1.5 saat Reklamsız gidip o oranları alamayanlarda var. Bkz : Kayıp.yalan dünya 1 buçuk saat reklamsız gitti lakin ab de 7 görememiş, zor 6 almış.
medcezir de hafif bi düşüş söz konusu, lakin hala çok iyi oranlar alıyor.
karagül bu hafta sert düşmüş. küçük osmanım fark atmış
beyaz show yokları oynamış, konuklar çok iyi değildi zaten.
huzur sokağı vasat.
show da filmler de olmasa listeye giremiycek.
kayıp için çok sağlam ab kitlesi var denmiyordu, denen dizi ismi ise ; Yalan Dünya.1.5 saat Reklamsız gidip o oranları alamayanlarda var. Bkz : Kayıp.
Geçen hafta düzeni farklıydı yine 6 aldı. Ve şimdi de 6 aldı. Sağlam kitlesi var doğru deniliyor..kayıp için çok sağlam ab kitlesi var denmiyordu, denen dizi ismi ise ; Yalan Dünya.
hali ise ortada
geçen haftaya göre 1 buçuk saat reklamsız gitti ama ab de düştü. sağlam kitle paradoksuGeçen hafta düzeni farklıydı yine 6 aldı. Ve şimdi de 6 aldı. Sağlam kitlesi var doğru deniliyor..
Yalan Dünyanın tabii ki sağlam kitlesi var. Şu an en çok izlenen komedi dizisi. Asıl komediler içinde tabii ki.kayıp için çok sağlam ab kitlesi var denmiyordu, denen dizi ismi ise ; Yalan Dünya.
hali ise ortada
Çünkü yanlış yerde girdi reklama. Başta reklama girdi ve 22.00'den sonra devam etti o yüzden izleyici dağıldı. Ayrıca genel düşüş var AB'de dikkatini çekerim.geçen haftaya göre 1 buçuk saat reklamsız gitti ama ab de düştü. sağlam kitle paradoksu
medcezir de gelde yd nin karşısına 9 rtg lik yd 4 lere bile düştü ona bakarsan.Yalan Dünyanın tabii ki sağlam kitlesi var. Şu an en çok izlenen komedi dizisi. Asıl komediler içinde tabii ki.
Seksenler Küçük Ağa gelmeden geçiyordu Yalan Dünyayı Küçük Ağa geldi 4'e düştü. Perşembe zaten boşluğun dibi. Gelen yeni dizi ZKFO ile Aramızda Kalsını hemen geçiveriyor.
Yalan Dünyanın karşısında Karagül ile Medcezir gibi iki tane taze ve dev yapım var ama hala 6+ alabiliyor.
Seksenlerin karşısına 1 tane dev yapəm gelince hemen çakıldı.
Dünkü bölüm acayip sıkıcıydı. 6+ almasına çok sevindim.
°°°mobil mesaj°°°
dikkatim zaten yerinde.Çünkü yanlış yerde girdi reklama. Başta reklama girdi ve 22.00'den sonra devam etti o yüzden izleyici dağıldı. Ayrıca genel düşüş var AB'de dikkatini çekerim.
Kesinlikle katılıyorum sana bende dizi bitti sanıp kapattım TV'yi sonra baktım devam ediyor.Yalan Dünyanın A/B'de 6 reytingin üzerinde kalmasına çok sevindim o sıkıcı bölüme rağmen. Sıkıntıdan patladım izlerken.
Karagül 1 reytingden fazla düşüş yaşamış. Küçük Ağa yaklaşık olarak 3 reyting fark atmış diziye total haftalıklarında. A/B'de 5 reytinge düşse işte reytingi bu derim. Totali böyle kalabilir. 15 dakika erken bitince yaşanan düşüş boşlukta alınan reytingin ispatıdır. 15 dk erken dediğim de 23.45`te bitmiş.
Medcezir iki grupta da iyi gitmiş. Geçen haftaya göre baya düşüş var ama.
Beyaz Show Yalan Dünyanın arkasından yayınlanmayınca batmış. Yalan Dünya desteği çekince yaklaşık 3 reytinglik düşüş yaşamış A/B'de. Geçen hafta da Arkadaşım Hoşgeldin destek vermişti. Kanal D ya Arkadaşım Hoşgeldinin tekrarını yayınlamalı ya da Yalan Dünyayı özetli yapmalı. Çünkü AH tekrarı da A/B`de Yalan Dünyanın özeti kadar alıyordu.
Bu arada dün Yalan Dünyanın reklam düzenini çok beğendim. Ama kötü bir yanı vardı. 22.00'de bitse çok daha iyi olurdu. 22.00'ye kadar düzen gayet iyiydi. Ama 22.00'de reklamdan dönüp bitmek yerine 15 dakika daha devam edip yine reklam verdi. Bu yüzden reklam reytingi 2.21, dönüşü 2.25 oldu. Millet dizi bitti sandı o arada. Ama dizi 15 dakika daha yayınlandı. Bu da kötü etkiledi. Ya adam akıllı 22.00'de bitirin ya da kemçük yapıp diziyi boşu boşuna uzatmayın.
Maden 22-23 reklam arasının da hıncı Yalan Dünyadan çıktı o zaman devam edip 22.30`da Medcezirin, 22.45`te Karagülün reklamında bir şeyler toplasaydı.
Yd bir buçuk saat reklamsiz mı gitti 😱😱yalan dünya 1 buçuk saat reklamsız gitti lakin ab de 7 görememiş, zor 6 almış.
medcezir de hafif bi düşüş söz konusu, lakin hala çok iyi oranlar alıyor.
karagül bu hafta sert düşmüş. küçük osmanım fark atmış
beyaz show yokları oynamış, konuklar çok iyi değildi zaten.
huzur sokağı vasat.
show da filmler de olmasa listeye giremiycek.
Yalan Dünya sadece 1 hafta ve ilk defa A/B'de 5 reytingin altına düştü sebebi de TVR`di. O hafta araştırırsan TVR`lerin hepsi düşüktü. Karadayı 9, Aramızda Kalsın da 4 almıştı o hafta hatırladıklarımdan. Karagül 8 almıştı galiba. Zaten A/B`lerin hepsinin düşüpte Karagülün 8de kalması A/B`sinin asıl A/B olmadığının da kanıtıydı.medcezir de gelde yd nin karşısına 9 rtg lik yd 4 lere bile düştü ona bakarsan.
hep bu tartışmaları yapmıştık zaten, tekrar aynı şeyleri yazmıcam. Atacan polamik çıkarma derdinde, ama aynı diyalogları biribirimize söylemenin bi yararı yok.
dikkatim zaten yerinde.
Polemik çıkarma derdinde değilim, haksız yere eleştiri yapıldığı için birkaç kelam laf söyledim sadece. 😉medcezir de gelde yd nin karşısına 9 rtg lik yd 4 lere bile düştü ona bakarsan.
hep bu tartışmaları yapmıştık zaten, tekrar aynı şeyleri yazmıcam. Atacan polamik çıkarma derdinde, ama aynı diyalogları biribirimize söylemenin bi yararı yok.
dikkatim zaten yerinde.
evet ve ona rağmen düşmüş.Yd bir buçuk saat reklamsiz mı gitti 😱😱
polimik için yapılan alıntılara da, sonuna kadar cevap veririm.Polemik çıkarma derdinde değilim, haksız yere eleştiri yapıldığı için birkaç kelam laf söyledim sadece. 😉