28 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

yd en çok izlenen komedi dizisiymiş biraz tarafsız olun be aramızda kalsın ve zengin kız fakir oğlan ne? ikiside ydden çok daha fazla izleniyo

Karagül hafif düşmüş ama yine 11'le çok iyi. :)

Beni Affet yine show yapmış. :A

Yalan Dünya 75.bölüm ve Beyaz Show vasat gitmişler. Yalan Dünya'da hiç umut yok. :):)

yd en çok izlenen komedi dizisiymiş biraz tarafsız olun be aramızda kalsın ve zengin kız fakir oğlan ne? ikiside ydden çok daha fazla izleniyo
1. Aramızda Kalsın komedi değil. :) Komediden çok dram var dizide.

2. Ben A/B`yi kast ettim. ZKFO A/B`de kaç almış bu hafta bakalım. 😉

3. Ok Yalan Dünya PT2`ye gidecek Ok. 😉

Arkadaşlar biraz tarafsız olun be! Ben çok "tarafsız"ım mesela. Hergün Star izliyorum. Biraz tarafsız olun be!

Acun Showdayken Cumartesi İffet, Pazar Sinema, Pazartesi Koyu Kırmızı, Salı Babalar ve Evlatları izleyerek tarafsızlığın kitabını yazmışım ama şimdi hergün Acun izliyorum.

Bu arada Kurt Seyit ve Şurayı çok sevdim bundan sonra her Salı da Stardayım. :)

1. Aramızda Kalsın komedi değil. :) Komediden çok dram var dizide.

2. Ben A/B`yi kast ettim. ZKFO A/B`de kaç almış bu hafta bakalım. 😉

3. Ok Yalan Dünya PT2`ye gidecek Ok. 😉
ak komedi dizisi bak bakalım son bölüme nasıldı binnur kaya döktürdü resmen,eğer abyi kastettiysen de ak nin absi 7.78 yd yi rahat geçer :)

ak komedi dizisi bak bakalım son bölüme nasıldı binnur kaya döktürdü resmen,eğer abyi kastettiysen de ak nin absi 7.78 yd yi rahat geçer :)
Aramızda Kalsın kategorilerde komedi olarak geçmiyor içinde dram var. Sitcom değil.

Aaaa sen Perşembe de mi Star izliyordun? Pardon unutmuşum. :):)

Aramızda Kalsın kategorilerde komedi olarak geçmiyor içinde dram var. Sitcom değil.

Aaaa sen Perşembe de mi Star izliyordun? Pardon unutmuşum. :):)
star izliyosam izliyorum isterse her gün izlerim ama tarafsız yorum yaparım merak etme,hem izleyen bilir komedi olup olmadığını ister kategorilerde geçmesin google da da arayınca komedi çıkıyo

star izliyosam izliyorum isterse her gün izlerim ama tarafsız yorum yaparım merak etme,hem izleyen bilir komedi olup olmadığını ister kategorilerde geçmesin google da da arayınca komedi çıkıyo
Bir yapım 4 reyting alınca tebrikler, 6 alınca çok kötü düşmüş düşüş devam eder. :) Bence de çok tarafsız.

Yalan Dünyanın ilk anlığını görünce yarın 2-3 arası bir şeyler alır demek? Bence de çok tarafsız. :)

Bir yapım 4 reyting alınca tebrikler, 6 alınca çok kötü düşmüş düşüş devam eder. :) Bence de çok tarafsız.

Yalan Dünyanın ilk anlığını görünce yarın 2-3 arası bir şeyler alır demek? Bence de çok tarafsız. :)
hangi yapıma 4 reyting alınca tebrikler demişim söyle neden dediğimi açıklayayım,yd ilk anlıklarda listeye giremedi o yüzden dedim yanılmışım çok normal

hangi yapıma 4 reyting alınca tebrikler demişim söyle neden dediğimi açıklayayım,yd ilk anlıklarda listeye giremedi o yüzden dedim yanılmışım çok normal
Ben de en çok izlenen komedi diyorum A/B`de. Benim komedi anlayışım başka. Aramızda Kalsın ailecek izlenecek bir dizi. İçinde dram da var. Komedi sayılmıyor.

Senin dediğin yoldan gidersek Küçük Ağa en çok izlenen komedi açık ara. Küçük Ağa da tıpdı AK gibi ailecek izlenecek bir dizi. İçinde dram da var.

İkisinde de komik karakterler de var ama genellikle aile dizisi. Sitcom değiller.

Ben de o yoldan gidip Medcezire komedi diyeyim. Çünkü her bölümde bazı sahneler komik sahneler oluyor.

Ben de en çok izlenen komedi diyorum A/B`de. Benim komedi anlayışım başka. Aramızda Kalsın ailecek izlenecek bir dizi. İçinde dram da var. Komedi sayılmıyor.

Senin dediğin yoldan gidersek Küçük Ağa en çok izlenen komedi açık ara. Küçük Ağa da tıpdı AK gibi ailecek izlenecek bir dizi. İçinde dram da var.

İkisinde de komik karakterler de var ama genellikle aile dizisi. Sitcom değiller.

Ben de o yoldan gidip Medcezire komedi diyeyim. Çünkü her bölümde bazı sahneler komik sahneler oluyor.
senin komedi anlayışın başkaysa benim kide başka mesela yd izlemişliğim var az buz hiç gülmedim ama ak ye gülüyorum mesela

koemdi ile aile dizisi arasında fark var :) çd,doksanlar,seksenler,zkfo hem komedi hem aile dizleri sırf komedi değiller yd ya da kardeş payı gibi:)

tamam ozaman ak diyelim senin dediğin gibi komedi değil @EveN @xemrexxx in mesajını beğendiğine göre kardeş payı senin dediğin gibi demek e? ozaman kardeş payımış demek en çok izlenen komedi :)

valla ben geçici mi kalıcı mi bilmem şu an senin komedi anlayışına göre o
2 bölüm yayınlanmış diziyle ve filmin etkisiyle uçuşa geçen ve 2. bölümüyle düşen bir dizini, 75 bölümde hala A/B`de 6 alan komedi dizisiyle kıyaslamam. 😉

Hele bir 10 bölüm yayınlansın da bakalım ne oluyor. Onun zamanında YD 10+ alıyordu.