28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Huzur Sokağı totalde 1. Yalan Dünyada ab 1. Olmuş.iki diziyede tebrikler derken

Güler Birseli Yaln Dünya yi 1s 50dk yaptığı için kınıyorum.Bir komedi bu kadar uzun olmamalı.Bu uzunlukta 5 buçuk bölüm çekilir.(abd standartı) umarım ilk bölüm diye böyledir.Normal süresi 1s 25dkydi.

Kayıp şehir iyi gitmiş ama Beyaz gelince nolcak hepten meraklandim.atv HDE yi pt2 yapmalı.

Fila hanım hepten çöküşlerde.afk emirin yoluna bile taş koyamıyor.

Kısacası cuma geceleri izleyicilerIn buluşma adresi belirlendi.Yalan Dunya'nin Kayıp Şehrin'in Huzur Sokag'inda buluşacaklar.
:D güzel yorum :) Bence de süresi bir az kısalmalı :)

Kayıp Şehir gelecek hafta totalde Huzur Sokağını geçecek bence. Çünkü, Yalan Dünya özetle başladığında Huzur Sokağı bir az daha düşecek. Bu da Kayıp Şehire yarayacak. Bu arada boşluktan izlenmiş kelimeleri hiç hoş değil. Bir sürü PT2 dizisi var. Neden hepsi boşluktan izlenmiyor?
geçenlerde sen bi dizi için boşluktan izleniyo demiştin ama hatırlamıyorum ..

Kayıp Şehir gelecek hafta totalde Huzur Sokağını geçecek bence. Çünkü, Yalan Dünya özetle başladığında Huzur Sokağı bir az daha düşecek. Bu da Kayıp Şehire yarayacak. Bu arada boşluktan izlenmiş kelimeleri hiç hoş değil. Bir sürü PT2 dizisi var. Neden hepsi boşluktan izlenmiyor?

Kayıp şehir'in daha da geç saate kayması hata olur, zira 12'den sonra Muhteşem Yüzyl'ı bile koysan izleyecek kişi sınırlıdır, bence tam 22'de başlaması ideal...

huzur sokağının bu hafta düşmesinin nedeni atvnin başbakanın programını yayınlayıp huzur sokağını geç başlatması haftaya 2 gruptada zirvede olucağını düşünüyorum

Yalan Dünya Yeni Sezona bomba gibi başladı. Dizi AB'de en yakın rakipine 1 reytingden fazla fark atarak zirvede yer alırken, Totalde 3cü oldu
Kayıp Şehir yeni saatinde iyice uçtu. Ve kesinlikle bunda Yalan Dünyanın etkisi yok. Totalde Yalan Dünyadan daha fazla izlenmiş. Ve neredeyse Huzur Sokağını geçecekmiş. Bu arada AB'de Yalan Dünya ile Huzurun arasında 1.64 reyting fark var. Herkes Huzur Sokağı gelecek hafta geçecek diyor, ama kimse Kayıp Şehir ile Huzur Sokağı arasındaki 0,55 farkı göz önünde bulundurup Kayıp Şehir Huzuru geçecek demiyor çok tuhaf
Huzur Sokağı düşüş yaşamış. Totalde zirveyi alan dizi, A/B'de 2ci olmuş. Gelecek haftalarda Kayıp Şehirin totalde zirveyi alacağını düşünüyorum
Emirin Yolu orta karar gidiyor. Ocakta bitmeli bu dizi
Dila Hanım totalde iyi, A/B'de kötü gitmiş

revancıgım bunu milletin demesi atv nin yalakalık adına basbakanin programını uzatması. hiç bunu ciddiye almıyon :)))

Dila Hanım totalde iyi gitmiş abde kötü gitmiş tam tersi olsa dizi için iyi olurdu

Yalan dünya abde harika totalde fena değil huzur sokağı çok iyi durumda kayıp Şehir harika gitmiş

Afk bir türlü yükselemıcek bu dizi bitmeli artık tokatçı totalde çok iyi gitmiş

Arkadaşlar bunun alakası yok. Bakın görün. Gelecek hafta A/B'de zirvede Yalan Dünya, totalde ise Kayıp Şehir olacak.
Sonuçta Huzur Koçanının yenı bölümünden önce özet vardı. Başbakan olsa olsa özetini etkilemiştir. Tabii herzaman özetsiz ve reklamsız olduğu için reytingleri götürüyordu. Siz de reklamsız yayınlanmasını hesaba katmıyorsunuz. Yarıştığı Yalan Dünya ise 8-9 reklam verdi. Bu reklamlar da Huzura yaradı