28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

Evet Krem'in jeneriginde yer aldi :)) Begendim ve paylastim :)

ruhsuz beden gibisinden de bir sey vardi ama unuttum..

- - - Ekleme - - -

Aynen, ama bazen kanallar çok çok fazla kisinin tweetlerini RT ediyorlar
müziğin sözleri şöyle

kanatlarım toz pembesi rüzgara karşı uçamıyorum.
öyle kırgın ki ellerim dünaya kocaman tutamıyorum
çok uzak hayaller ülkesi az gittim uz gittim ama varamıyorum
küçüçük kar küresi kayboldum içinde yagamıyorum, yagamıyorum
bir rüya bu aslı ben değil
uydum uyudum uyanamıyorum

masallar bir varmış bir yokmuş diye başlar vardım yok oluyorum

ben 5 dakika bakalım esrin göz yaşları (bu daha güzel :)) ) klasik bir kız var öç alacak ve karşıda mafyamsı bir aile var konu bu değilmi beyaz gelinciğin modern versiyonu yani

ben 5 dakika bakalım esrin göz yaşları (bu daha güzel :)) ) klasik bir kız var öç alacak ve karşıda mafyamsı bir aile var konu bu değilmi beyaz gelinciğin modern versiyonu yani

Konu bundan ibaret deil yanlisin var ustadim

Keske 5dkda bir dizi anlasilsada hayatimizdan gecen 1 saat bosa gitmese

yaw özelikle 5 dakika baktım dedim ve sordum size konu bumu diye 5 dakikada 90 dakikalık dizinin konusunu nasıl anlayayayım yahuu :))). zahmet olmasa anlatsanız hani :)))

Son düzenleme:

güzel bir cevaptı :)))

- - - Ekleme - - -

yaw özelikle 5 dakika baktım ve sordum sizie konu bumu 5 dakikada dizinin konusunu nasıl diye sordum. zahmet olmasa anlatsanız hani :)))

beyazsoy mansion lafı cuk oturtmuş :))) bundan sonra ne desen boş :))

diyorum sana bir diziyi baştan son izlemeden kötüleme ben bari hiç izlmiyorum direk kötü diyorum.. izlesem belki kendimi kaptıracağım diziye al başına belayı :))

güzel bir cevaptı :)))

- - - Ekleme - - -

beyazsoy mansion lafı cuk oturtmuş :))) bundan sonra ne desen boş :))

diyorum sana bir diziyi baştan son izlemeden kötüleme ben bari hiç izlmiyorum direk kötü diyorum.. izlesem belki kendimi kaptıracağım diziye al başına belayı :))

tekrar cevabımı sana da yazayım diziyi kötülemedim bir soru sorsum sadece .
yaw özelikle 5 dakika baktım dedim ve sordum size konu bumu diye 5 dakikada 90 dakikalık dizinin konusunu nasıl anlayayayım yahuu )). zahmet olmasa anlatsanız hani ))

tekrar cevabımı sana da yazayım diziyi kötülemedim bir soru sorsum sadece .
yaw özelikle 5 dakika baktım dedim ve sordum size konu bumu diye 5 dakikada 90 dakikalık dizinin konusunu nasıl anlayayayım yahuu )). zahmet olmasa anlatsanız hani ))

benmi anlatayım :))???

sen beş dakka bakmışsın ben hiç bakmadımki neyini anlatayım :)) ama istiyorsan veda yı anlatabilirim ..

Behzat Ç izliyordun ya.Sandim sevdiğin dizilerin tekrarını izliyorsun.O zaman demek mi? Aslında Veda sıkıcı bi dizi?

sıkıcılıktan değil ben tekrar izleyemiyorum bir kez izledimmi yetiyor vedayı zaten izlemiştim yeni bölümü olsa uçarak izlemeye giderim ama eskimişlerle işim olmaz:)))

bu arada behzat yine süper bir bölümdü ..

sıkıcılıktan değil ben tekrar izleyemiyorum bir kez izledimmi yetiyor vedayı zaten izlemiştim yeni bölümü olsa uçarak izlemeye giderim ama eskimişlerle işim olmaz:)))

bu arada behzat yine süper bir bölümdü ..

Stari bu gece hep hızlıca geçtim😕 Kazara bi ara kumandı tutuldu o anda da A.G-Yeni Dünya vardi.Şimdi Yalan Dünya izleyelim bakalım nasıl geri dönmüşler.

- - - Ekleme - - -

9 Kayıtlı Ve 260 Misafir gözüküyor baya kalabalığız aslında. :D

Şu misafirler bi uye olsada reyting bölümü çossa tanıdıklarin yazılarını okumaktan kendi yazdğimi görmekten bıktım:X Hele her konuda Vadi OBGZ kapişmasının istenmeyen tüy gibi sohbetin arasında cıkmasından ögg geldi ya la :X

Stari bu gece hep hızlıca geçtim😕 Kazara bi ara kumandı tutuldu o anda da A.G-Yeni Dünya vardi.Şimdi Yalan Dünya izleyelim bakalım nasıl geri dönmüşler.

- - - Ekleme - - -

Şu misafirler bi uye olsada reyting bölümü çossa tanıdıklarin yazılarını okumaktan kendi yazdğimi görmekten bıktım:X Hele her konuda Vadi OBGZ kapişmasının istenmeyen tüy gibi sohbetin arasında cıkmasından ögg geldi ya la :X

misafir arkadaşların ruh halini tam çözemedim bende kaydolmadan önce bir hafta takip ettim forumu ama yazacak bişeyi olan insanlar dayanamaz foruma kaydolur ve yazar .. sadece seyirci kalmak bana göre değil beni zorla bağlasalar orda durup seyredemem çatlarım :))

misafir arkadaşların ruh halini tam çözemedim bende kaydolmadan önce bir hafta takip ettim forumu ama yazacak bişeyi olan insanlar dayanamaz foruma kaydolur ve yazar .. sadece seyirci kalmak bana göre değil beni zorla bağlasalar orda durup seyredemem çatlarım :))
Ben 7-8 ay kadar filan dayandım :X Reyting olayı patladiği zamanlarda keşfettim burayı.En çok ziyaret edilen yer bu bölüm bencede...Hey misaferler susmayın yazın karalayın bişiler.Tartişalım.

Olaya bak User'a sesleniş yapıyorum :F:F

- - - Ekleme - - -

Bu arada Yalan Dünya neden reklam bolcana verme sebebinde biride 1saat 50dk sürmüş.Bir komedinin cılkı böyle cıkar.