28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Huzur s, izleyicisi oturdu, totatlde zirveyi bırakmaz,ab de zaten 7 nin altına inmiyor,zaten bu hafta heyecnlı bitti,haftaya ab grubunda 8 beklyorum.kayıp şehri tebrik ediyorum baya yukselmiş dizi çok yawaş ilerliyor ama sıkmıyor..

Revan ve hayalleri hde pt 2 ye gelirse görürüm kayıp şehri huzur sokağı ab de de 1.liği alacaktır sbt de almış bile :D

Dinle Sevgili bitmiş ben daha yüksek reyting bekliyodum esir dizisi fiyasko nerdeyse ilk yüze giremicekmiş

Arkadaşlar bunun alakası yok. Bakın görün. Gelecek hafta A/B'de zirvede Yalan Dünya, totalde ise Kayıp Şehir olacak.
Sonuçta Huzur Koçanının yenı bölümünden önce özet vardı. Başbakan olsa olsa özetini etkilemiştir. Tabii herzaman özetsiz ve reklamsız olduğu için reytingleri götürüyordu. Siz de reklamsız yayınlanmasını hesaba katmıyorsunuz. Yarıştığı Yalan Dünya ise 8-9 reklam verdi. Bu reklamlar da Huzura yaradı

h. sokagi full reklamlıydı. saat 21:50 de dakikalık reklamini verdi ve reklamdayken öyle yalan dünya gibi 3 reytınge düşmedi :)))))

Huzur Sokağı-Yalan Dünya-Kayıp Şehir mücadelesinin net durumunu anlamak için en azından 2 bölüm daha beklemek lazım...

Zira bu hafta bahaneler çok :

Huzur Sokağı'nın önünde başbakan vardı, dizi az özet verdi.

Yalan Dünya özetsiz başladı, çok reklam verdi ve çok uzundu.

Kayıp Şehir az reklamla ilk kez geç saatte yayınlandı, dizi de yeni henüz...

Atv keşke pt 2ye son yazı koysaydı dizinin hiç tekrarını vermiyo atvya

Herkesin bi fikri var. Bu da benim fikrim. Huzur Sokağı 9 kere reklama girmiş Yalan Dünyayla arasındaki 1.64lük A/B farkını hayatta kapatamaz. Heleki gelecek hafta Yalan Dünya özetli az reklamlı yayınlanırsa Huzuru bir az düşürür ve bu da Kayıp Şehirin totalde zirvede olması demek. Gelecek hafta net belli olur herşey

YD EMIR: Revan Revan Revan Beyaz abini unutuyorsun bebeğim.

Evet Revan Kayıp Sehiri içecek diye Beyazı unuttun.KS.24:40 da bitmiş.nerdeyse 01 olcaktir.Beyaz bu saatte program yaparım der mi he?

oowwww daçia mı ooooo...:))))

bizim daçia gupse ab grubunda çokiyi giriş yapmış ama 10 ları geçememiş tns sanki reytingleri cebinden veriyor biraz bol verse neresi eksilecek anlamadım :))

yalan dünyanın total de aldığı oranlarda fena sayılmaz..

koçan başarılı gitmiş totalde de ab dede demekki izleyici bişeyler bulmuş koçanda .. ama artık ab de düşüşlere girer

kayık şehir en büyük sürprizi yapmış hem total hem ab grubunda çok süper bir çıkış sağlamış zaten başta demiştim pt2 de iyi gider de ben izlemem

behzat Ç herzamanki gibi ab grubunda çok başarılı tebrikler behzat behzat ın aldığı 1 reyting diğer dizilerin aldığı 10 reytinge değer..

gelelim bizim dilaya.. dila güzel kız dizide güzel ama izleyici kayıklar koçanlar yalanlar arasında gidip gelirken arada bu güzel diziyi izlememeiş sanırım .. bu haftaki aldığı reyting berbat .. umarım önümüzdeki haftalarda yükselir ..

Ağır Roman gece tekrarı baya iyi gitmiş unutma beni inanılmaz share almış esra erol düşük almış

- - - Ekleme - - -

Behzat ç ab grubunda iyi giderek totalde kötü gitmiş yine kmoi abde iyi gitmiş abde pek iyi değil

oowwww daçia mı ooooo...:))))

bizim daçia gupse ab grubunda çokiyi giriş yapmış ama 10 ları geçememiş tns sanki reytingleri cebinden veriyor biraz bol verse neresi eksilecek anlamadım :))

yalan dünyanın total de aldığı oranlarda fena sayılmaz..

koçan başarılı gitmiş totalde de ab dede demekki izleyici bişeyler bulmuş koçanda .. ama artık ab de düşüşlere girer

kayık şehir en büyük sürprizi yapmış hem total hem ab grubunda çok süper bir çıkış sağlamış zaten başta demiştim pt2 de iyi gider de ben izlemem

behzat Ç herzamanki gibi ab grubunda çok başarılı tebrikler behzat behzat ın aldığı 1 reyting diğer dizilerin aldığı 10 reytinge değer..

gelelim bizim dilaya.. dila güzel kız dizide güzel ama izleyici kayıklar koçanlar yalanlar arasında gidip gelirken arada bu güzel diziyi izlememeiş sanırım .. bu haftaki aldığı reyting berbat .. umarım önümüzdeki haftalarda yükselir ..

afk 2 ggrupta da geçmiş

@Forumdash Beyaz Show başka güne alınabilir. Sonuçta Kayıp Şehirin aldığı oran daha iyi. Beyaz Cumartesiye alınabilir mesela

TNS niye reklamlarında hesaba katmış? Bu veriyi bugün duzenleseler de gerçek reytingi görsek.Bu sebepten oranlarda düşük.

Kayıp Şehir bir hafta daha bu reytingi alırsa gün değiştirebilir veya Kanal D Yalan Dünya ve Kayıp Şehir'in kısaltılmasını talep etmek zorunda. Bence ikisi de kısalır(özetsiz yayınlanır) ve 00:00'da Beyaz yayına girer... Ancak özetsiz yayınlanmak reyting için iyi sayılmaz.