27 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
onun sinemasınıda izledim sineması daha ağır çekilmez durumda tarık akan ve cünyt in emekliliklerine rastlıyor film yan oyuncularda berbat ama dizide ise başroller berbat yan karakterler iyi oynuyor ..

tab,i konusu öyle kaliteli değil de çekirdek niyetine izlenebilir bir dizi :))
4.Bölümü izledim, 5.bölüme dayanamadım konusu ve kalitesiz çekimleri nedeniyle. :)

BBEB'in A/B'sinin büyük oranda düşüşü endişe verici, A/B'si Total'i de düşürüyor, ileride durumu çok vahim olabilir, sanırım miladı doluyor artık. :(

haluk banz burda gıder yapma bu 1

aldıgın cezaları unutma hep bu yuzden aylarca ban yemıstın kendıne bır çekı duzen ver bız yorum yapıoz araya hemen atlıon :)

tamam atlıon hakaret edıon su olcak bu olcak kendını çok kandırıon çok

Dolsun zaten her hafta aynı Şey :d

Tamamen aynı değil ama finaldeki araba doldurmaca oyunu sanırım sıkıyor insanları, oralarda reytingin artması beklenirken düşüş oluyor, farklı ve iddialı oyunlara geçilmeli bir an önce...

Bu arada cuma günkü bölümü izledim, farklı oyunlar vardı, eğlenceliydi, o nedenle de zirvedeydi galiba. :)

aldıgın cezaları unutma hep bu yuzden aylarca ban yemıstın kendıne bır çekı duzen ver bız yorum yapıoz araya hemen atlıon :)

Sende bizim aramıza atlama hemen :) Ben bırsey yapmıyorum canım..

- - - Ekleme - - -

Sende bizim aramıza atlama hemen :) Ben bırsey yapmıyorum canım..

- - - Ekleme - - -

Tamamen aynı değil ama finaldeki araba doldurmaca oyunu sanırım sıkıyor insanları, oralarda reytingin artması beklenirken düşüş oluyor, farklı ve iddialı oyunlara geçilmeli bir an önce...

Bu arada cuma günkü bölümü izledim, farklı oyunlar vardı, eğlenceliydi, o nedenle de zirvedeydi galiba. :)

Iste ama o sadece Cuma'ya özeldi. Bir an önce yepyeni oyunlar olmalı :D

Son düzenleme:
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]8[/TD]
[TD="align: center"]ALEV ALEV[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]27.10.2012[/TD]
[TD="align: center"]20:00:18[/TD]
[TD="align: center"]21:54:51[/TD]
[TD="align: center"]1,8[/TD]
[TD="align: center"]9,25[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 reyting altıyla ilk 10'a girebilen yapım ilkkez gördüm :X Ne bayrammiş yahu..Bayramda niye televizyon izlenmez onuda anlamadım.

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD]8
[/TD]
[TD]ALEV ALEV
[/TD]
[TD]ATV
[/TD]
[TD]27.10.2012
[/TD]
[TD]20:00:18
[/TD]
[TD]21:54:51
[/TD]
[TD]1,8
[/TD]
[TD]9,25
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

2 reyting altıyla ilk 10'a girebilen yapım ilkkez gördüm :X Ne bayrammiş yahu..Bayramda niye televizyon izlenmez onuda anlamadım.

ben çok önceden 1,75 reytingle 9.olan bir yapım görmüştüm :D