28 Şubat 2014 Cuma Reyting Sonuçları

1. Aramızda Kalsın komedi değil. :) Komediden çok dram var dizide.

2. Ben A/B`yi kast ettim. ZKFO A/B`de kaç almış bu hafta bakalım. 😉

3. Ok Yalan Dünya PT2`ye gidecek Ok. 😉

Arkadaşlar biraz tarafsız olun be! Ben çok "tarafsız"ım mesela. Hergün Star izliyorum. Biraz tarafsız olun be!

Acun Showdayken Cumartesi İffet, Pazar Sinema, Pazartesi Koyu Kırmızı, Salı Babalar ve Evlatları izleyerek tarafsızlığın kitabını yazmışım ama şimdi hergün Acun izliyorum.

Bu arada Kurt Seyit ve Şurayı çok sevdim bundan sonra her Salı da Stardayım. :)

+1 :F:F

2 bölüm yayınlanmış diziyle ve filmin etkisiyle uçuşa geçen ve 2. bölümüyle düşen bir dizini, 75 bölümde hala A/B`de 6 alan komedi dizisiyle kıyaslamam. 😉

Hele bir 10 bölüm yayınlansın da bakalım ne oluyor. Onun zamanında YD 10+ alıyordu.
ya kardeşim sen en çok izlenen dedin bende değil dedim bu durumda ben haklıyım bunlarla alakası yok bizim konumuzun isterse 75.bölümde 2 alsın beni alakadar etmez bizim konumuz şu anda en çok izlenen komedi dizisi en çok izlenen mi şu anda değil e? bitti

ya kardeşim sen en çok izlenen dedin bende değil dedim bu durumda ben haklıyım bunlarla alakası yok bizim konumuzun en çok izlenen mi şu anda değil e? bitti
Senin yolundan gidersek en çok izlenen dizi de Küçük Ağa. 😉

Kardeş Payı PT2`de ilk iki bölümüyle izlendi diye ve Starda diye hemen sevinmeyelim. PT1`e gelsin demiyorum ama 5 bölüm bu oranını korusun helal derim. 😉

Senin yolundan gidersek en çok izlenen dizi de Küçük Ağa. 😉

Kardeş Payı PT2`de ilk iki bölümüyle izlendi diye ve Starda diye hemen sevinmeyelim. PT1`e gelsin demiyorum ama 5 bölüm bu oranını korusun helal derim. 😉
senin komedi anlayışına göre konuşuyoruz sanıyodum kp ve yd senin dediğin gibi komedi olduğuna göre onları sadece söylüyoruz başka dizi söyleme,isterse kardeş payı 5.bölüm 2 alsın bizim konumuz şu anda en çok izlenen senin komedi anlayışına göre hangi komedi dizisi yd mi değil hangisi kp ozaman?

senin komedi anlayışına göre konuşuyoruz sanıyodum kp ve yd senin dediğin gibi komedi olduğuna göre onları sadece söylüyoruz başka dizi söyleme,isterse kardeş payı 5.bölüm 2 alsın bizim konumuz şu anda en çok izlenen senin komedi anlayışına göre hangi komedi dizisi yd mi değil hangisi kp ozaman?
Evet en çok izlenen komedi Yalan Dünya. Biri 75 bölüm yayınlanmış birisi 2 bölüm. Hangisi daha fazla izlenmiştir? :):)

Evet en çok izlenen komedi Yalan Dünya. Biri 75 bölüm yayınlanmış birisi 2 bölüm. Hangisi daha fazla izlenmiştir? :):)
yine başka yere gittin şu anda en çok izlenen oda abde kardeş payı aslında en çok izlenen dendiğinde TOTAL olması gerek ama madem sen ab diyosun oraya bakalım ama ordada yd değil malesef

yine başka yere gittin şu anda en çok izlenen oda abde kardeş payı aslında en çok izlenen dendiğinde TOTAL olması gerek ama madem sen ab diyosun oraya bakalım ama ordada yd değil malesef
Kardeş Payı bu hafta yayınlandı mı? Hayır. O zaman susalım. Bu hafta Yalan Dünya. 😉😉

Inna geldi Okana fayda yohh:D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyaza yazik oldu ya dibe vurmus kotuydu konuklar zateen :D

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Medcezir baya düşmüş ab'de. Dünkü bölüm iyiydi aslında başlarda sıkıcı geçsede sonradan hareketlendi. Berk Cankat uğursuz geldi diziye. 😡

olsun bu hafta nasıl olsa gelecek hafta olamayacak
Şu an en çok izlenen komedi mi? Komedi olay bitmiştir. Geçen hafta ya da gelecek hafta beni ilgilendirmiyor. Ben de Yalan Dünyanın 2012 reytingini koyayım 100cük hafta öncesini. 😉

Gelince hele bir 6`yı geçebilecek mi bakalım. :)

Esra Erol'dan Inna'nın Okan'a çıktıgı sahnelerin reyting anlıklarini açıklamasını isteyebilirmisin @xBUGRAx