lakalİt davranİyor aĞir roman sali gÜnÜ en azİndan İkİ gruptada İlk 5 e gİrer zİrve sansi yok elbet ama dİzİnİn gelecegİ var star umarim yaptİgİ yanlİs dÜzeltİr sali gÜnÜ h.rolÜ pt1 aĞir roman pt2 olsa gÜnÜ karli kapatir

bencede süper olur ağır roman pt2 dizisi bu starda kafa yok dizinin geç saatte izlenme oranı yükselir ..

Yalan Dünya A/B'de aldığı 8.75 reytingle Kanal D'nin A/B'de en çok izlenen yapımı oldu, bu durum sizce Yalan Dünya'nın başarısı mı, Kanal D'nin başarısızlığı mı?