28 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

28 Eylül Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Totalde Huzur Sokağı, A/B'de Yalan Dünya zirvede.

Huzur Sokağı bu hafta düşüş yaşayarak A/B'de zirveyi kaybetti, fakat totalde zirveyi hiç kimselere kaptırmadı.

Yalan Dünya yeni sezona özellikle A/B'de bomba gibi bir başlangıç yapmayı başardı ve A/B'de 9 reytinge yakın oran alarak zirvede yer aldı.

Kayıp Şehir yeni saatinde yükselişe geçti ve totalde 2. sıraya yükseldi. Dizi yeni saatini sevmişe benziyor.

Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu düşüş yaşamaya devam ediyor. Dizi A/B'de 10. sıraya kadar geriledi.

Dila Hanım totalde iyi gitmesine rağmen, A/B'de gerilerde kalmış.

Cuma akşamları da yayınlanmaya başlayan Kim Milyoner Olmak İster yeni gününü sevmişe benziyor. Yarışma A/B'de 4. olmayı başardı.

Behzat Ç. totalde gerilerde kalmasına rağmen A/B'de 5. olmayı başardı.

Samanyolu TV'de ekranlara gelen, Kemal Sunal'ın unutulmaz filmi Tokatçi ise yine iyi oranlar almayı başardı ve totalde 8. oldu. Samanyolu TV'nin 1-2 hafta içinde oraya yeni dizisi olan Nizama Adanmış Ruhlar dizisini getireceğini düşünüyorum.

Esir Şehrin Gözyaşları kötü bir başlangıç yapmış. Dizinin geleceği parlak gözükmüyor.

Totalde Huzur Sokağı, A/B'de ise Yalan Dünya zirvenin sahibi oldu.

Huzur Sokağı geçen haftaya göre az da olsa düşüş yaşamasına rağmen totalde zirveyi kimselere bırakmadı. A/B'de ise Yalan Dünya'nın ardından ikinci sırayı aldı.

Yalan Dünya, yeni sezonun ilk bölümüyle çok iyi bir dönüş yaptı. Dizi A/B'de rahat bir şekilde zirveyi geri alırken zayıf olduğu totalde de kötü gitmeyerek 3. oldu.

Yalan Dünya'nın gelişiyle PT2'ye kaydırılan Kayıp Şehir oranlarını ciddi şekilde arttırarak önemli bir başarı elde etti. Totalde 2. olan dizi A/B'de de 3. olmayı başardı.

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu totalde az da olsa yükselip 4. sıradaki yerini korumasına karşın A/B'de 9 sharenin altında kaldı ve ancak 10. olabildi.

Geçen haftaya göre önemli oranda reyting kaybı yaşayan Dila Hanım özellikle A/B'de 8 share altına düşerek büyük hayal kırıklığı yaşadı. Dizi totalde ise yine kısmen daha iyi gitti ve 5. sırada yer aldı.

Fox'un yeni dizisi Esir Şehrin Gözyaşları totalde 3 share, A/B'de 2 share alarak çok büyük hayal kırıklığı yaşadı.

Behzat Ç. A/B'de 5. olarak başarısını sürdürdü. Totalde ise yine çok gerilerde kaldı.

Tokatçı filmi böylesine zorlu bir günde ilk 10 içerisine girerek dikkat çekti.

Tarafsız yorum diye buna derim üstad...

Huzur S, Özeti bile 6 reyting, helal olsun.

Yanlış bakmışsın 😉
[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]9
[/TD]
[TD="align: center"]HUZUR SOKAGI (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]28.09.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:27:41[/TD]
[TD="align: center"]20:49:27[/TD]
[TD="align: center"]00:21:46[/TD]
[TD="align: center"]3,06[/TD]
[TD="align: center"]10,74
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

kayıp şehir pt2 reklamsız ve rakipsiz uçuşa geçti. atv artık hayat devam ediyoru karşısına koyacaktır. hayat devam ediyor için iyi bir yer geçen yılki durumuna bakılırsa diğer günler ezilmesi büyük olasılık

Senin Huzur Sokağı dizisine bi garezin var heralde, işine geldiği yerde SBT'yi kaile alıyorsun, işine geldiği yerde TNS'yi

SBT'yi hiç bir yerde dikkate almıyorum, TNS çıkana kadar SBT üzerinden bir mesaj yazdım, sonra bıraktım, yazdığım mesajda da "kale alacaksak" dedim, kale alma taraftarı değilim...

SBT'nin yayınlanmasına da karşıyım, en başından beri yazıyorum bildiğiniz üzere sayın yönetici...

Bence bir anket düzenleyelim SBT konusunda, SBT'yi hala dikkate alan az kişi olduğunu düşünüyorum, yayınlamak hata...

