28 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Medcezir durgun bir bölüme ragmen iyi gitmis :)
aga ne zaman hareketli oldu ki zaten medcezir böyle :F:F

karagül dünde dediğim gibi 11 almış
medcezir bu reytingi alması mucize gibi bişey dizide hiçbir şey yok koca bir sıfır
zaten başka değerlendirilecek bişey yok diğerleri çökmüş yine

Karagül farkla zirvede. Yanlız düşüş var nerdeyse 1 reyting kaybetmiş. İzleyici Ebru'nun , Baran'ın kendi oğlu olduğunu bilmesini istiyor birde Özcan Deniz'in dönmesini bekliyorlar.. ama +11 reyting az bi reyting değil yinede tebrikler :)

aga ne zaman hareketli oldu ki zaten medcezir böyle :F:F

karagül dünde dediğim gibi 11 almış
medcezir bu reytingi alması mucize gibi bişey dizide hiçbir şey yok koca bir sıfır
zaten başka değerlendirilecek bişey yok diğerleri çökmüş yine

"hareket" anlayisimiz farkli oldugu icin üzerinde tartismaya gerek yok aga :)

"hareket" anlayisimiz farkli oldugu icin üzerinde tartismaya gerek yok aga :)
hareketin anlayışı mı olurmuş aga izleyen herkes söylüyor aynı şeyi bu dizi çok güzel baya olay oluyor diyen var mı yok :D 3-5 güzel kız 2-3 yakışıklı oğlan al sana dizi senaryo sıfırın altında kimdi bunun senaristleri merak ediyorum :D

hareketin anlayışı mı olurmuş aga izleyen herkes söylüyor aynı şeyi bu dizi çok güzel baya olay oluyor diyen var mı yok :D 3-5 güzel kız 2-3 yakışıklı oğlan al sana dizi senaryo sıfırın altında kimdi bunun senaristleri merak ediyorum :D

Ece Yörenc.

medcezir niye düşmüş ab de (b)
karagül iyi gitmiş ab de 8 leri göremez artık seyircinin en çok ekranda olduğu zaman ocak-şubattı geçti o da :)
yalan dünya ilk 1 saati izledmi vasfiye-zerrin iyi gidiyordu :) ancak nurhayat ve tülay ikilisinin olayı kötüydü millet kötü tarafa bakmış demek ki :F
beni affet yine süper :F

Medcezir baya bi düşmüş. Bu durgun bölümlerden bıktım artık. Senaryoya müdahale de yaptıkları yok. Her hafta aynı olaylar tekrarlanıyor. Senaryo kitlendi kaldı resmen. Diziye acil tempo katılması lazım yoksa gidişat iyi değil söyleyeyim..

medcezir niye düşmüş ab de (b)
karagül iyi gitmiş ab de 8 leri göremez artık seyircinin en çok ekranda olduğu zaman ocak-şubattı geçti o da :)
yalan dünya ilk 1 saati izledmi vasfiye-zerrin iyi gidiyordu :) ancak nurhayat ve tülay ikilisinin olayı kötüydü millet kötü tarafa bakmış demek ki :F
beni affet yine süper :F
Şu an müsaitsen izle tekrarı var Yalan Dünya'nın. :)

Yalan Dünyada gerçekten senaryo problemi var bu sezon. Bazı bölümleri çok iyi bazı bölümleri çok kötü. Mesela 73. bölüm çok çok iyiydi ama 75. bölüm bir o kadar kötü.

Gülse ilk iki sezon diziyi öyle yazardı ki her bölüm bütün karakterlerin başına bir olay gelirdi. Hepsi de ilgi çekici olurdu. Bu sezon da o yolda ama bazı karakterlerin başına hiç ilgi çekici şeyler gelmiyor.

Vasfiye Teyze eskiden yavaş konuşurdu daha iyiydi.

Zerrinin olayları 2. sezon çok iyiydi ama bu sezon Zerrinin başına 2. sezondaki gibi olaylar gelmiyor. Haliyle 2. sezonu götüren Zerrin 3. sezona yetişemiyor.

Hele Zerrinin oryantal olduğunun ortaya çıkması çok sessiz oldu. O bölümü şöyle daha heyecanlı, daha komik yapabilirdi. Seyirciye duyurması gerekti oryantal olduğunu. O zaman 7 reytingi geçerdi belki.

star ı anlamak mümkün değil bir gün yadigar-civan aşkının olduğu diziyi yayınlarken diğer gün yaman-mira aşkı :bilmem:

Reytinglerde düşüş söz konusu Medcezir,Karagül hatta Beyaz Show hepsi düşmüş.:D

hazır macun gitmiş kurt seyit veş ura başlıyı kaliteli kanal olmaya karar vermişin bu ne zıtlık diyorum sen totalik bir gönderme anlarsın şimdi :A
Sezon sonuna biter o dizi ya. Konu bitiyor onun zaten. :D Valla anlamıştım göndermeni. :F

Akasya Durağı ne zaman başlıyor halen Star'da Aramızda var. Eve geldim onu bekliyorum. :bağır: :X