xBUGRAx
Süper Emekli
bugra sen izliyosundur unutma benide ne olduda bu kadar yüksek aldı
İzlemedim özetine bakıyım bi
bugra sen izliyosundur unutma benide ne olduda bu kadar yüksek aldı
kardeş ozaman Behzat Ç. için iyi dizi AB iyi
uzun özet diziye yarıyo haklısın yine eskisi gibi 20 shareler almaya baslmamısunutma beni bu sezon 5-6 dklık özet veriyordu dünkü bölüm geçen sezon ki gibi uzun özet verdi
Arkadaşlar bunun alakası yok. Bakın görün. Gelecek hafta A/B'de zirvede Yalan Dünya, totalde ise Kayıp Şehir olacak.
Sonuçta Huzur Koçanının yenı bölümünden önce özet vardı. Başbakan olsa olsa özetini etkilemiştir. Tabii herzaman özetsiz ve reklamsız olduğu için reytingleri götürüyordu. Siz de reklamsız yayınlanmasını hesaba katmıyorsunuz. Yarıştığı Yalan Dünya ise 8-9 reklam verdi. Bu reklamlar da Huzura yaradı
afk 2 ggrupta da geçmişoowwww daçia mı ooooo...)))
bizim daçia gupse ab grubunda çokiyi giriş yapmış ama 10 ları geçememiş tns sanki reytingleri cebinden veriyor biraz bol verse neresi eksilecek anlamadım )
yalan dünyanın total de aldığı oranlarda fena sayılmaz..
koçan başarılı gitmiş totalde de ab dede demekki izleyici bişeyler bulmuş koçanda .. ama artık ab de düşüşlere girer
kayık şehir en büyük sürprizi yapmış hem total hem ab grubunda çok süper bir çıkış sağlamış zaten başta demiştim pt2 de iyi gider de ben izlemem
behzat Ç herzamanki gibi ab grubunda çok başarılı tebrikler behzat behzat ın aldığı 1 reyting diğer dizilerin aldığı 10 reytinge değer..
gelelim bizim dilaya.. dila güzel kız dizide güzel ama izleyici kayıklar koçanlar yalanlar arasında gidip gelirken arada bu güzel diziyi izlememeiş sanırım .. bu haftaki aldığı reyting berbat .. umarım önümüzdeki haftalarda yükselir ..
Reklamlar hesaba mı katılmış??? O zaman Yalan Dünya iki grupta zirvede olmalıydı deseneTNS niye reklamlarında hesaba katmış? Bu veriyi bugün duzenleseler de gerçek reytingi görsek.Bu sebepten oranlarda düşük.