27 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Fox Tv, Atatürk'ümüzü anlatan film VEDA'yı yayınlıyor..
Herkesi davet ediyorum izlemeye..

Acun iki grupta da rahat bir birincilik alacak gibi. A/B'de 2-3 reyting fark olur...

Total'de ikincilik Lale Devri ile Şefkat Tepe arası gider. Dördüncü BBEB olur.

A/B'de ikinci Lale Devri veya BBEB olur.

BBEB ile ilgili şunu not düşelim, program A/B'yi nerdeyse tamamen kaybetti, bir haftada Total programı oldu, bu durum geleceğini çok olumsuz etkiler. Programın sonu yaklaşmış olabilir...

Acun iki grupta da rahat bir birincilik alacak gibi. A/B'de 2-3 reyting fark olur...

Total'de ikincilik Lale Devri ile Şefkat Tepe arası gider. Dördüncü BBEB olur.

A/B'de ikinci Lale Devri veya BBEB olur.

BBEB ile ilgili şunu not düşelim, program A/B'yi nerdeyse tamamen kaybetti, bir haftada Total programı oldu, bu durum geleceğini çok olumsuz etkiler. Programın sonu yaklaşmış olabilir...

tns fark atar acun

SBT açıklandı, Acun açık ara zirvede yer almış, BBEB çok düşmüş.

BBEB TNS'de daha da düşeceğine göre ilk 5'e zor girecek. :)

Bu arada Yalan Dünya şov yapabilir TNS'de...

Ben Bilmem Eşim Bilir izledim , ve benim istediğim çiftler kazandı birinci yarıştıklarında kaybetmiştiler ama akşam tüm puanlaru toplayarak kazandılar , çok iyidi akşamki bölüm.

- - - Ekleme - - -

BBEB totalde 4,5 reyting alır bence , Lale Devri 4

Ben Bilmem Eşim Bilir izledim , ve benim istediğim çiftler kazandı birinci yarıştıklarında kaybetmiştiler ama akşam tüm puanlaru toplayarak kazandılar , çok iyidi akşamki bölüm.

Reytingde öyle olmamış ama nedense, özellikle 8 yarışmacıdan 4 yarışmacıya düşme kısmı hiç izlenmemiş. O saatlerde Acun da yok tabi, dizi saatleri olmuş o aralar...

TNS'de 3 reyting alacak program totalde büyük olasılıkla, iyi değil gidişat...

- - - Ekleme - - -

BBEB totalde 4,5 reyting alır bence , Lale Devri 4

İkisi de 4 almış SBT'de.

demek ki TNS'de BBEB 3, Lale Devri 3,5