28 Aralık 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

Macit ve Neriman aşkı ne olacak
ŞİMDİ FATİH HARBIYE DE

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fox Arka Sokaklar ı alsa ne olur?
Arkadaşlar
Reyting i dizinin geleceği hakkında

Kanal D total`inin tek güçlü dizisi ve kaç sezondur devam ediyor FOX`a geçmesi olamaz 😕

Arka Sokaklar pazar günü olsa 7 değil 10 lari göreceksiniz

21:45 - 22:00 #sbt #reyting'leri 1) SMNYL TV: 9.25 2) KANALD: 8.32 3) STAR: 7.86 4) SHOW: 6.26 5) ATV: 2.23

Bugünün Saraylısı reklamıyla bile listede yer almış.

Şefkat Tepe ve Arka Sokaklar harika!

Fatih Harbiye de sonunda 6 reytingi görebilmiş.

Son düzenleme:
AS da şefkat tepe gibi reklamı başta ve sonda verse dizi acun kesin geçer, ŞT belki ama kanal d reklamdan anlamıyor.

O ses bitince X Factor pazartesi yayınlanır,program tutarsa survivor'u bile geçebilir.
Bence o gün gelmez Acun kafasında giderse kanal D abd'deki gün gibi gider😕 Yani O ses de abd'de pzt salı günü x factor'de çarşamba perşembe. Ben öyle yapardim yada

Arka Sokaklar pazar günü olsa 7 değil 10 lari göreceksiniz

Pazar daha zor bir gün. Küçük Gelin Şefkat Tepe'den daha güçlü. Yst de Pazar daha iyi gidiyor. Yani As ile oynamaya pek gerek yok.

Süreyya'ya üzülüyorum,neslihan'a uyuz oluyorum biri saçını yolsada eline verse

O gün çok yoğun değil ve dizi A\B`de artış yaşaya bilir.mesala bugünkü yoğunluk yok salıda
Bugün o kadar da yoğun değil ki yst ve arka sokaklardan başka çok reytingli dizi yoK.Yst total ab 1 inci.Arka sokaklar totalde iyi ve bugünün saraylısı her iki guruptada normal.Çalıkuşu gibi yani bugünün saraylısı.
kıyaslarsak salı ve cumartesiyi
o ses=yst (ki o ses yetenekten daha fazla oran alıyor)
kaçak=arka sokaklar(ki kaçak arka sokaklarda totalde yüksek alıyor ve ab side yüksek hemde baya)
çalıkuşu=bugünün saraylısı(çalıkuşu her iki guruptada bugünün saraylısından yüksek alıyor.)

Bugünün Saraylısı reklamıyla bile listede

Rıza Baba harikalar yaratıyor.
10 gelir mi diye düşünmüyor değilim.