Günün Ayrıntısı
Total
[TR]
[TD="align: center"]30[/TD]
[TD="align: center"]AGIR ROMAN YENI DUNYA (TKR-GECE)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]24:22:20[/TD]
[TD="align: center"]26:00:00[/TD]
[TD="align: center"]01:37:40[/TD]
[TD="align: center"]1,5[/TD]
[TD="align: center"]12,79[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Ab
[TR]
[TD="align: center"]26[/TD]
[TD="align: center"]AGIR ROMAN YENI DUNYA (TKR-GECE)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]24:22:20[/TD]
[TD="align: center"]26:00:00[/TD]
[TD="align: center"]01:37:40[/TD]
[TD="align: center"]1,65[/TD]
[TD="align: center"]14,4[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Yalan Dünya Yeni Sezona bomba gibi başladı. Dizi AB'de en yakın rakipine 1 reytingden fazla fark atarak zirvede yer alırken, Totalde 3cü oldu
Kayıp Şehir yeni saatinde iyice uçtu. Ve kesinlikle bunda Yalan Dünyanın etkisi yok. Totalde Yalan Dünyadan daha fazla izlenmiş. Ve neredeyse Huzur Sokağını geçecekmiş. Bu arada AB'de Yalan Dünya ile Huzurun arasında 1.64 reyting fark var. Herkes Huzur Sokağı gelecek hafta geçecek diyor, ama kimse Kayıp Şehir ile Huzur Sokağı arasındaki 0,55 farkı göz önünde bulundurup Kayıp Şehir Huzuru geçecek demiyor çok tuhaf
Huzur Sokağı düşüş yaşamış. Totalde zirveyi alan dizi, A/B'de 2ci olmuş. Gelecek haftalarda Kayıp Şehirin totalde zirveyi alacağını düşünüyorum
Emirin Yolu orta karar gidiyor. Ocakta bitmeli bu dizi
Dila Hanım totalde iyi, A/B'de kötü gitmiş

kayıp şehir totelde 2. olarak çok iyi bi başarı elde etmiş ab de de öyle.. diziyi tekrar tebrik ediyorum çünkü gerçekten başarılı..
yalan dünya süper bir giriş yapmış yeni sezona hele ab de uçmuş..
huzur sokağı totelde iyi devam ederken , ab de yalan dünyanın gerisinde kalmış..
emir'İN YOLU yol değil ben söyliyim bu reytinglerle.. :)
dila hanımında pek şansı yok bu reytinglerle totelde orta bile değilken ab de çok kötü dizi.
bu arada yalan dünyanın bittiğinde neset ertaj'ın yalan dünya müziği koyması cup diye oturmuş ve zarif bi davranış olmuş. :)

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]7[/TD]
[TD="align: center"]UNUTMA BENI[/TD]
[TD="align: center"]FOX TV[/TD]
[TD="align: center"]15:30:36[/TD]
[TD="align: center"]16:44:27[/TD]
[TD="align: center"]01:13:51[/TD]
[TD="align: center"]3,14[/TD]
[TD="align: center"]25,03[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

YUH !!!

[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]DINLE SEVGILI (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]16:44:33[/TD]
[TD="align: center"]16:57:09[/TD]
[TD="align: center"]00:12:36[/TD]
[TD="align: center"]2,21[/TD]
[TD="align: center"]17,86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]DINLE SEVGILI[/TD]
[TD="align: center"]18:18:16[/TD]
[TD="align: center"]01:21:07[/TD]
[TD="align: center"]2,19[/TD]
[TD="align: center"]17,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cosmus :)

[TR]
[TD="align: center"]14[/TD]
[TD="align: center"]DINLE SEVGILI (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]16:44:33[/TD]
[TD="align: center"]00:12:36[/TD]
[TD="align: center"]2,21[/TD]
[TD="align: center"]17,86[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]15[/TD]
[TD="align: center"]DINLE SEVGILI[/TD]
[TD="align: center"]18:18:16[/TD]
[TD="align: center"]01:21:07[/TD]
[TD="align: center"]2,19[/TD]
[TD="align: center"]17,28[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cosmus :)

Özeti, yeni bölümü geçmiş. :D

Huzur Sokağı totalde 1. Yalan Dünyada ab 1. Olmuş.iki diziyede tebrikler derken

Gülse Birseli Yaln Dünya yi 1s 50dk yaptığı için kınıyorum.Bir komedi bu kadar uzun olmamalı.Bu uzunlukta 5 buçuk bölüm çekilir.(abd standartı) umarım ilk bölüm diye böyledir.Normal süresi 1s 25dkydi.

Kayıp şehir iyi gitmiş ama Beyaz gelince nolcak hepten meraklandim.atv HDE yi pt2 yapmalı.

Fila hanım hepten çöküşlerde.afk emirin yoluna bile taş koyamıyor.

Kısacası cuma geceleri izleyicilerIn buluşma adresi belirlendi.Yalan Dunya'nin Kayıp Şehrin'in Huzur Sokag'inda buluşacaklar.

Son düzenleme:
Kayıp Şehir gelecek hafta totalde Huzur Sokağını geçecek bence. Çünkü, Yalan Dünya özetle başladığında Huzur Sokağı bir az daha düşecek. Bu da Kayıp Şehire yarayacak. Bu arada boşluktan izlenmiş kelimeleri hiç hoş değil. Bir sürü PT2 dizisi var. Neden hepsi boşluktan izlenmiyor?

tebrikler gunun kazananlari yalan dunya ve huzur sokagi..

Güler Birseli Yaln Dünya yi 1s 50dk yaptığı için kınıyorum.Bir komedi bu kadar uzun olmamalı.Bu uzunlukta 5 buçuk bölüm çekilir.(abd standartı) umarım ilk bölüm diye böyledir.Normal süresi 1s 25dkydi.

İlk bölüme özgüdür diye ummak istiyorum, sanırım önümüzdeki haftalarda 10-15 dakika özet + 90 dakika gibi olur...