28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
SBT'yi kale alırsak Yalan Dünya'nın gelecek haftalarda A/B'de zirveyi alması beklenebilir, sadece bir reklam kuşağına çıkmaması ve 10 dakikalık özet alması yeterli olur...

Esir Şehrin Gözyaşları'nın bol tekrarla yükseleceğini düşünüyorum ve 22.45 olmalı saati
Unutma Beni AB'de çok iyi gitmiş
Deniz Yıldızı erken başlatıldığı için düşmüş
Dinle Sevgili Finali AB'de iyi gitmiş

TNS için hiç geçerli olduğunu düşünmüyorum, tam reklamlı sıradan bir bölümle Yalan Dünya zirveyi aldı, kolay kolay bırakmaz...

Yalan Dünya'nın yeni sezon ilk bölümü olduğu için böyle oldu,2-3 hafta sonra saçmalamaya başlıcak dizi, sonra AB'de Huzur Sokağı zirveyi alacak

huzur sokağının bu hafta düşmesi normal atv diziyi normal saatinde başlatmadı haftaya yükselir

TNS'de duration'lara reklamların da dahil edilmesi tuhaf değil mi, AGB-SBT şirketleri sadece yayın sürelerini yazardı, reklamlar dahil edilmezdi...

emirin yolu ab de iki seksen uzanmis :)))). totalde yine iyi izlenmiş . sanırım atv hayat devam ediyoru huzur sokagından sonra ekrana getirecek gibi

Yalan Dünya'nın yeni sezon ilk bölümü olduğu için böyle oldu,2-3 hafta sonra saçmalamaya başlıcak dizi, sonra AB'de Huzur Sokağı zirveyi alacak

Yalan Dünya geçen sezon saçmalamamıştı,sadece komedi dozu azalmıştı zaman zaman, Yalan Dünya için bu kelimenin kullanılmasını doğru bulmuyorum...

Yalan Dünya geçen sezon saçmalamamıştı,sadece komedi dozu azalmıştı zaman zaman, Yalan Dünya için bu kelimenin kullanılmasını doğru bulmuyorum...

Görüş farklılığı diyelim o zaman. Sana göre komedi dozu azalmış olabilir ama bana göre acayip bir şekilde saçmaladı

Huzur Sokağı Sbt ye Göre Uçmuş, Tns ye Göre Düşmüş,Ama Oranlar Yinede Süper. Haftaya Yalan dünyayı ab grubunda geçecektir.

bide dün mahonı reyting kurduna sormuştu yalan dünya sbt de 9.5 muş ab de :)))) dedim ona o sallıyor diye.

Yalan Dünya çok iyi bir başlangıç yapmış.Abde 1.liği korur.Totalde ise kanalını idare eder.

Huzur Sokağı bu sezonun sürprizi oldu.Ama reytinglerinde düşüş var.Yine de oranlarını korur.

Kayıp Şehir Kuzey Güneyden daha iyi reyting alıyor.Kanal D diziyi Çarşambaya alıp bir salaklık yapmaz umarım.Kayıp Şehir ilerleyen zamanlarda düşüş yaşar.

Dila Hanımdan kesinlikle çok daha fazla şey bekliyordum ama yapamadı.Yakında Emirin Yolunu her iki grupta da geçer.Kayıp Şehiri de geçer.Ve Totalde en çok izlenen 3. dizi olur.

Emirin Yolu 2-4 reyting arasında takılır artık.Bir kaç hafta sonra Dila Hanım da geçer.

Behzat Ç. Abde çok iyi oranlar alıyor.Totalde ise durumu kötü.Ama Behzat Ç.nin sadık bir izleyicisi var.Oranlarını korur.

Esir Şehirin Gözyaşları çok kötü başlamış.Zaten bu kadar çekişmeli bir günde tutunması zordu.

Kim Milyoner Olmak İster çok iyi gidiyor.

Son düzenleme:

Görüş farklılığı diyelim o zaman. Sana göre komedi dozu azalmış olabilir ama bana göre acayip bir şekilde saçmaladı

Yalan Dünya'yı izlediğini bilmiyordum, saçmalamak gibi lafları görüş olarak saymam zor, hiç bir dizi için söylenmesini istemediğim sözler...

Yalan Dünya'yı izlediğini bilmiyordum, saçmalamak gibi lafları görüş olarak saymam zor, hiç bir dizi için söylenmesini istemediğim sözler...

İzlemiyorum ama geçen sezon 5-10 dk. bakıyordum Beyaz Show'dan önce ama hiç güldürmedi, karakterler aşırı abartı.

Saçmalamak demiyimde kendini bozdu diyim o zaman