28 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

Şu an en çok izlenen komedi mi? Komedi olay bitmiştir. Geçen hafta ya da gelecek hafta beni ilgilendirmiyor. Ben de Yalan Dünyanın 2012 reytingini koyayım 100cük hafta öncesini. 😉

Gelince hele bir 6`yı geçebilecek mi bakalım. :)
1 hafta yayınlanmadı diye yd olmuyo en çok izlenen komedi maç vardı da ondan yayınlanmadı şu an kardeş payıdır en çok izlenen komedi :) senin mantığına göre gidersek ozaman dün yada bügün bi komedi varsa isterse 1 reyting alsın en çok izlenen oluyo nedense yd 2 gün öncesiydi 😉 ama öyle olmuyo işte :)

1 hafta yayınlanmadı diye yd olmuyo en çok izlenen komedi maç vardı da ondan yayınlanmadı şu an kardeş payıdır en çok izlenen komedi :) senin mantığına göre gidersek ozaman dün yada bügün bi komedi varsa isterse 1 reyting alsın en çok izlenen oluyo nedense yd 2 gün öncesiydi 😉 ama öyle olmuyo işte :)
Şu an, bu hafta Yalan Dünyadır. 😉

ama haftaya bakmamalısın mesela bi örnek bir dizi 15 reyting alıyo 2.en çok izlenen 10 reyting,15 reyting alan bi hafta yayınlanmadı diye bi aksilik oldu o 10 reyting alan dizi en çok izlenen olmuyo
O zaman sen de 2 hafta yayınlanan diziye bakmamalısın.

2 haftada 10 reyting alan dizi 75 haftada 3 reyting alan diziden daha az izlenmiştir. 😉

Kardeş Payı daha yeni başladı. 2. bölümüyle de düşüş yaşadı. Daha da düşeceği kesin.

Vadi 1 hafta yayınlanmadı ama Küçük Ağa bu hafta onun geçen hafta aldığından daha çok reyting aldı hangisi daha fazla izlenmiş o zaman? (b)

O zaman sen de 2 hafta yayınlanan diziye bakmamalısın.

2 haftada 10 reyting alan dizi 75 haftada 3 reyting alan diziden daha az izlenmiştir. 😉

Kardeş Payı daha yeni başladı. 2. bölümüyle de düşüş yaşadı. Daha da düşeceği kesin.
orası belli olmaz hem konumuz bizim şu an yayınlanan komedilerden en çok hangisi izlendi oda kardeş payı

orası belli olmaz hem konumuz bizim şu an yayınlanan komedilerden en çok hangisi izlendi oda kardeş payı
Tamam o zaman dizilerden de en çok izlenen Küçük Ağa.

Küçük Ağa geçen hafta Vadinin aldığından daha fazlasını aldı bu hafta.

Muhteşem Yüzyıldan daha çok kişi izledi Küçük Ağayı. Demekki Muhteşemden daha fenomen???

Tamam o zaman dizilerden de en çok izlenen Küçük Ağa.

Küçük Ağa geçen hafta Vadinin aldığından daha fazlasını aldı bu hafta.

Muhteşem Yüzyıldan daha çok kişi izledi Küçük Ağayı. Demekki Muhteşemden daha fenomen???
evet şu an en çok izlenen küçük ağa ben kabul ediyorum bunu öyle senin gibi benim dizim diye en çok izlenen diyemem ama sonradan düşüşe geçebilir senin kardeş payına dediğin gibi ama şu an evet :) ve kp da şu an evet

evet şu an en çok izlenen küçük ağa ben kabul ediyorum bunu öyle senin gibi benim dizim diye en çok izlenen diyemem ama sonradan düşüşe geçebilir senin kardeş payına dediğin gibi ama şu an evet :) ve kp da şu an evet
Şu an Küçük Ağa çünkü Muhteşemi geçti, Vadi de yayınlanmadı.

Şu an Yalan Dünya çünkü Kardeş Payı yayınlanmadı. Geçen haftaya niye bakıyoruz ki? Hadi ispat et Kardeş Payı yayınlanınca ben 2 reyting alır diyorum. İspat et bakalım alır mıydı almaz mıydı? İspat edemezsin çünkü ya-yın-lan-ma-dı. :)

Şu an Küçük Ağa çünkü Muhteşemi geçti, Vadi de yayınlanmadı.

Şu an Yalan Dünya çünkü Kardeş Payı yayınlanmadı. Geçen haftaya niye bakıyoruz ki? Hadi ispat et Kardeş Payı yayınlanınca ben 2 reyting alır diyorum. İspat et bakalım alır mıydı almaz mıydı? İspat edemezsin çünkü ya-yın-lan-ma-dı. :)
ister yayınlanmasın en son bölüme bakılır şu an demek için 😉 vadi en son 13.72 almış my de 12.85 yani şu an küçük ağa kabul ediyorum senin gibi kabullenmemek ne acı bişey kendi dizini en çok izlenen komedi yapacaksın diye bukadarda olunmaz ki :)