Hazem
Favori Üye
yd en çok izlenen komedi dizisiymiş biraz tarafsız olun be aramızda kalsın ve zengin kız fakir oğlan ne? ikiside ydden çok daha fazla izleniyo
nerelerdesin panpaAlış artık EveN'e, sallamada bir numaradır o canım arkadaşım.
1. Aramızda Kalsın komedi değil. Komediden çok dram var dizide.yd en çok izlenen komedi dizisiymiş biraz tarafsız olun be aramızda kalsın ve zengin kız fakir oğlan ne? ikiside ydden çok daha fazla izleniyo
ak komedi dizisi bak bakalım son bölüme nasıldı binnur kaya döktürdü resmen,eğer abyi kastettiysen de ak nin absi 7.78 yd yi rahat geçer1. Aramızda Kalsın komedi değil. Komediden çok dram var dizide.
2. Ben A/B`yi kast ettim. ZKFO A/B`de kaç almış bu hafta bakalım. 😉
3. Ok Yalan Dünya PT2`ye gidecek Ok. 😉
Aramızda Kalsın kategorilerde komedi olarak geçmiyor içinde dram var. Sitcom değil.ak komedi dizisi bak bakalım son bölüme nasıldı binnur kaya döktürdü resmen,eğer abyi kastettiysen de ak nin absi 7.78 yd yi rahat geçer
yd en çok izlenen komedi dizisiymiş biraz tarafsız olun be aramızda kalsın ve zengin kız fakir oğlan ne? ikiside ydden çok daha fazla izleniyo
star izliyosam izliyorum isterse her gün izlerim ama tarafsız yorum yaparım merak etme,hem izleyen bilir komedi olup olmadığını ister kategorilerde geçmesin google da da arayınca komedi çıkıyoAramızda Kalsın kategorilerde komedi olarak geçmiyor içinde dram var. Sitcom değil.
Aaaa sen Perşembe de mi Star izliyordun? Pardon unutmuşum.
Bir yapım 4 reyting alınca tebrikler, 6 alınca çok kötü düşmüş düşüş devam eder. Bence de çok tarafsız.star izliyosam izliyorum isterse her gün izlerim ama tarafsız yorum yaparım merak etme,hem izleyen bilir komedi olup olmadığını ister kategorilerde geçmesin google da da arayınca komedi çıkıyo
hangi yapıma 4 reyting alınca tebrikler demişim söyle neden dediğimi açıklayayım,yd ilk anlıklarda listeye giremedi o yüzden dedim yanılmışım çok normalBir yapım 4 reyting alınca tebrikler, 6 alınca çok kötü düşmüş düşüş devam eder. Bence de çok tarafsız.
Yalan Dünyanın ilk anlığını görünce yarın 2-3 arası bir şeyler alır demek? Bence de çok tarafsız.
Ben de en çok izlenen komedi diyorum A/B`de. Benim komedi anlayışım başka. Aramızda Kalsın ailecek izlenecek bir dizi. İçinde dram da var. Komedi sayılmıyor.hangi yapıma 4 reyting alınca tebrikler demişim söyle neden dediğimi açıklayayım,yd ilk anlıklarda listeye giremedi o yüzden dedim yanılmışım çok normal
senin komedi anlayışın başkaysa benim kide başka mesela yd izlemişliğim var az buz hiç gülmedim ama ak ye gülüyorum meselaBen de en çok izlenen komedi diyorum A/B`de. Benim komedi anlayışım başka. Aramızda Kalsın ailecek izlenecek bir dizi. İçinde dram da var. Komedi sayılmıyor.
Senin dediğin yoldan gidersek Küçük Ağa en çok izlenen komedi açık ara. Küçük Ağa da tıpdı AK gibi ailecek izlenecek bir dizi. İçinde dram da var.
İkisinde de komik karakterler de var ama genellikle aile dizisi. Sitcom değiller.
Ben de o yoldan gidip Medcezire komedi diyeyim. Çünkü her bölümde bazı sahneler komik sahneler oluyor.
Yalan Dünya Kanal D'de, Aramızda Kalsın Star'da. Bence ondandır.senin komedi anlayışın başkaysa benim kide başka mesela yd izlemişliğim var az buz hiç gülmedim ama ak ye gülüyorum mesela
valla ben geçici mi kalıcı mi bilmem şu an senin komedi anlayışına göre oKardeş Payını unutmuşum ama onun yükselişi zaten geçici. Bir kaç haftaya 5`e falan düşer A/B`de.
2 bölüm yayınlanmış diziyle ve filmin etkisiyle uçuşa geçen ve 2. bölümüyle düşen bir dizini, 75 bölümde hala A/B`de 6 alan komedi dizisiyle kıyaslamam. 😉valla ben geçici mi kalıcı mi bilmem şu an senin komedi anlayışına göre o