27 Ekim 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20.30-20.45
22.45-23.00
23.15-23.30
reklam verdi ama

20.45-22.45 arası Acun korkusundan tam 2 saat reklam vermedi. Anladın? :D

Acun da bölündükten sonra finale kadar sıfır reklam gidiyor, onu da hesaba katalım. Gerçi dün TNS Star'a kazık atmış, 21'deki reklam da dahil olmuş. Ama bu akşam yine dahil olmayacak. Şu an Acun'un son parçası BBEB'den daha az reklam alıyor.

Ama şöylede bir şey var Acunda 15dakika verdikten sonra uzun yayın yapıyo BBEBde öyle

TVARSICINDEN bakabilirsiniz BBEB reklamlarında;
1.reklam - 13 dakika
2.reklam - 15 dakika
3.reklam - 13 dakika
yani toplamda 41 dakika reklam verdi.

- - - Ekleme - - -

TVARSICINDEN bakabilirsiniz BBEB reklamlarında;
1.reklam - 13 dakika
2.reklam - 15 dakika
3.reklam - 13 dakika
yani toplamda 41 dakika reklam verdi.
Reklam vermemiş diyenlere, reklam dakikalarını bile ezberlermiş. Daha ne diyeyim. 2 saat reklam vermediğini anlamak için onu 2 saat soluksuz izlemek gerekir. Demekki program kendini 2 saat soluksuz izlettiriyor. O zaman bu reyting az bile :):)

yani her 2.yarışmada eşit

Yahu arkadaşım anlayamadın bir türlü. :D

Ben Bilmem Rtük Bilir, 21.00-22.00 arasında hiç reklam vermiyor.

Ama Acun her saat diliminde reklam veriyor. Kapiş?

İki yarışma eşit falan değil. Kanal D korkudan 21-22 arası full yayın.

Anlaşıldı herhalde. :)))))

haluk kaç yasındasın bılmıom ama azdıklsrın yoru lara eaha razla gulmemek ıcın tamam dıom :d reytıngler bellı kendını kandırma

Tüm yapımlar baya düşmüş bayram dolayısıyla
YST yin her 2.gruptada zirvede yer almış , ama oranlarda düşüş var totalde 5,03 reyting ab grubunda 4,75 reytinge düşmüş.
BBEB yine iyi giderek totalde 4,43 reytingle 2.sırada , abde 2,91 reytingle 4.sıraya gerilemiş.
Lale Devri her 2.gruptada 3.sırada yer almış dizi totalde 4,40 reyting , abde 2,99 reyting almış.
Şefkat Tepe özellikle abde şok yaşamış dizi totalde 3,86 reytingle 4.sırada yer alırken , abde 0,48 reytingle 68.sırada yer alarak çok kötü gitmiş

bayram dolayısıyla her yapim değil kalitesiz yapımlar düştü. kim milyoner yükseldi. ab de acunu bilem geçti :))))

yapımcılara bayram gelmemiş anlasılan diziler-yarışmalar duşmuş yeni bölüm vermeyenlern bayramdan dgl de korkudan yayınlamadikları ortada

- - - Ekleme - - -

acun transfer parasinı çıkarmak için tabi fazla reklam verecek star. bbeb yst göre maliyeti çok az

tahminim doğru çıktı :D yst a/b'de ilk ikiyi kapatmış bbeb kendi gününde düşüş yaşamış 1e1k a/b'de ilk ona girmeyi başarmış tüm yapımlara tebrikler..

bebb bu günde düşük çıkacaktır tüm dizi izleyen kadınlar bayram gezmesinde oldugu için diziler fazla izlenmiyor :))))) bebbin düşük çıkmasının sebebi her her gün bebb aşırı doz oldu :)))) bebb izleyenlerin hepsi intihar etti sanırım :)))) demekki bebb hafta iki gün bile fazla ya neyse kanal d didare etsin

Son düzenleme:
Lale Devri 2 grupta'da en çok izlenen dizi olmuş. Bayramın etkisiyle 2 ye düşer diye tahmin ediyordum ama 4 alarak şaşırttı beni, tebrikler diziye.

Lale Devri 2 grupta'da en çok izlenen dizi olmuş. Bayramın etkisiyle 2 ye düşer diye tahmin ediyordum ama 4 alarak şaşırttı beni, tebrikler diziye.

dün kimsenin tv izlediği yoktu ıvır zıvır şeyler liderliği almış :)

alev alev i bile kaçırdım yoğunluktan :)

Alev Alev ab de 1 almış, çok basit konusu var. İzlenmemesi normal.

onun sinemasınıda izledim sineması daha ağır çekilmez durumda tarık akan ve cünyt in emekliliklerine rastlıyor film yan oyuncularda berbat ama dizide ise başroller berbat yan karakterler iyi oynuyor ..

tab,i konusu öyle kaliteli değil de çekirdek niyetine izlenebilir bir dizi :))